TravelingHoteller

Ny Athos: pensioner og kuranstalter. Helligdage i New Athos

Ny Athos - det er ikke bare et sted med en unik kloster og en overflod af kristne hellige steder, men også den fantastiske sydlige feriested, som ligger ved Sortehavets kyst. Det er bygget meget godt, fra forskellige hoteller, kroer, gæstehuse, pensionater, fritidshjem i byen med nem adgang til smukke vandfald, huler og kloster kompleks. Helligdage i New Athos opladning turister styrke, positiv energi, clearing dem fra de negative tanker og træthed. I denne artikel vil vi se på de mest populære feriesteder og udvej hoteller, som altid er klar til at tage en pause.

Det mest interessante ting i byen

Denne byen fascinerer en overflod af attraktioner og naturlige skønhed. Ferie i New Athos er lige så godt for folk, der foretrækker fritid og rejser med familien, og for dem, der går for at tilbede de berømte kristne relikvier. Her er en unik kloster kompleks, kirke og grotte af St. Simon Kana'anæeren, vandfald, Athos Cave og andre berømte historiske steder.

Mange feriesteder, moteller og hoteller i New Athos virkede ikke hele året, men kun i feriesæsonen - fra april til november. Mens nogle har åbent hele året, derfor, ud over sommerferien kan du tilbringe ferien som jul og nytår. De mest populære måneder - fra juli-september. På det tidspunkt, havet og vejret er perfekt til en god hvile her med børnene. I Abkhasien, vintrene er varm og blød, derfor, i denne periode, kan du besøge mange forskellige attraktioner i landet, derudover har det sjovt.

Pension "Klosteret" Noviy Afon

Dette pensionat bruges til at blive kaldt "Ny Athos". Bygningen var engang sommerresidens for Stalin selv, og i øjeblikket er det et fantastisk sted at bo, som er beliggende i et lukket park beskyttet område. Herfra til havet - fem hundrede meter. Infrastruktur er til rådighed for gæsterne i hele byen og dens seværdigheder, hvorved komplekset er utrolig populær blandt turister.

Pension "The Monastery" (Ny Athos) består af flere bygninger, grønne og rummelige grunde, en række turistfaciliteter. På dette tidspunkt, de imponerende ferierejsende tæt på de vidunderlige steder i byen.

Pension "Waterfall", New Athos

Dette pensionat blev bygget i 2010. Det er et moderne turist-kompleks, som er beliggende i et af de mest berømte steder i hele Abkhasien - Ny Athos. Hovedbygningen - 3-etagers bygning omgivet af velholdt indhegnet område, opfylder alle de standarder, der kræves for en kvalitet ferie. Pension "Waterfall" (Ny Athos) tilbyder sine gæster et udvalg af værelser: suiter, standard og juniorsuiter, der er udstyret med gode møbler, badeværelser, samt at have en frisk reparation.

Her er spisestuen, en café bar, legeplads for børn, en opvarmet udendørs swimmingpool. Dette sted har alt at folk har brug for en god hvile. Ikke langt fra tilfældet kystlinje placeret.

Den udvej komplekse "Camara"

Når man planlægger en ferie i New Athos, bør hoteller, pensionater og sanatorier af den udvej overvejes på forhånd for at vælge den bedste. Hyggeligt kompleks "Camara" rejst ved indgangen til byen, ved havet. Dette sted har sin egen stenstrand, der strækker sig 200 meter. I nærheden er hytterne af komplekset. Ikke langt fra de "Kamarita" er placeret cafeer, restauranter, diskoteker og interessante seværdigheder. På stranden er der et tilstrækkeligt antal parasoller og liggestole til gæster.

Pensionat "Mandarin"

Dette pensionat blev bygget til en familie af afsondret afslapning i en af de smukkeste dele af landet. Den er bygget på en grøn indhegnet område 2 km fra feriestedet kaldet New Athos, pensionater og moteller, der er altid velkomne. Ved dette arrangement hvile i "Mandarin" tilbyder sine rejsende Ingen ståhej og fred. I nærheden af hotellet er der ingen larmende diskoteker og cafeer, og komplekset selv er omgivet af subtropiske planter.

Her konstant varmt og koldt vand i rummet - klimaanlæg, i det område - en café, samt parkering. Strand småsten kompleks, i virkeligheden, fra huset ligger 20 m. Inden for gåafstand er der købmandsforretninger, samtidig til den centrale del af byen kan nås inden for 10 minutter. På dette tidspunkt forventes turisterne til helt afslappende ophold i smukke omgivelser.

"Anakopiya Club" hotel

Hotellet er beliggende i Gudauta kvarter, nær udvej af New Athos (pensionater og moteller er placeret både i byen og ved siden af den). Boligen for grænsen - omkring 80 kilometer, i nærheden af de berømte svovlholdige varme og kolde kilder og mudderbade. "Anakopiya Club" - det er en stor komfortabel og moderne hotel, der tilbyder service og indkvartering af det europæiske niveau. I det komplekse område støder op til sin strand med rent og klart vand. Hotellet er perfekt for folk, der ønsker en afsondret og kvalitet ferie væk fra travlheden i store byer og resort centre.

Hotel "Griffin"

"Griffin" blev opført i centrum af New Athos, til kyst Psyrtsha flod. Om Dette moderne kompleks har arkitektoniske og naturlige attraktioner.

Dette hotel er et glimrende eksempel på en kombination af en traditionel træbygning med moderne teknologi, som passer perfekt ind i landskabet omkring den. Omkring komplekset område adlet, udstyret med små arkitektoniske former, stier, desuden murværket.

Hotel "Abkhasien"

Hotel "Abkhasien" ligger i et rekreativt område i byen kaldet New Athos, pensioner og sanatorier, som vil være let at finde. Kysten er tæt ved: op til ham for omkring 20 meter. Dette etablissement er et moderne og usædvanlige hotel, åbnede i 2007. Dens interiør og eksteriør har en meget interessant design, der tiltrækker turister. Her kan gæsterne drage fordel af den udvej infrastruktur: alle sine barer, butikker, restauranter, diskoteker, cafeer.

Komplekset "Zarens Alley"

Snart suset af turister i New Athos. Pensioner og kursteder her er rimelig høj grad af service, herunder sæt "Zarens gyde." Det ligger i nærheden af New Athos vandfaldet. Stien til stranden passerer gennem den kongelige avenue, plantet af munkene til ære for Alexander III. Dette hotel blev bygget i 2012 i den centrale del af byen, skyldes som det har en moderne infrastruktur, og gør det muligt for rejsende at nyde alle faciliteterne i byen, som er inden for gåafstand.

Ejendom tilbyder rejsende en kombination af et højt niveau af komfort, upåklagelig service, smukke natur udvej, samt den korte afstand til havet. På dette tidspunkt, vil resten være særligt lyse. Hovedbygningen har tre etager. Der er udstyret med 33 værelser, på grund af det, der i dette sted skaber en intim atmosfære. Hertil kommer, at komplekse tilbyder et gratis internet og en udendørs pool.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.