Nyheder og SamfundKultur

Hvem er i området "pug": Historiske og interessante fakta

Hvem er i zonen, "Mops"? I de senere år ofte stillet dette spørgsmål på internettet. Sagen er, at for nylig dukkede en blogger med en rig fængsel fortid, "Flog", som "Mops". På en måde er dette den første repræsentant for fangernes verden, som var i stand til at vinde real popularitet inden for den russisktalende segment af 'Youtube'. Uindviede offentlighed har spørger, hvem eller hvad "Mops"? Og det er ikke underligt! Om ham, er lidt kendt, men har hørt en masse om dens eksistens.

Fra fange til Blogger kun et skridt

Den mand, der har bag ham 27 år i fængsel, sammen med sin ven blev berømt på internettet, og nu de tjener flere snesevis eller endda hundredtusindvis af rubler om dagen. Vi taler om Sergey Novikov (aka "Onkel Pug Dog") og Andrei skånet (host Mops "). De to af dem sammen var servering fængselsstraffe. I 2013 en video dukket op på internettet med deltagelse af "Mops". Plottet havde ikke meget mening (to fanger tale i en hævet stemme og fornærme hinanden på alle måder), men den "Zona lignende" atmosfære og bandeord er blevet genstand for interesse hos flertallet af brugere af sociale. netværk.

Historier i barndommen

Alle fakta og livshistorier, som er kendt for "Mops", fortalte han selv i sine videoer. Narrativ format, finder normalt sted i en dialog med diskret Andrew skånet hvor tidligere Zeki udtryksfuldt kommunikere og bruge bandeord. Den første fantastiske faktum, at blot blæste internettet publikum - er, at være en otte-års barn, "Mops" mistede sin mødom til dyret. Det skete i skolerejser omstændigheder i laden, hvor en lille Serge besluttet at underholde deres klassekammerater: han gik til den lille kalv og satte ham til hans penis i stedet for brystvorter. Som han siger: "Hunden onkel", som et resultat af hans klassekammerater gjorde det samme.

I løbet af dette møde, "Mops" i zonen?

Som teenager, "Mops" blev en glødende fan af kortspil. Den hobby voksede ind i et forhold, så han mistede en stor sum penge i en eller anden ukendt. Som han sagde, "Kal Kalachev," beløbet var i mængden af omkring 25 tusind rubler, som i sovjettiden blev betragtet som en masse penge. Uden at tænke, hvordan man får en gambling gæld, Sergei besluttede at gå til et røveri. På en eller andens tip teenager vidste jeg, at nogle beboere i hans landsby i huset holdt et stort sortiment af guld smykker. Trængt ind i hendes hus og bedøvet med en stump genstand, den fyr begyndte at kræve guld. Men en kvinde gør ikke indrømmelser og skylles teenager kunne ikke finde en mere fornuftig løsning, som loddepasta det ind bag åbningen. Ydmyget og chokeret kvinde ringede til politiet, og snart "Mops" fundet. Da Sergei endnu ikke har vendt 14 år, at en fængselsbetjent konkludere det ikke kunne (han var 13 år og 8 måneder). Efter 4 måneder, netop på det tidspunkt, hvor 14-året for en teenager, blev han arresteret. Sergeyu Noviku blev tildelt til 4 års fængsel.

En ekstraordinær måde at hænge fra hæren

Et par uger senere, efter at være blevet løsladt fra de "unge", Sergei venter ultimatum: hans mor siger, at han skal gå til hæren, og det er ikke diskuteret. Unge Sergey alle de kræfter, der forsøger at fraråde moderen, men det var nytteløst. Uenig fyr besluttede, at med alle midler han skal "hænge" fra hæren, fordi det ikke vil slette fra dit liv yderligere 2 år. Magt rettet til den militære Commissariat, begyndte den unge mand at gennemgå en lægeundersøgelse. Lægerne var klar over, hvem de har med at gøre, så vær ikke kontrollere hans helbredstilstand, frigiver rekruttere med et uddrag af "sund". Det sidste trin var passagen af en medicinsk bord for kabinet psykiater. Igen have set mærket "pass" i sit sygesikringsbevis, "Onkel hund" begyndte at forlade kontoret, og efter - blev principløse skidt under en læges dør. Ved denne handling forårsagede han et chok og en overraskelse til personalet offentlige kontorer. Imidlertid har dette trick hjulpet "Mops" få ret til frihed - han blev taget på en psykiatrisk afdeling. Slope af hæren, Sergei fortsatte med at lede udsvævende liv med straffrihed, men har varet meget længe - en måned senere den fyr får tilbage bag tremmer.

