Sport og FitnessUdstyr

Lille størrelse pneumatisk riffel MR-514K (bedømmelser)

kan du ofte høre positive tilbagemeldinger om den indenlandske luft riffel kaldet "Crocodile" De våbenssmedenes cirkler. Det er betegnelsen for udseendet havde lille størrelse pneumatisk riffel MR-514K. Naturligvis er der en masse spørgsmål blandt potentielle købere om de taktiske og tekniske egenskaber af våben. I denne artikel kan du finde alle de svar, der vil hjælpe afgøre valget før de går til butikken.

komplet konvertering

IMZ er verdensberømt for sine fremragende luft våben: rifler, pistoler og maskingeværer, men ingen forventede, at fabrikanten vil træde hidtil, og vil præsentere deres syn på verden med våben af præ-pumpesystem. Lille størrelse pneumatisk riffel MR-514K er en high-grade system "bullpup", lad og solgt i den russiske måde. Pumpning af gascylinderen, som er placeret direkte under cylinderen, bæres af en fjeder-stempelmekanisme ved lave riffel næsepartiet opad. På den del af handlingen er det meget lig kæberne af en krokodille, deraf uofficielle navn på våben på markedet.

Udvendig Luften riffel er mere som et våben fra filmen "Star Wars" end udtænkt af russiske mekaniske anlæg, men efter at have oplevet følelsen af, at det skal være netop sådan en "legetøj". Alt er gjort for bekvemmelighed hånden: røv, justerbart håndtag og handguard fuldt infunderes i hænderne uden ubehag.

Ydeevnekarakteristika

Efter visuel inspektion af den potentielle køber er altid interesseret i muligheder luftgeværer. Rifle MR-514K er designet til sportsskydning, så forventer af det noget særligt er det ikke nødvendigt, i første omgang. Som det er kendt, russiske våben perfekt gøres til genstand for modernisering og "krokodille" er ingen undtagelse. Men senere på dette.

Hævdede magt riffel producent i 7 joule officielt fremhæver status for lovlige våben i Rusland, som ikke kræver nogen dokumenter til køb. Loven "On våben" er netop en sådan begrænsning. shot hastighed begrænset 170 meter per sekund med en kugle kaliber 4,5 mm. Eftersom våben er installeret i pumpesystemet, havde geværet multipelt ladede, som er implementeret i form af et aftageligt magasin.

Små mærkværdigheder i karakteristika

For udviklere riffel MR-514K, mange ejere af disse våben har et par spørgsmål til ammunition. Officielt erklæret brugen af to typer af kugler: bly med en kort nederdel og stålkugler, der følger med butik med en fjedermekanisme. Hvis vi tager højde for, at luften riffel monteret stål tønde med seks riller, til den uforståelige idé om producenten med hensyn brand stålkugler. Efter alt, vil logikken i det i en meget kort periode bryde riflet løb, og du kan glemme alt om nøjagtighed.

Sigteindretningen for optiske enheder - Weaver strop - fremstillet af plast. En sådan beslutning ikke giver i forståelse, fordi skydning nøjagtighed opnås gennem brugen af en enkelt og udelelig system sigter tønden.

En oversigt over våben

I praksis luftgevær MR-514K, hvis vi vurderer det som et våben til underholdning, viser nogle interessante resultater.

  1. Platoon fjeder-stempelmekanisme trunk bevægelse i det lodrette plan er meget let sammenlignet med en brudt stilk i de klassiske våben.
  2. Våbnet har to sikringer (manuelle og automatiske), hvilket er meget bekvemt for transport.
  3. Skønheden i plasthus suppleres af meget høj styrke, som ikke tillader våben at falde fra hinanden, selv hvis den tabes på fortovet.
  4. Ved en gennemgang af MR-514K, blev det opdaget, at på baggrund af russiske konkurrenter er ikke kun den mest kompakte riffel, men også den mest magtfulde blandt jævnaldrende.
  5. "Crocodile" er en meget simpel anordning og easy going, end det kunne tiltrække fans af modernisering luftgeværer.

Hvis du taler om manglerne

Hvilke forskellige om riflen MR-514K anmeldelser i medierne. Sammen med en lang liste over fordele, er der en liste over fejl og mangler.

