HjemlighedVærktøj og udstyr

Hydraulisk håndpumpe: ordningen og indretningen

Hydraulisk pumpe (manuel) i industrisektoren er meget populært. Dens vigtigste opgave kan kaldes pumpning af brændstof og smøremidler. I dette tilfælde modellerne har sin tilladte hastighed på viskositet. Derudover enheder er forskellige i deres design. Hovedelementet i håndpumpen kan kaldes en fordelingsrøret. I nogle tilfælde er de teleskopiske indtag anvendes i stedet.

Sådan virker det?

Standard håndpumpe (hydraulisk), hvilken indretning er enkel. Nederst i sagen er et reagensglas. Fæstner det til mekanismen gennem en særlig hul med clips. Ovenfor manuel pumpe har en ventil, der styrer trykket. Ved at dreje den med uret, kan du justere magt nivellering.

der er en prop til påfyldning af tanken. Under det er en lille havn, som er beregnet for tilslutning til det offentlige system. Også i mekanismen en separat tank med et rør til fluidet. Den hydrauliske cylinder med en håndpumpe forbundet til en gevindskåret måde. At justere intensiteten af ventil producenter etablere særlig kontrol. Med deres hjælp, kan du nemt ændre trykket. Således separat monteret pumpehåndtag, som er knyttet stub.

Skema håndpumpe til pumpning af olie

Det kræver holdbar hydraulisk cylinder (hydraulisk håndpumpe kredsløb er vist nedenfor) til at pumpe olien i en stor mængde. Som regel er det øger lidt backup. Som et resultat, er det muligt at ordne det mere stramt. Derudover til dette formål bolte.

Blandt andet den manuelle pumpe giver hydraulisk slange. Dens vigtigste opgave er at tilføre tryk til cylinderen. Til dette formål indretningen er installeret tee. Den er monteret på en speciel pude, der er fastgjort på skiven. Hun sikrede også nødder. For at montere en manuel pumpe anvendes en elastik. I dette tilfælde, unionen er i bunden.

Reparation af pumper

For at gøre reparation af hydrauliske håndpumpe, du har brug for at lære så meget om skade som muligt. For det første skal vi se på måleren ydeevne. Hvis trykket afviger fra det normale, er det forbundet til det centrale reservoir, som tæthed kan brydes. For at udskifte ham, du har brug for en standard sæt værktøjer. Primært skru og afbryd den øverste bøsning af den hydrauliske pumpe håndtag. Næste du nødt til forsigtigt at fjerne den beskyttende skive.

Derefter er det muligt at tage stikket. Reservoir er placeret direkte under det. Hvis en ekstern undersøgelse viste ingen indlysende deformation, er det nødvendigt at vride fra ham lukkeventil. Efter dette, eksperter rådgive at kontrollere ventilens drift. Hvis han sidder ganske stram, er det nødvendigt at smøre. Herefter bør en mekanisme foldes ind for at tjekke om udførelsen.

Det andet fælles problem pumper betragtes som sletning gummipropperne. I dette tilfælde kan det simpelthen udskiftes. Derfor er det nødvendigt at kende den præcise diameter og dens tykkelse. Efter færdiggørelsen af reparationsarbejdet brug hele mekanismen også skal smøres.

Sådan oprettes en self-made model?

Til dato, denne form for hjemmelavede enheder er sjældne. Men for at gøre den hydrauliske pumpe (manuel) med dine hænder som muligt. Primært som ståltank shell. Til regulering af trykket i ventilen er det nødvendigt. Monteret ved toppen af det ved hjælp af skiver. håndtaget bruges til at justere lukkeventilen. I dette tilfælde er det muligt at anvende et jernrør. At styre skal installeres trykmåleren.

Den har brug for en muffe til dysen, som ikke vil give ventilen Twist. Som et resultat, kan du tilføje op en enhed, der kan modstå et tryk på højst 4 atm. Et karakteristisk træk ved håndpumper er selvstændige gøres stor størrelse. Og for at bringe armen til jobbet, bør du sætte flere kræfter. Det er sagt, sådanne indretninger anses for at være ineffektive, og i industrien sjældent.

