Nyheder og SamfundNatur

Hvor mange giraf halshvirvler? Svaret er - her!

Spørg nogen, hvad dyr - den højeste af alle levende på planeten. Svaret er entydigt: giraf! Hvad ved vi om ham, bortset fra at han - smuk farve, fugtige øjne og en lang hals? I denne artikel vil vi diskutere et par fakta om dette dyr - vil du vide, hvor mange halshvirvler giraf, hvad det er vækst, hvor meget han vejer, og meget mere interessant.

plettede sjældenhed

Lad os starte med det faktum, at der på de giraffer øjeblik er opført som truede - har karakter af disse dyr er stadig meget lille. Sagen er, at giraffer - meget fredelig, absolut ikke aggressive dyr. 200 år siden de aktivt jages, ikke kun til produktion af huder og kød, men også for sjov. Nu giraffer dræber ikke, men denne form for langsomt ved at forsvinde som følge af ændringer i landskabet.

Unik - i nakken!

På trods af sin lange hals og på hvor meget giraffen halshvirvler (således at dyret er faktisk ikke så forskellig fra resten af fauna), er de ikke altid i stand til at genkende den fare, og i endnu højere grad - at komme væk fra det. Hertil kommer, en kørende giraf - er en sjælden og meget komisk forestilling, der ligner en langsom galop.

Tænk engang: væksten af dyret til tider når op på 6 meter, med næsten halvdelen - er hans hals. Hvor mange giraf halshvirvler? Ti, tyve? Læseren vil blive overrasket, men - syv! Det er præcis det samme som alle de andre dyr. På grund af det samme halsen på savannen bosiddende så længe, hvis det ikke handler om, hvor meget en girafs halshvirvler? Sagen er, at hans hals ryghvirvler - en usædvanlig langstrakt. Det er på grund af denne giraf hals bøjer dårligt. Også på grund af de lange hals giraffer er tvunget til at trække vejret meget ofte - omkring 20 åndedrag per minut. For eksempel, vi mennesker gør kun 15 vejrtrækninger i samme periode.

Vægt giraf voksen mand kan nå 800 kg. Hans hjerte - meget kraftfuld. Stadig - det har at pumpe blodet som værende højt oppe på en lang hals. Ikke overraskende er det vejer omkring 11 kg!

Og torne - overmod!

Giraffer - store gluttons! Chew greens, især akacie - dette er deres foretrukne aktivitet. Mest sandsynligt, dette skyldes den langhalset giraf, hvorigennem fødevarer går i spiserøret i lang tid. I dette tilfælde mundingen af en giraf er unikt - det er omgivet af en tyk hornlaget, og hans spyt er meget klistret. Således giraffer spiser torn smertefrit uden risiko for at komme til skade.

Og hvis svaret er "Syv!" Til spørgsmålet: "Hvor mange af halshvirvlerne i ryggen af en giraf" - dybest set forventer længden af den langhalsede dyr tunge kaster sig ud i et chok! Han havde - så meget som 46 centimeter!

Giraffer sove stående og meget små - kun omkring 10 minutter om dagen. Tilsyneladende, de har tid til lur, mens langsomt tygge mad.

Disse indbyggere bor savanne små grupper - 10-15 personer. På samme tid, de er utroligt "snakkesalig", men det menneskelige øre ikke er i stand til at genkende disse lyde som giraffer kommunikere i infralyd- rækkevidde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.