Sport og FitnessUdstyr

Sport maske til at køre om vinteren: en oversigt, beskrivelse, type og anmeldelser

Flere og flere mennesker foretrækker denne nyttige lektion i alle henseender som at løbe. Det var ham, der hjælper med at holde vores krop i form, styrker hjertemusklen og øger udholdenhed. Og vigtigst af alt, kan der jogging være på ethvert sted og under alle vejrforhold. Her er blot en kjole i dette tilfælde henholdsvis. For eksempel vil i den kolde vinter i forfrysninger persons spare en speciel maske til en løbetur. Hvilken slags tilbehør? Hvad er det nyttigt? Og hvor meget koster det?

Hvordan at flygte fra vind og kulde om vinteren?

Vinter sæson - det er ikke en grund til at sige farvel til deres foretrukne tidsfordriv. For eksempel er mange elskere af en aktiv livsstil, en stor interesse i at køre, fortsætte deres uddannelse på ethvert tidspunkt af året og på absolut alt slags vejr. Men om vinteren, du skal være særlig opmærksom på deres tøj.

Omtrentlig tøj mulighed for vinteren løb

Som det viser sig, at lufttemperaturen i vinteren kan variere fra nul eller derunder. Uanset minus eller nul lufttemperatur, bør udvælges korrekt dit tøj. Vi tilbyder dig en eksemplarisk sportstøj for løbere om vinteren.

Dejlige damer anbefalede primært at afhente et særligt organ. For det første, disse sports bh'er understøtter perfekt brystet under kørslen, og for det andet, ikke kvæle ikke hæmme bevægelse. Mænd bør også prioritere den særlige T-shirt, T-shirt eller termisk undertøj.

Den næste vigtige punkt for løbere - longsliv. Det er ønskeligt at vælge den model, ærmerne hvoraf indeholder huller til tommelfingrene. I disse tøj ikke du er bange for vinden, og behøver ikke at frygte tab af varme. For eksempel kan det være et produkt af en særlig termisk Fit eller Dri-Fit og teplosohranyayuschey afvisende stof. At lære at maskere valgte at køre om vinteren, vil vi fortælle om.

Et andet vigtigt punkt - taytsy eller strømpebukser. Afhængig af tidspunktet på dagen kører du bør vælge en model med eller uden reflekterende detaljer. Da sådanne produkter kan indeholde et varmelegeme, strækker ikke over hele overfladen, men kun på de detaljer, hvor de fleste frosne fødder. For eksempel kan isolering være i området ved den forreste del af låret.

Meget vigtige elementer er ensartet jakke med hætte og en maske til en køre. Om funktionerne i den nyeste tilbehør fortælle dig mere. På den afsluttende fase af de udvalgte cap og vinter sko. Om ønsket også nedenunder Coats kan bæres ikke for overdrevne sport vest.

Hvad karakteriserer maske til en løbetur?

Maske - er en fantastisk sport tilbehør, der gør det muligt at mens den kører for at beskytte din hals og en del af ansigtet fra hypotermi. Typisk er sådanne sports garderobe elementer lavet af et specielt fast åndbart materiale bevarer varme og fugtuigennemtrængeligt.

For alle, at sådanne produkter ikke holde nede dit ansigt. På trods af den oprindelige slør, det ånder og modtager ilt. Hertil kommer, at masken løb om vinteren ikke hindrer vejrtrækning og beskytter dig mod de kolde luftstrømme.

Hvad er masker til vinteren løb?

Specialiserede masker til vintersport kan have et andet udseende. For eksempel er nogle af dem gjort i form af bandager, der ligner knyttede tørklæde. En sådan strimmel-dressing let at sætte over hovedet og strammede sit ansigt. De er fastgjort på næsen, så kun øjnene afdækket. Hvis der ikke er behov for et sådant produkt er kun sænket lidt bandage og tilbehør nemt omdannes til en stilfuld LIC eller kort tørklæde.

Masker, elefanthuer til væddeløb

Balaclava - Mask sport til at køre, eksternt ligner de attributter af filmene om røverne. Den indeholder to huller til øjnene, der dækker hans næse, mund, pande og hals.