Hydraulikpumper GNR

HP pumper er pålidelige kilder til tryk. Samtidig kan de være forbundet til forskellige hydrauliske systemer. Pumper manuel hydraulisk GNR-7007 nominelt volumen af tanken er på niveau med 0,7 liter. Således dens nyttige rumfang på 0,6 liter, og trykket af denne modifikation kan modstå ved 1,3 MPa. Generelt udførelsen af hendes temmelig godt. Hvis vi betragter de højtrykspumper, den bemærkelsesværdige enhed GNR-7110.

Nominelle rumfang af tanken havde en 1 liter. Det maksimale tryk opretholdes på omkring 2,7 MPa, og kraften på håndtaget 50 skal udøve kgf. Dimensionerne af denne modifikation er som følger: bredde - 310 mm, højden - 320 mm, længde - 750 mm. Hydraulikpumpe (manuel) LHR-7016 nominelt volumen af tanken er 16 liter. dets nyttige volumen er således 14 liter. Trykket i det første trin holdes ved 2,7 MPa, og systemets ydelse er 113 kubikmeter. cm. per slag. Vejer den hydrauliske pumpe (manuel) så meget som 29 kg.

NRG pumper med ventiler

Hånd pumper GNR-serien er produceret i nogle tilfælde med distributører. Disse modeller i titlen har bogstavet "P", så de vil være i stand til at identificere en person. Et karakteristisk træk ved disse indretninger anses for at være et højt tryk grænse. Samtidig tanke har etableret en række forskellige diametre. Hvis vi betragter modifikation NWG-7020R, det nyttige volumen af kammeret gør det har præcis 2 liter, og trykket holdes på omkring 3 MPa.

udstyrets ydeevne i anden grad er lig med 113 kubikmeter. cm. på kurset. Samtidig bør anvendes indsats til håndtaget i de 55 kg. Vejer den hydrauliske pumpe (manuel) 22 kg. Hvis vi ser på model-67016R NRG, nominelle rumfang af tanken 14 er ved det liter tryk "høj" holdes ved omkring 4 MPa. Ydeevne af mekanismen i det andet trin er 115 kubikmeter. cm per tur. Vejeindretning samles præcis 30 kg.

envejs system

For at forbinde den hydrauliske pumpe med en manuel drev til en enkelt virkende system, skal du have en særlig adapter. Han er optaget som regel med manometer. Den mest almindelige modifikation af adapteren anses for at være "MA100" model. Kræv en ekstra slange længde er ikke mindre end tre meter. Dens ende skal forbindes til koblingshalvdelen. Ligeledes er systemet skal være tilvejebragt i aktuatoren.

Hånd pumper med en sikkerhedsventil

Et karakteristisk træk ved disse indretninger er en kraftig ventil, som er i stand til at modstå tunge belastninger. Han forbinder til systemet, som regel gennem en konventionel adapter. Derudover bruger vi koblingshalvdel BRS klasse. Mere arbejde skal bruge en adapter, som er anbragt på kranen. Pumpeadapteren kan tilsluttes aktuatoren.

Det hydrauliske system er dobbeltvirkende

Det hydrauliske system er dobbeltvirkende forudsætter en standard adapter og pumpe. I dette halv-kobling anvendes RDB serien. Også at bemærke er muligheden af stangen forbundet til systemet, og dette gøres for tilbageslaget. Som standard er det antaget tilstedeværelsen af én af de hydrauliske rør, men du kan tilslutte flere stykker. For at fastgøre pumpen til aktuatoren, bruger en speciel pilot styret kontraventil. Det er installeret direkte på de to stik. Trykket kan hoppe til 3 MPa.