  1. Ufærdige produkt. Det er, hvad eksperterne taler om riflen. Plast gun "bullpup" have pre-pumpesystem frembringer i alt 170 meter pr. 100 underholdning nok, og du har brug for at jage 260. Hverken der heller ikke her!
  2. Kæmpe afkast. Uvant kan skade skulderen, når fyring dette våben, fordi det er meget svært afkast markant skifter riflen tilbage efter hvert skud.
  3. Ikke kun, at sigteindretningen Weaver plast, så stadig nødt til at afhente optik klasse "Magnum" på grund af en stærk indflydelse. En sådan anordning i den billigste version vil koste mere end en ny riffel.
  4. Producenter indsendt gemme piller ved øre pil (der sigtes), på grund af dette er der ubehag, når et skud fra MR-514K.

Bring til at tænke på

Ikke alle købere familiens budget giver dig mulighed for at købe dyre luft geværer med præ-pumpet såsom "Matador", og derfor købte MR-514K PCP kit med henblik på videre udvikling. Muligheder for forbedringer er ikke så meget: udskiftning af komponenter i de opgraderede dele eller mekaniske raffinement fabrikken defekter i masseproduktion.

Primært det elimineret ægteskab i bundstykket, som fejres næsten alle ejerne af våben. Dårlig metaller forarbejdning fabrik førte til, at skuddet kuglen hovedet skæres skarpe kanter, som i væsentlig grad påvirker hastigheden og nøjagtigheden af skud. Fuldstændig udskiftning af pakninger og elastikkerne i stamperen vil bidrage til at opnå maksimal forsegling, som oprindeligt var installeret i armene på gummiringe på lightere, der alvorligt udluftede luft. Nogle eksperter bunker bypass inde i løbet til brænding af en pellet, der har en lang skørt. Som et resultat, luft riffel MR-514K modtager en mundingshastighed efter modernisering - 230-240 meter i sekundet, hvilket er ganske velegnet til jagt på pelsdyr på op til 2 kg.

Lidt af bekvemmelighed kan ikke skade

For riffel MP-514K opgradering kan gives i form af øget betjeningskomfort. Den første ting at beslutte noget med en fjeder i den præ-pumpesystem, på grund af sin høje stivhed hurtigt udmattende processen luft injektion i cylinderen. I medierne, eksperter anbefaler at installere en fjeder tilpasset Gamo luftriffel Hunter 440, er det en smule svagere, men i processen pumpen er ikke så trætte hænder.

Må ikke blande sig, og installationen af lyddæmperen-moderator vejer 300-350 gram, hvilket ikke blot vil reducere støjen fra skud, men også balance stammen, hvilket har en positiv indvirkning på den bekvemmelighed af syne og dermed nøjagtigheden af skud. Også nogle eksperter tungere plastlegeme MR-514K metal, eller helt ændre det for en lignende mulighed, skåret ud af træ. En sådan løsning er ret dyrt, men mange i hænderne på mere behageligt at holde en rigtig pistol, i stedet for en plastik legetøj.

Lidt af optiske indretninger

Om installation optikken i pneumatiske våben af russisk produktion i medierne en masse anbefalinger, men de fleste af dem er tydeligvis ikke egnet til riffel MR-514K. Anmeldelser af ejerne er mere tilbøjelige til at billige enheder, der har en ensidig påvirkning. Ja, og de er beregnet til at blive monteret på et våben med en gasfjeder. At købe meget dyre sigtekikkerter henhold til ordningen med "Magnum" og sætte dem på en plast tremme Weaver - dette er helt klart en stor dårskab for køberen.

Derfor er mulighederne for at løse problemet lidt: køb af billige optiske venner fra Mellemøsten, hvis pris er så lille, at det ikke er en skam at bryde op en stor indvirkning eller producere MR-514K opgradering, hvilket vil reducere slag under fyring. Det samme gælder for kollimatoren - brillerne har svage forseglinger, og hundrede runder af små dimensioner riffel kan ødelægge dyrt optisk instrument.

Som konklusion

Når i gennemgangen af russiske våben riffel er enestående i sin art og har ingen konkurrenter i sin pris niche. Men ved sine taktiske og tekniske egenskaber af ejere og potentielle købere en masse spørgsmål. Hvis vi vender os mod de anmeldelser i medierne, kan du få et konkret svar, at markedet for våben er rå og kræver obligatorisk revision. Hvis der er forudset MR-514K tuning, vil riflen altid være pædagogiske og underholdende legetøj, er det nødvendigt at kende den fremtidige ejer før de går til butikken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.