SundhedPræparater

"Tsitizin": brugsanvisning, analoger, anmeldelser

de fleste af de mennesker er udsat for nikotinafhængighed i vores moderne verden. Og mange ville elske at stoppe med at ryge, men det har ikke den tålmodighed og viljestyrke. Men der er øjeblikke i livet, hvor du har brug for at slippe af med denne dårlige vane en gang for alle. Takket være moderne teknikker i farmakologi, i dag er der en unik medicin for at hjælpe med at håndtere denne sygdom. Den mest populære værktøj i behandlingen af nikotinafhængighed piller betragtes som "Tsitizin". Vejledning til brug af lægemidlet er knyttet til varen emballage.

stoffet

Tabletterne er runde, brun. Betyder let hvælvet og dækket med en skal af filmen. Det vigtigste stof, der er en del af denne medicin er cytisin. Hjælpekomponenter - er mikrokrystallinsk cellulose, lactosemonohydrat, magnesiumstearat og talkum. Filmen, der dækker tabletten består af jernoxid gul, brun Opadry sekund, macrogol, tiatsetrina. I pakken er der vabler. Hver af dem har 20 tabletter.

Det bør undersøges før brug beskrivelse cytisin stof (cytisinum) - instruktion. Brugen af narkotika skal startes efter høring af en læge.

Farmakologiske virkninger

Lægemidlet er almindeligt anvendt til behandling af nikotinafhængighed. Det har stimulerende virkning på nikotinreceptorer af autonome ganglier. Også konsekvent stimulerer det respiratoriske center. I dette tilfælde lægemidlet øger blodtrykket.

Tabletter med til at reducere nikotinafhængighed. Det stof er med til at sikre, at processen med at ryge bliver ubehagelig for mennesker. Der er en følelse af afsky for en cigaret. På mange måder stoffet lettere prøvetid. Patienten bliver lettere at håndtere rygestop. Ryger simpelthen trækker en cigaret.

Her sådanne egenskaber har piller "Tsitizin". Brugsanvisningen bør indeholde alle de nødvendige oplysninger om lægemidlet.

dosering

"Tsitizin" Tabletterne tages for tre på hinanden følgende dage. Drik anbefales en tablet hver anden time. I løbet af denne periode, du har brug for så længe som muligt at undlade at ryge. Hvis du ikke kommer en terapeutisk virkning på den første dag af behandlingen, bør lægemidlet seponeres. Re-kursus findes i to måneder.

Efter tre dage med at tage pillerne nødt til at ændre doseringen. Næste der skal tages 4 til 12 dage en tablet hver 2,5 timer. Her bør den daglige dosis ikke overstige 5 tabletter. Fra 13 til 16 dag administrerede lægemiddel hver tre timer for én dosis. I en gennemsnitlig dag, er der fire tabletter. Fra 17 til 20 hver dag tage en kapsel hver femte time. Ved afslutningen af behandlingen den daglige sats reduceres til en tablet. Fra nikotinafhængighed er muligt at slippe af med for måneden.

Allerede den fjerde dag i behandling rådes til at afstå fra at ryge. Det viser et godt resultat "Tsitizin" piller kun i dette tilfælde. Beskrivelse af fremstillingen (bruger ansøgning) skal undersøges, før påbegyndelse af behandlingen.

Overdosis medicinsk udstyr

Symptomer på en overdosis af piller "Tsitazin" er: kvalme, opkastning, hjertebanken, respirationsdepression, udvidede pupiller, forvirring. Her patienten har brug for at give en sundhedsperson. Du er nødt til at begynde at vaske ud i maven, skal du sørge for at overvåge status for pulsen og tryk.

Hvis det er nødvendigt at bruge symptomatisk behandling. Du kan indtaste analgetika, antispasmodika og antikonvulsiva. Ikke anbefalet TB medicin taget med piller "Tsitizin» (cytisin). Anmeldelser, pris, instruktioner, indikationer og bivirkninger - alt hvad du behøver for at lære, før du beslutter dig for at kæmpe nikotinafhængighed.

bivirkninger

På den del af mavetarmkanalen kan udvikle kvalme, mavesmerter, slimhinder mundtørhed, ændret smag kvaliteter af fødevarer. Nervesystemet kan også reagere på modtagelsen af dette præparat. Kan forekomme svimmelhed, hovedpine, døsighed, irritabilitet.

Hjerte-kar-systemet kan udvikle takykardi, øget belastningsindikatorer, smerter i brystet. Alligevel kan der være sveden, nedsat vægtøgning, smerter i muskler. Hvis du oplever disse symptomer, bør du se en specialist for rådgivning og behandling.

Vi anbefaler ikke at begynde at tage piller "Tsitizin". Vejledning til brug beskriver kontraindikationer. Men nogle af de kroniske tilstande patienten måske ikke engang kender. Behandlingen bør starte efter undersøgelsen.

Indikationer og kontraindikationer

Indikationen for anvendelse er nikotinafhængighed. Der er en liste over kontraindikationer for hvilke optagelse er uacceptabelt tabletter. Denne akut myokardieinfarkt, tarm- eller maveblødning, ustabil angina, hypertension, pulmonal ødem.

Graviditet og amning - denne gang, når den generelle ikke skal tale om nikotinafhængighed. Men hvis en ung mor stadig ryger, skal du bruge "Tsitizin" tablet kan ikke.

analoger

Kunne ikke finde et apotek "Tsitizin" tablet? Instruktioner for brug, analoger og feedback på dem - alle disse oplysninger skal være præ-undersøges. Populære værktøjer såsom "Tabex", "Tsititon", "Tsiperkuten". Alle disse lægemidler er sammensat af cytisin.

Som i tilfældet med medicin "cytisin" brugsanvisning skal undersøges før behandling. Der bør lægges særlig vægt på kontraindikationer.

Anmeldelser af forberedelse "Tsitizin"

Du kan ofte høre positive tilbagemeldinger om lægemidlet. Ikke alene behager det faktum, at tabletter er en gruppe af høje omkostninger medicin. Per pakke kommer til at betale 1.000 rubler. I dette tilfælde er der ingen garanti for, at afhængigheden formår at slippe af med.

Uanset behandling, det spiller en vigtig rolle viljestyrke. Patienten skal være villig til at slippe af med afhængighed en gang for alle. Eksperter siger, at kun ved hjælp af et fremragende resultat vanskeligt at opnå tabletter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.