TravelingHoteller

Sunrise All Suites Resort 4 * (Bulgarien) Hotel: oversigt, beskrivelse, tjenesteydelser, anmeldelser

Alle turister lang tid at opdage Tyrkiet, Egypten, eksotiske lande, såvel som dem, der lige er begyndt at udvikle en spændende virksomhed - rejser verden - tilbud om at tilbringe uforglemmelige dage i Bulgarien, en af sine yngste resorts og i en af de ældste byer gennemgang. Han har næsten tre årtusinder, så der er noget at se. Ferieby begyndte omkring 80 år siden, men ikke kun på grund nær Sortehavet, men også fordi der er balneologisk kilder. Derfor, hvis du ønsker en dejlig ferie kan kombineres med effektiv genoptræning. I årenes løb i anmeldelse og nær det er vokset en masse førsteklasses hoteller. En af dem - Sunrise All Suites Resort 4 *. Alle, der kom her beundrer skønheden i det område, luksuriøse værelser, eksklusivt køkken og ekstraordinære fritidsaktiviteter. Vi tilbyder dig at tage en virtuel rundtur i dette fantastiske sted.

Beliggenhed, hvordan man får

Sunrise All Suites Resort ligger 3,4 km fra byen Obzor, i den nordlige retning fra ham. I nærheden er der næsten ingen andre genstande, kun et par andre hoteller, men den fremragende asfalt vej, nær hvor hotellet ligger under revision, kan resultere i Obzor, Varna, Burgas og i ethvert andet hjørne af Bulgarien. Det omkringliggende lille lund og eng, hvorigennem skal passere mindst 5 hundrede meter for at nå Sortehavskysten. Således i Sunrise All Suites Resort er det mest behageligt for dem, der søger en afslappende ferie væk fra det sjove og spektakulært levende, men disse støjende underholdning faciliteter.

Introduktion til hotellet er let. Obzor ligger cirka midtvejs mellem de to internationale lufthavne i Bulgarien. Op til en kaldet "Varna", og ligger i den samme by, 65 km væk, mens den anden, der kaldes "Burgas" og henholdsvis beliggende i samme by, lidt mere end 70 km. Fra begge lufthavne i turist hotel leverer overførsel.

beskrivelse

Det område af Sunrise All Suites Resort 4 * er ganske stor, men alle hjørner af sin omhyggeligt udstyret. Dette hotel kan roligt kaldes en by - så meget infrastruktur her. Når dens bygninger blev bygget med det formål at blive lejlighedskomplekset. Derfor er de anbragt i en afstand fra hinanden. I alt 4 bygninger, hver af dem en syv-historie. På det område er der mange områder for rekreation og børn spil, flere pools og en menneskeskabt sø med dyreliv, er der spa, parkering for 30 biler, en butik med mad og tøj, bank, gavebutik, minimarked. I lobbyen af en reception huse placeret. Hele personalet taler godt i russisk. Receptionen er indrettet således, at der er lavet til turister ophold ikke behøver at stå i baren, venter dem at forberede dokumenter, og du kan mageligt sidde i de komfortable stole. Gæster her kan tage pressen, bog ture, leje kufferter i bagage og værdigenstande i et pengeskab, leje et værelse i skålene, apparater, betale for Wi-Fi, arrangere billeje eller cykel.

For forretningsrejsende har hotellet et konferencerum, giver professionelle sekretærservice.

værelser

Sunrise All Suites Resort i hans fond har kategori 179 værelser "lejligheder". Hver af dem kan kaldes en separat lejlighed. De er alle udstyret med en eller to altaner. Udsigt fra vinduerne, kan afhængigt af placeringen af kroppen være havet, hotellet eller det omkringliggende område. "Lejligheder" fås med en, to eller tre soveværelser. Hvert værelse har en stue, køkken, entre og badeværelse hygiejne. Atmosfæren i rummet en rig, elegant og smuk. Af møbler er der et soveværelse sæt, sofaer, lænestole, sofaborde, dekorative elementer: malerier, vaser, statuetter. Hvert værelse har aircondition, telefon, air-condition, moderne fjernsyn, pengeskab. Køkken udstyret med moderne apparater: et komfur, vaskemaskine, el-kedel, køkken udstyret med headsets. Men de retter, med undtagelse af to kopper, nej. Hvis gæsterne bliver nødt til at gøre sig noget selv, tallerkener, gryder og pander er tilgængelige i receptionen. De har alle te og kaffe, sukker, fløde, 2 flasker øl og vand, juice.

De hygiejniske værelser udstyret skabe, stor liggende bad med brus, selvstændige kedler, dræn. Alle standard hygiejne produkter er tilgængelige på dagen for ankomsten af turister og genopfyldes regelmæssigt.

mad

Beviserne for Sunrise All Suites Resort sælges kun med "all inclusive" fødevaresystem. Dette omfatter første og anden rigelige morgenmad, snacks, frokost, eftermiddagssnack, aftensmad, is (8 arter), alle former for drikkevarer og snacks. Infrastrukturen i hotellet omfatter to restauranter (vigtigste, med en "buffet", og den tilpassede menu), barer i hver bygning, en bar i lobbyen. I alle former for grød menuen, korn, pølser, ost, hytteost, æg, kød, fisk, fjerkræ, grøntsager, ris og pasta side retter, salater, desserter, masser af frugt. Af spiritus gratis indtil 11:00, kan du tage øl, whisky, cognac, cognac, vin, cocktails for enhver smag.

