Sport og FitnessUdstyr

Kniv multiværktøj - pålidelig assistent

Kniven var en af de tidligste værktøjer Homo sapiens. I mange århundreder blev det skabt en masse forskellige modeller, der er specialiseret i de forskellige mål for opgaven. Kniv multiværktøj - en af de mest originale indstillinger. Dens alsidighed er ikke ligeglade med forbrugerne. Det er interessant, ikke kun som et redskab, men også som et objekt for samlere.

historie

Kniv Multitools Victorinox - er uden tvivl den mest kendte mærke produkt i verden. Historien om virksomheden går tilbage til det attende århundrede, blev det fastslået i 1884. Hendes inspiration var den schweiziske Carl Elzener. For at gøre hans foretrukne ting - Fremstilling af knive, blev han uddannet først i Paris, så i det sydlige Tyskland.

I byen Ubach (område Schwyz) sluttede han sig femogtyve master-Cutlers til produktionsdyr Soldater folde knive for schweiziske hær. Selv da, udover de sædvanlige klinge, der leveres skruetrækker, syl, og oplukker. På trods af den høje kvalitet, de er ikke i stand til at konkurrere med de tyske modeller - produkter var simpelthen dyrere tysk og mastere nægtede at deltage i projektet.

Elzener ikke kastet en favorit ting, og i 1897 patenteret en sports officer kniv. Før der blev skabt modeller som den studerende, landmand, Cadet kniv, men at officerer bragte ham til verdensmarkedet. Det var mindre en soldat og var udstyret med seks instrumenter (tilføje en lille klinge og en proptrækker).

Siden 1908 de to selskaber, Wenger og Victorinox, på lige fod modtage statslige ordrer til produktion af knive til den schweiziske hær og har ret til at placere dem på de statslige symboler - korset på skjoldet.

kvalitet

Multi-funktion kniv fik sin berømmelse ikke kun på grund af den utrolige muligheder toolkit. Intet under alle de knive, virksomheden tilbyder en livstidsgaranti. Produktkvalitet:

 • Klingerne er lavet af specielt rustfrit stål. Normaliseret tilsætningsstoffer og moderne teknologi giver elasticitet, evnen til at "holde" skarphed og hårdhed af metallet. Stål kun tysk eller fransk.
 • Til den specifikke brug af forskellige værktøjer stål med forskellig hårdhed:

- neglefil, saks - RC 53;

- syl oplukker - RC 52;

- forår, proptrækker - RC 49.

 • Låsning fjedre kan justeres individuelt. Opgaven - at sikre let åbning og lukning af hvert instrument og sikkert ordne det i stand. Indsatsen kan variere femdoblet.
 • For at lette vægten af puderne til separation af instrumenter fremstillet af aluminiumlegering. Indtil 1951 brugte vi sølv-nikkel-legering.
 • Den alvorlige kvalitetskontrol samling giver 10% af det samlede antal arbejdere arbejder i produktionskæden. De tester hvert produkt i hånden, selv om de fleste af samlingen (flere hundrede operationer) automatiseret.

Virksomheden producerer hver dag halvfjerds-syv tusinde stykker af forskellige blade, er 90% eksporteres.

prøver

Virksomheden har udviklet og producerer en række forskellige modeller:

 • multitul schweizerkniv kan have fra 1 til 8 funktioner i forskellige udførelsesformer:

- bladet;

- dåseåbner;

- oplukker;

- Proptrækker:

- Saw på metal ;

- træ sav;

- tænger;

- Clippers ledninger;

- linje;

- afisoleringstang;

- svensknøgle;

- en saks;

- forskellige typer af skruetrækkere ;

- Bølget klinge;

- fil;

- undertiden krogen for hove.

Han er meget populær og er hæren. Dimensionerne af 91-84 mm (i lukket form).

 • Modeller for andre landes hære. Leverancerne går til Tyskland, på kniven lidt ændret design, ergonomisk håndtag. Et sæt af funktioner - afhængigt af ordren.
 • Redningstjeneste modtog et specielt design, hvor der ud over de sædvanlige sæt værktøjer der som er i stand til at bryde glasset af bilen. Desuden byggede en sav, der kan skære det triplex og fræsere. Sider greb lavet af lyse gule plastik, glødende i mørke.
 • Kniv multiværktøj - "schweizisk kort". Værktøjssæt er pakket i en flad kasse. Sættet består af en lille kniv, pincet, negleklipper,
 • Artikler til turister og jægere. Et sådant værktøj er uundværligt i kampagnerne. Med det kan du nemt oprette lejr, for at skære et lille spil og så videre.

Egenskaber

Folding knive Multitools er designet til at udføre mange operationer. Der er flere attributter, der skal have en god kniv :

 • Pålidelig lås. Værktøj, når du trykker må ikke tage form i hans hånd.
 • Pålidelig kvalitet tænger. De har brug for at kombinere de tre muligheder: kombinationsstang med savtakkede tænger og diagonale fræsere.
 • Tilstedeværelsen af forskellige skruetrækkere: krøllede og flade med pålidelig fast spids, der ikke er afbrudt af en stærk presning.
 • multiværktøj kniv er udformet til at bæres i en lomme eller på et bælte. Flad profil, ingen fremspringende dele, den lille størrelse (ingen tab af funktionalitet) - er grundlaget for comfortableness under daglig slitage.

usædvanlige muligheder

Udviklere tilbyde fantastiske modeller i form af centrale fobs, armbånd, kort, pins:

 • Små elementer, der passer ind i din hule hånd, men det er sammensat af 19 high-grade værktøjer. De kan bæres som et vedhæng.
 • MP kniv bygget i spænde bukser kan være en skruenøgle, oplukker, en skruetrækker (Phillips og flad).
 • En interessant model, som har 17 dyser, og de kan samles uafhængigt i den ønskede konfiguration. Alle værktøjer er aftagelige.
 • Moderne modifikation indlejret i en beskyttende mobiltelefon sag. Værktøjer (8 til 12) er lavet af rustfrit stål, og sagen - af polycarbonat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.