SundhedPræparater

"Aerius": analoger af tabletter og sirup. Kundevurdering

Lidelser i immunsystemet af det menneskelige legeme kan føre til forskellige fiaskoer. Et stort antal mennesker til fuldt ud at opleve de tilsvarende overtrædelser i form af allergiske reaktioner over for forskellige, undertiden uventede stoffer. Det kunne være mad, rengøringsmidler, dyrehår, parfume og kosmetik.

Hvad er en allergi?

Hvad er en allergi, og med hvilke midler kan lindre patientens tilstand i løbet af denne sygdom? Først og fremmest skal det bemærkes, at sådanne reaktioner i organismen kan være mild eller svær, især såkaldt farlig anafylaktisk chok. I dette tilfælde, at hjælpe patienten kan kun være en kvalificeret tekniker.

Statistikkerne viser, at en ud af fem mennesker lider af en allergi over for et stof, og forekomsten stiger med hvert år, der går. Beskriver denne lidelse almindelige ord, lægerne siger, at det er en original funktion at beskytte kroppen på den potentielle fare for miljøet. Og det er derfor, det er, at immunsystemet er ikke helt rigtigt genkende normale stoffer, tage dem for antigener, hidtil videnskab er ikke klart, derfor endnu ikke har fundet en radikal metode til behandling af sådanne forstyrrelser i kroppen. Immunitet, som et komplekst system har en hukommelse, hvorved hver kontakt med allergenet ender identisk. Antistoffer, der forbereder immunsystemet som reaktion på invasionen af kroppen er allerede velkendt og farlig, efter hendes mening, stoffet, vil hver gang blive frigivet til blodet, som påvirker tilstanden af hele organismen. Nogen er udslæt, nogen tilstoppet næse, mens andre sådanne forhold er meget vanskeligt at tolerere.

generations antihistaminer

Ligesom mange andre lægemidler, er antihistaminer opdelt i generationer.

  • Den første generation er kendetegnet ved en stærk, men korttidsvirkende (op til 8 timer) med svær sløvhed og søvnighed selv med belastninger af bivirkninger. Disse omfatter: "Diphenhydramine", "Suprastin", "Diazolin" og "Tavegil".
  • Den anden generation har stort set ingen effekt på nervesystemet, men efter deres ansøgning bør fokusere på observationer af hjertet. Disse er stoffer som "Claritin" og "Fenistil".
  • Tredje generation antihistaminer har næsten ingen bivirkninger og påvirker ikke hjertet eller nervesystemet. Den første af disse narkotikaspecialister identificere "Erius" analoger, betyder "Zirtek" og "Telfast".

"Aerius" i behandlingen af allergier

I tilfælde af milde allergiske reaktioner for at hjælpe et sådant lægemiddel som "Aerius". Analoger af sådan antihistamin samt klare opgaven. Den vigtigste komponent i "Aerius" stof - desloratadin. I tre timer efter modtageorganerne når den maksimale koncentration i kroppen, der tillader hurtigt lindre patientens tilstand. Medicinen har to release former: tabletter (siden en alder af tolv) og sirup (fra seks måneders alderen). Virkning af lægemidlet er rettet på fjernelse af inflammation og recession allergisk reaktion ved blokering vævsødem, muskelspasme og reducere den kapillære permeabilitet, hvilket fører til eliminering af kløe og udslæt.

når de anvendes

Drug "Aerius" analoger, som kan findes på hylderne i næsten alle apotek, ordineret til allergisk rhinitis med tilstoppet næse, nysen, hævelse af himlen, hoste, tåreflåd og kløe i næse og øjne, samt nældefeber. Blandt fordelene ved lægemidlet, sammen med hurtig handling, siger eksperter, at medicinen ikke afhænger af fødeindtagelse og forårsager ikke døsighed og sløvhed, de fleste antihistaminer. Der lægges særlig vægt på de instruktioner, der peger, at fed mad og grapefrugtjuice på nogen måde ude af stand til at påvirke fordelingen af den aktive komponent, "Aerius" stof.

