Nyheder og SamfundNatur

Lake Assal: fotos, beskrivelse, placering

Det menes, at søen Assal - det er den mest usædvanlige naturlige dam. Han har dannet i krateret af vulkanen. Søen er 115 meter under havets overflade. Dette sted er det laveste punkt og den mest lavtliggende vandområde, ligger i Afrika. Desuden er det den mest saltholdige sø i verden (en af de tre omfattede Det Døde Hav og Sø. Elton).

Efter at have læst artiklen, kan du finde ud af, hvad landet er Lake Assal, hvordan det blev dannet. Men først fortælle dig lidt om det lille land, som dannede en dam.

Djibouti: nødhjælp, klima

Arrays bjerge spækket med lava plateau og koniske toppe af udslukte vulkaner. I den centrale del af landet er domineret af sandet, stenet og ler sletter. I det nederste del af stats område ligger saltsøer. Klimaet er varmt, tørt, ørken.

Den gennemsnitlige temperatur januar - plus 26 grader, juli - 36. Nedbør er yderst sjældent (op til 130 mm om året).

Placering sø vandkilder

For første gang kun i 20'erne i det tyvende århundrede, europæerne besøgte Lake Assal. Geografiske koordinater for dammen er som følger: 11 ° 40 'nord. bredde 42 ° 24 'øst. længdegrad.

Er et reservoir i den nordøstlige del af Afrika, i det lille land Djibouti. Beliggende på den fantastiske sø af samme navn af statens hovedstad, 120 kilometer, næsten i centrum af landet.

Fyld denne unikke krop af vand flere underjordiske kilder, der bringer vand fra det Indiske Ocean gennem bugten Tajura. Det kommer her, og vandet flyder ned om vinteren, efter de korte regnskyl fra bakkerne.

tektonik

Lake Assal i Afrika er placeret i et hjørne af den såkaldte Afar trekant, som er den mest rastløse geologisk sted på Jorden. På dette tidspunkt, konvergere tre store revner i jordskorpen: Adenbugten, Det Røde Hav og østafrikanske Rift system. I forbindelse med en så kompleks tektonisk struktur, i disse steder ofte opstår jordskælv.

Assal - en sø, som ligger ganske tæt på Det Indiske Ocean (20 kilometer). Der er forslag om, at et kraftigt jordskælv kan ødelægge en smal barriere mellem den afrikanske Rift og havet (denne proces er allerede observeret), derefter Somalia kunne blive en ø.

Beskrivelse Lake

Navnet "Assal" betyder "salt". Området af reservoiret er ca. 54 sq. km. Dens længde er 10 kilometer, bredde - 7 km, og den gennemsnitlige dybde på omkring 7,5 meter, med den maksimale eksponent er 40 meter.

Lake Assal - anden blandt de laveste områder af planeten (i første omgang er det Døde Hav). Saltindholdet i vandet er 35 ppm, og på dybder over 20 meter, dette tal når 40 ppm. Spredt langs landets kyster rigtig mange saltkrystaller, der har en række forskellige størrelser og farver. Overfladen af næsten hele året rundt kaster en smuk akvamarin farve.

På grund af den korte afstand til lava vandet er altid varmt, varmer det og nogle gange op til 35-40 grader Celsius.

Hvorfor er vandet salt? Dammen er omgivet af store marker Speaking salt. I disse steder fisket vi denne vigtige for livet af de naturlige mineralske mennesker.

kvarter

Hvor er Lake Assal, i det omkringliggende område strækker sig kun de nøgne sletter med saltholdige jorde. De sameksistere med toppen af udslukte vulkaner og mørke lavamarker. Søen vand er fuldstændig livløs, og over det hænger konstant røg dampe.

Crater sø omgivet inden om af en lang række tilsyneladende tåler vulkaner. Men overraskende blå vand i kombination med blottet for enhver vegetation felter skaber en usædvanlig smukt billede. Flyde på vandoverfladen til dannelse af bløde skorpe salte ligner en fan palmer og farvet som følge af urenheder i mineral fi mange forskellige farver. Ser flot Lake Assal.

I området omkring reservoiret opstaldet storslåede salt kløfter og flere varme kilder. Alt dette skaber en unik natur og fabelagtige landskaber, og som turisterne kommer her.

Om salt

Lake Assal er ikke altid stille. Det hælder ofte saltvand til kysten, som altid stærk vind i området. Derfor kyster dannet fancy figurer af saltkrystaller. På grund af disse mineraler i søen er der øer. Overdækket tykt lag salt sten i forskellige størrelser, rester af dyr og planter (spines). Så der er meget smukke og bizarre former. Særligt maleriske og fabelagtige udseende krystalliserede mineraler.

Det skal bemærkes, at søen har Assal rent salt, så det er egnet til konsum uden nogen form for behandling. Her kan man ofte se de Nomads indsamle det fra bankerne og med held handel for over en lang tid.

Udvinding af salt i lang tid sat i produktion. Det går store kamel campingvogne i nabolandet - Etiopien.

Salt er udvundet ved hånden. Den fjernes fra overfladen anstikke og i form af rektangulære plader vejer omkring 6 kg. Det blev derefter sat på æsler og kameler.

Endelig lidt af, hvad det var før

Placer det ikke altid var så varmt og tørt. Omkring 10 tusind. År siden vandstanden var over overfladen af de nuværende 80 meter, og klimaet var vådere. Bevis for at dette sker langs den tidligere shoreline (i bakkerne) skaller af ferskvands bløddyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.