hverdage fængsel

Med fremkomsten af berømmelse på internettet, mange fakta om livet i Sergei i "fjerntliggende områder" begyndte at dukke op udenfor. Den offentlige interesse i den person Sergeya Novika, og ofte Zavala spørgsmål, der er i zonen "Mops"? På et tidspunkt blev det sagt, at "Onkel Pug Dog" i fængslet var en "hane" (den laveste "suit" i fængsel hierarki), men dette faktum har længe nægtet. Mops var en simpel "bonde" (midten og neutral "farve"). I 1993 var han en aktiv deltager "zekovskogo" oprør. Denne kendsgerning er i "tyve" -konceptet, betragtes heroisk, så nogle myndighed "gjort gode" pug ting velrenommeret tatovering på hans skulder (zekovskoy epaulette). Hvem er på Pug zone er nu kendt af alle! En lang periode, Sergei Novik (aka "Mops") nød stor anseelse blandt beboerne fangernes verden, men i slutningen af perioden for hans omdømme plettet, udover gambling gæld. Efter at have mistet en betydelig mængde penge, "Onkel hund" var ude af stand til at tilbagebetale sin gæld. Nu er hans titel i denne usikre markedsforhold blev "fuflyzhnika". Ifølge Sergei selv, det var hans skyld heroinmisbrug, under indflydelse af, som han mistede i kortspil.

I hele sit liv, "Mops" brugt 27 år. På området mødte han med Andrei skånet, som var i stand til at fejre vores helt. Nu Sergei Novik er ikke bare en fange med "rige" fra fortiden, men også en succesfuld videoblogger og streamer.

Hvad betyder tilnavnet "Pug" i zonen?

Fængselsmyndighederne-tyve slang er ingen definition af, hvad en 'pug', betyder det ikke passer, og ikke et alternativ til en hvilken som helst begreb. Der er flere sætninger fængsel slang, der indeholder ordet "pug":

  • Tag Mops - aflive nogle midler.
  • Tag Mops, en hund - at lulle menneskelige narkotika.

Mops i zonen - værdi ikke har bestemt tegn. Generelt i fængsel "ærinder" eller ordineret af deres udseende eller opførsel af en person eller hændelse, der skete med ham. Konsekvensen heraf blev valgt af kaldenavnet på vores helt, indtil udgangen, og det vides ikke, men Sergei Novikov gjorde noget lignende til racen Mops (sandsynligvis hans udstående øjne).

Der er kun en uofficiel version af, hvad det vil sige at "pug" i området: Det konkluderes, der spreder ordet om proceduren i "hytten" til myndighederne. Imidlertid bør dette begreb ikke forveksles med "rotte". Sagen er, at den "pug" rapporter i tilstedeværelse af "leder" (chef inden hans "hytten"). Nogle benægter denne fortolkning, siger, at dette ikke er svaret på spørgsmålet om, hvem der er i zonen "pug", selv om andre begreber inden for lumpne af samfundet simpelthen ikke.

Den nuværende liv Onkel Hund

I 2016 Sergei Novikov og Andrey sparet Freed sammen med en fangevogter. Til ære for denne begivenhed, de havde deres debut strøm, som kaldes "Strings" (hvor de ser et alternativ til ordet "stream"). Emne attribut deres arbejde kan næppe blive identificeret. De behøver ikke spille videospil, at de ikke formidle til offentligheden nyttige ting, men blot præsentere deres meget resonant indhold - Andryukha forskellige måder at slå Pug Donat (donation seere). De to af dem sætte en pris på en bestemt handling vil blive begået med det formål at hån og spot "Mops". Hver dag, populariteten af "Onkel Dog" er stigende, og med det, og mængden af Donat. Tidligere fanger tjene op til 200 tusind rubler for et par timer. de fører også deres kanal på "Youtube", hvor spredningen i video genre Vlog (videoblog) og "fængselslivet hacking".

Hvad er resultatet?

Aktuelle aktiviteter Sergei Novikov Andrei skånet blev relevant for internetsamfund. Temaet for fængslet og tyvene livets tiltrak global interesse på internettet før indførelsen af den streams "Mops". Nu undersøge fængslet kategori er blevet meget lettere. Hvor længe vil herlighed "Onkel Dog", ingen kender, fordi de synspunkter er skyhøje dag for dag. Det demonteres på citater og "memer" og skåret fra video morsomme øjeblikke til at sprede på tværs af alle sociale netværk. Vi kan roligt sige, at nu, "Onkel Pug Dog" - det er det vigtigste "Urca" i Runet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.