En anden type dækker ørerne, pande og nakke, hvilket efterlader en enkelt stor åbning til øjne, næse og mund (minder formular til at redde dykkere). Således begge arter Balaklavy kan holde på varmen i temperaturområdet fra 5 og op til -35-40ºS.

Hvis du vil køre i de døde af vinteren er det bedst at bruge en dedikeret ski elefanthue. Dette produkt er fremstillet af særlig teknologisk materiale, der kan beskytte mod frost og revner. Det passer perfekt til ansigtet, har en elastisk konsistens, skal kunne fjerne overskydende fugt. I sådanne modeller, er der ofte en lille, næsten usynlige åbninger til mund og næse for at lette processen med at trække vejret, mens den kører.

Interessant maske - buffs: struktur og funktioner

Buff - et usædvanligt og elegant maske til at trække vejret, mens den kører. Gjort det som regel lavet af uld. Velegnet til daglig slid ved en temperatur på 0 til -30 ° C.

Denne model er interessant, fordi den kan bæres i en af tre positioner. Første mulighed: produktet er slidt som en motorhjelm eller hætte, der dækker hans hoved, hals og pande til hage, efterlader kun overfladen formen af ansigtet. Den anden mulighed er slidt, som i det første tilfælde er det kun den frie del folder produkt strækkes over næsen, udsætter øjet. Den tredje mulighed: tilbehør bæres som en slags sjal på hår helt skjule dem under sig selv.

Der er også modeller, der ligner en tyk forbinding til hår. De kan bæres i stedet for en hat på hovedet, dækker din mund og hals, der anvendes som et tørklæde, at binde hænderne, og så videre. D.

LIC eller tørklæde-transformator

En anden unik maske til en løbetur - LIC, eller tørklæde-transformator. Den er lavet dels af uld og polikolona. Den singularitet af denne forbedring er, at det kan bæres som en almindelig tørklæde eller LIC, og han vender nemt ind i en hat og maske, der dækker næse hvis det er nødvendigt, mund og hals.

Masken for udvikling af udholdenhed

Der er en anden kreativ maske, visuelt minder om en respirator eller gasmaske. Den er udstyret med holdere til hovedet og ører, samt modstanden i luftventiler. I modsætning til de tidligere varianter af et sådant tilbehør, ud over den beskyttende funktion, udfører også en rolle som træner for luftvejene og lungerne.

Princippet om driften af et sådant produkt er som følger: mens jogging der er en indsnævrende huller, som bevæger sig og transporterer ilt når vejrtrækning. Som et resultat, kroppen modtager en stor belastning, der kan sammenlignes med et show på bjerget massivet i Alperne. Det er interessant, at en sådan maske for at trække vejret (til løb) bruge under deres træning stjerner som Cameron Diaz, Dzhessika Bil, Dzhastin Timberleyk og andre.

Hvad er prisen for masker til vinteren løb?

Køb masker til vinteren, kan du køre på internettet og specialiserede Sportmarket. Priserne i dette tilfælde kan afhængig af niveauet af professionalisme og tilbehør producent variere.

For eksempel produkter såsom neopren maske til kører (for udholdenhed), kan prisen variere mellem 3 000-8 000. Almindelige masker i form af en strimmel koste omkring 400-700 rubler i form af tilbehør elefanthue - fra 800 til 3000, buffs - omkring 300-800, og tørklæder transformere - fra 500 til 1800 r.

Hvad folk siger om maskerne til vinteren løb?

Selve idéen maske for vinteren kører, er ikke ny, men er meget relevant. Ifølge nogle fans af race af frost, er det absolut nødvendigt i løbet af en stærk vind. Andre beundrer et stort udvalg af tilbehør og alsidighed. Og til køb af produktet og kan ikke bruge en masse penge. Når de rette hænder og fantasi kan være forbundet eller universel elefanthue LIC transformer selv.

Atter andre siger, at de ikke var tilfredse med deres erhvervelse af en maske for en køre, da det er lavet af anden klasse gummi. For det første, det udstråler en lugt og før anvendelse kræver langvarig ventilation, og for det andet, tværstangen er uhensigtsmæssigt i næseområdet og efterlader en karakteristisk rødt mærke efter brug. Ligesom den fjerde åndedrætsværn. Med hende, de er aktivt engageret i gymnastiksalen og kører.

Kort sagt, alle vælger for sig selv masken, der er rigtigt for ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.