I dette tilfælde er det nødvendigt hele tiden at overvåge ydeevnen sporvidde. Efter installation af hydrauliske lås til at stramme alle skruer og kontrollere status på ydeevnen. Desuden skal det bemærkes, at den beskyttende ærmer eneste klasse SPP kan bruges i systemet. Dette skyldes det faktum, at du har brug for at oprette forbindelse til aktuatoren er for to stik.

Som håndpumper operere fra stationen?

Håndpumpe kan tilsluttes til stationen kun ved hjælp af en adapter WB-serien. I dette tilfælde standard forbindelse tilvejebringer et rør til at dræne. Udføres det med "T" mærkning. Det kræver en ekstra ventil, som vil regulere trykket. Direkte halv kobling er monteret til den anden slange. I dette tilfælde den centrale aksel er ikke relevant. Dette skyldes manglen på hydrauliske lås.

I sidste ende skal systemet være lukket på aktuatoren. For at teste funktionaliteten af pumpen skal være helt stramme ventilen, indtil den stopper. Næste er aktuatoren aktiveres. På dette tidspunkt, skal manometeret viser ingen pres. Hvis der var nogen problemer, skal du fuldt ud teste kredsløb for integritet.

Apparat pumper med koblingshalvdel

Funktioner af pumpen med en halv kobling anses for at være tre-dimensionelle cylindre. På samme tid, de er knyttet til kameraet ved hjælp af specielle klemmer, der er fastgjort til boltene. Desuden er der en beskyttende skive, som stopper den centrale aksel. Direkte under det er en lille tee, som er forbundet med en håndpumpe ærme.

For stabilitet er det normalt bruges en lille pude. Den er fastgjort til legemet på to bolte med spændeskiver. Lige bag det er det første håndsæt til luften. Trykregulatoren er tændt. Det andet rør er forbundet i mange modifikationer til tee. I dette tilfælde skiven på det en fjeder. I dette tilfælde giver det hende en chance for at ændre placeringen ved at trykke på håndtaget. Bare en halv-Hunstik fastgjort til håndpumpe montering.

Kredsløbet ifølge elektrobenzoprivoda

I dette tilfælde en donkraft eller stripper kan fungere som en aktuator. I denne station er knyttet direkte til direkte pumpen. Anvend det kun gummi klemmer, der giver et godt greb. Manometeret er standard ved aktivatoren.

Nævnes bør foretages af kranen. Til normal drift af håndpumpen skal det være to-vejs. I et sådant tilfælde, reservoiret med luft modstå enhver belastning. Sikkerhedsventil i dette system er monteret umiddelbart over højtryksslangen.

Højtrykspumpe

Et karakteristisk træk ved den højtrykspumpen er slidstærkt etui. I denne stempeltypen ventilen er monteret. Fæstner den til kroppen med to bolte. Således er forbindelsen er temmelig svært. Der er en stor løftestang til at justere driften af anordningen. Den bageste manuelle pumpedækslet er fikseret ved hjælp af låsestangen. Det, til gengæld er forbundet til luft reservoir.

Manuel hydraulisk højtrykspumpe "Hans-014T" stand til at modstå den maksimale belastning til 700 bar. Samtidig er det udelukkende beregnet til mineralsk olie. Det er også tilladt at bruge destilleret vand. Justering denne modifikation er relativt ligetil. Til dette formål en prøve er udstyret med en roterende ventil. Desuden skal det bemærkes, holdbar slange længde på 1 meter.

Til gengæld manuel hydraulisk højtrykspumpe "Hans-015T" er mere kraftfuld prototype. Det kan modstå en maksimal belastning på 800 bar.

ekstra møtrik er forudsat at beskytte systemet. Reservoir er lavet af modellen af aluminium. Således den centrale stang er fremstillet af kobber. Det skal også bemærkes, at hele kroppen er lavet af rustfrit stål. I dette tilfælde håndtaget er gummibelagt og er meget praktisk, og vejer aktive enhed samles omkring 25 kg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.