Til alle på hotellet tjenesten "levering af måltider i rummet." Det gælder for enhver form for måltider: morgenmad, aftensmad, snack, frokost. Også serveres kun drinks i rummet.

Ud over den store restaurant, er gæster ret til gratis beregning en gang om ugen for at besøge restauranten med en menu (mad til rådighed på særlig rækkefølge).

Hotellet er udstyret med en meget rummelig udendørs terrasse, hvor vejret er godt, så behagelig at slappe af med et glas vin, frokost eller middag.

hotellet børn

Bulgarien har altid været god til at genoprette børns sundhed. Sunrise Hotel fortsætter denne vidunderlige tradition. Der er tre separate, ganske rummelige børnebassiner til en dybde på 60 cm. De to af dem er udstyret med svampe hælde strømme af vand, med en lille vand gorochki. Mellem bygningerne er der en udendørs legeplads og trampolin, mens der i den centrale bygge en mini-klub. Med børnene tilbringer hele dagen animation, der er vand forlystelser. Værelserne kan bestilles til at levere en barneseng, og for ældre børn folde seng. For et barn, der ikke har nået 12 år, er betalingen ikke gjort, og for et barn 13 år og for voksne, når de placeres på barnesenge betaling af 40 EUR pr dag.

Fritid på hotellet

Det nærmeste sted, hvor der er fritidsfaciliteter, er byen Obzor. Nogle gæster gå der til fods, som tager cirka 40 minutter. Du kan også køre op til byen med bus. Men hovedparten af gæsterne, især dem, der kom til de små børn, tilbringe deres fritid på hotellet. Der er tre store swimmingpools med gratis liggestole og parasoller. Sport elskere kan underholde sig selv i billardrum på stedet for dart eller bordtennis. Til inddrivelse af hotellet bygget en vidunderlig wellness-center med fitnesslokale, sauna, badehus, massage, skønhedssalon.

hav

Obzor har længe været kendt som en stor resort på den bulgarske sortehavskyst. Sunrise Hotel ligger ved havet i en afstand af 300-500 meter, afhængigt af husets numre. Det faktum, at kysten ikke er der, kan betragtes som et plus, som tæt ved havet i den anden halvdel af dagen næsten hver dag en stærk vind, og på stedet er altid acceptabelt vejr. Du er nødt til at gå til stranden gennem en eng, på en stenet spor. Sunrise Beach på hotellet egen sandet, meget bredt og altid rene. Den eneste ulempe kan kaldes stubbe som uansvarlige turister-rygere (og rygning er tilladt på hele hotellet) begravet i sandet i stedet for at blive smidt i skraldespande placeret i hele. Havet i området ved stranden er ren, lavvandet nær kysten, at der for børn og deres forældre er meget bekvemt. Manglen på en badeferie i regionen - næsten konstant vind, løft højt bølgerne. På grund af dette, redningsfolk udviser ofte et rødt flag.

Fritid udenfor hotellet

Ikke kun for at slappe af, men også for at forbedre deres helbred kan bestå af Sunrise All Suites Resort 4 *. Overblik berømt for sine klimatiske forhold. På den ene side er det støder op til Sortehavets kyst, og på den anden - er omgivet af skov, hvor mumlen af floden, er luften mættet med flygtige produktion, dyrke blomster og bær i træerne. Derudover er der svovlholdige kilder i nærheden af byen. Underholdning centre i Obzor også, men ikke så meget som muligt, vil jeg gerne unge. Alle, der elsker natklubber og larmende diskoteker, skal du gå til Varna eller Burgas. Det er også klogere at gå til de store centre for shopping-elskere. Hotellet har en gave butik, hvor du kan købe billig masse interessante veshchichek, men valget af tøj, sengetøj, smykker, vin, sko og andre varer er lille. En anden populær udflugt er en tur til byen Nessebar. Der er ikke kun interessante seværdigheder, men også temmelig god badeland.

Sunrise All Suites Resort 4 * (Bulgarien): anmeldelser

Dette hotel er meget populær med alle, som kommer til at hvile rolig og afklaret. Begejstrede for det, og forældre med børn. Men de unge er kedeligt, hvilket afspejles i en bedømmelse.

Fejret plusser:

- elegant område;

- masser af puljer;

- meget velsmagende og rigelige fødevarer;

- værelser uden ros;

- tæt på havet;

- professionelt personale;

- vilkårene for skønhed og renhed.

Fejret ulemper:

- langt fra shopping og underholdning centre;

- Betal sikkert, internet og et køleskab;

- køkkener i værelser uden en mikrobølgeovn og redskaber;

- Hav hyppige vind.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.