HjemlighedHavearbejde

Hvordan til at vokse orkideer derhjemme: betingelser og metoder til reproduktion

Orkideer - Blomster udsøgt og lunefuld. I gamle dage for en sjælden forekomst af usædvanlige elskende udlagt en pæn sum. Hvis du vil vide , hvordan man dyrker orkideer derhjemme, regelmæssig folkemusik havde ingen idé. Avl disse tropiske tøsedrenge var en skræmmende opgave, der kræver massive investeringer, og anses for sjov millionærer.

I dag er situationen har ændret sig: der er mange nye sorter og hybrider, uhøjtidelige i indholdet, folk lærte at udbrede vegetativt orkideer og blomster afdelinger tilbyder en bred vifte af smukke planter til en overkommelig pris.

Hvilke orkideer kan leve indendørs

Orkideer vokser på alle kontinenter undtagen Antarktis, i forskellige klimaer og naturforhold. De omfatter 100 tusind arter og sorter, og kun en lille del af planten er egnet til indendørs vedligeholdelse.

At vide hvordan man dyrker en orkidé hus og skabe, hvad hun vilkår, må vi konstatere, at de er opdelt i tre grupper:

 • epifytter - vokse, idet der som støtte andre levende planter;
 • lithophytic - vokser på klipperne dækket med mos;
 • jorden - dem, der vokser i jorden.

Som en del af samme slægt kan være epifytiske, orkideer og litofitnye.

Den mest almindelige af alle - epifytter, det er på dette grundlag at skabe de mest spektakulære hybrider med store blomster af lyse farver smarte. Hvordan til at vokse orkideer derhjemme, kan mestre enhver pensionist, hvis han vælger en af de typer, der ikke kræver oprettelse af særlige betingelser.

Den nemmeste at passe orkideer, som kan endda vokse en nybegynder, er:

 • Cattleya;
 • Phalaenopsis og hybrider;
 • Dendrobium;
 • Cymbidium, herunder miniature;
 • otsindium tæt på ham og art;
 • Odontoglossum.

De er nemme at sætte op med tør luft, mangel på lys og nogle mangler i indholdet.

De er placeret på en vindueskarm i specielle potter eller suspenderet i blokke og kurve, der simulerer de naturlige vækstbetingelser. Orkideer brug for en forsigtig moderat vanding, en særlig substrat og en speciel flydende gødning. I fangenskab, blomsterne vokser godt, og 2-3 gange om året, fremme lang blomstring.

Reproduktion: dividere, plantning

Den nemmeste måde at genopbygge samling - en vandretur til den nærmeste butik. Der kan du vælge en veludviklet planter med knopper og blomster, for at vurdere tilstanden af sine rødder og lysstyrken af farver.

Hvordan til at vokse orkideer derhjemme fra et eksisterende anlæg? Dette kan gøres ved division, stiklinger, frø og babyer.

Hvis du ønsker at udbrede bor i huset kopier af de første to metoder, er det nødvendigt at overveje et par ting:

 • Til dette formål kun egnet voksen sund og stærk plante.
 • En måned før spaltningen eller landing bør stoppe vanding og fodring, sat på en lys, men ikke solrigt sted med jævne spray.
 • Instrumenter skal desinficeres.
 • Alle nedskæringer og sår behandlet med trækul (strålende grøn, kanel).

Det bedste tidspunkt for reproduktion betragtes begyndelsen af foråret.

Hvordan til at vokse orkideer Babe

I Dendrobiums babyer er dannet på grund af en overtrædelse af cyclicity i pleje, phalaenopsis give dem, når de mister et punkt for vækst. Nogle hybrider er konstant give børn pr spike: det er deres genetiske funktion.

Siden begyndelsen af udseendet af børn på anlægget, før deres adskillelse finder sted omkring 3 måneder, i hvilket tidsrum de producerede 3-4 blade og rødderne skal vokse med 3-4 cm. Hvis de ikke er adskilt, ophører blad vækst og rødderne vil udvikle sig hurtigt. Unge planter kan blomstre, er deres separation ikke produceres i denne periode.

Orchid Seed

En af de måder, hvordan at vokse orkideer derhjemme, er det sår frø. Metoden er den sværeste af alt, at den samme kostbare. Du skal købe en speciel substans at overholde sterilitet og tålmodighed. Tiny frø er placeret i et vækstmedium og vokse efter et par måneder. Spirer er meget mørt, og før transplantationen nødt til at vente i yderligere 2 år. Bloom, vil de først efter 3-5 år, og orhieya Frue Slipper er første gang, at frigive de knopper i 10 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.