Vejledning til brug

Analoger af dette stof kan være identiske i sammensætning eller synonymer med et andet aktivt stof med en lignende effekt. I en konkret sag, skal du omhyggeligt læse instruktionerne, det er ikke altid ens medicin er taget i samme retning.

Med hensyn til "Aerius", er det taget en gang om dagen. Som allerede nævnt, for børnene er der en sirup, der giver et barn 6-11 måneder, 2,0 ml pr dag. For børn fra 1 til 5 år, er dosis 2,5 ml. I en alder af 6 til 11 år med doping 5,0 ml pr dag. For teenagere, der spænder fra 12 år og voksne, er det stof ordineret, 1 tablet om dagen. Modtagelse periode kan vare hele tiden for kontakt af patienten for allergenet, hvilket er vigtigt for de mennesker, der reagerer på blomstre alle planter.

Identisk analog "Aerius"

"Lordestin" - et stof, der kan erstatte den belgiske agent "Aerius", hvis en eller anden grund, du har brug for at hente en god analog. Fremstilling af lægemidlet indikerer, at det begynder at fungere efter 30 minutter efter indgivelse og beskytter imod manifestationer af allergiske reaktioner i form af hududslæt eller tilstoppet næse i 24 timer. Denne analoge tabletter "Aerius" består også af desloratadin, hvilket gør det identiske. Med de samme nedbrydningsprodukter "Eden", "Claritin", så ved udskiftning organer til intolerance af den aktive ingrediens nødvendigt at overveje lægemidlet med en anden sammensætning. Faktisk "Lordestin" - er identiske og billigere modstykke "Aerius".

Synonymer stof

Hvis en desloratadin har en særlig følsomhed, er det nødvendigt at vælge en udskiftning af narkotika blandt dens synonymer. For eksempel, "Zodak" anvendes som en god analog sirup "Erius". Dette præparat består af cetirizin-dihydrochlorid og hjælpestoffer. Virkningen af lægemidlet er også rettet mod at blokere allergiske reaktioner, herunder hævelse af nasopharynx og hududslæt som urticaria. Optagelse sker en gang om dagen, effekten, afhængigt af de særlige kendetegn ved organismen, det begynder inden for 20-60 minutter efter indtagelse og varer i dage uden at forårsage sløvhed og døsighed. Ud over den tabletform og sirup, "Zodak" kommer i dråber, hvilket gør det endnu mere alsidigt, men det kan tage fra 1 år. Dette værktøj skal passe i sygdomme i nyrer og lever, da det har en masse bivirkninger. Begrænsninger eksisterer i forhold til brugen af lægemidler af gravide og ammende.

Billige antihistaminer

Ud over de beskrevne midler og er billigere antihistaminlægemidler, men i modsætning til "Erius" drug-analoger - såsom "Suprastin" og "Diazolin" - virker på nervesystemet, som manifesterer sig i sløvhed og langsomme reaktioner. Typisk er sådanne lægemidler ikke indiceret til langvarig brug. Børnelæger anbefaler ofte at tage disse stoffer før vaccination som en forebyggelse af allergi over for vaccinen. Og anmeldelser mødre, denne procedure hjælper børnene lettere at flytte den planlagte begivenhed.

"Suprastin" fritager ikke børnenes formular, selv anvendes til børn fra fødslen, og injicerbare løsninger udelukkende anvendes som en ambulance. at ordinere spædbarnet, lægen indikerer derfor, hvad del af tabletten skal fortyndes med vand og at give barnet. Det skal bemærkes, at lægemidlet har en beroligende virkning.

"Diazolin" ikke så meget give sløvhed og findes ikke kun i tabletter, men i gelé bønner med en sød indpakning med børnebassin dosering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.