Kunst og underholdningLitteratur

Edgar Allan Poe, "The Golden Beetle": resumé

I denne artikel vil vi fokusere på handlingen i historien "The Gold Bug". Kort indhold af arbejdet vil introducere dig til en mand, der på grund af deres opfindsomhed og tro på gyldigheden af de gamle traditioner formået at genvinde deres tabte rigdom.

ufrivillig afsondrethed

Hovedperson af historien - Uilyam Legran - er en efterkommer af en gammel aristokratisk familie. Han blev hjemsøgt af de konstante tilbageslag. I sidste ende mister han sin formue og nedsænket i fattigdom. For at undgå latterliggørelse, William forlod sit hjemland New Orleans og bosatte sig på en øde ø ud for Atlanterhavskysten. Legrand bygger sig en hytte i Bush Myrtle lunde, og leve i det med neger Jupiter og en enorm Newfoundland. Ufrivillig afsondrethed ung mand lysner læsning og gåture langs havet, hvor han slukker sin gamle passion for entomologi. Han forvalter en unik samling af sjældne insekter. Under den næste prom gyldne bille blev fanget i det omkringliggende område. Kort indhold af arbejdet fortæller om, hvad der forårsagede denne sjældent fund.

usædvanlige opdagelse

I ydmyge bolig Legrand kommer ofte til sin kammerat - Fortælleren af historien. Når han fandt hut beboere opstemt. Master og tjener, afbryde hinanden, talte om den gyldne bille. Fortælleren sagde, at William ser sin byttedyr glade varsel, og mener, at snart vil være rig. Servant Jupiter er meget bekymret over den opførsel værten. Ifølge ham, Legrand ofte er væk fra hjemmet hele tiden noget sagde.

Strange opførsel Legrand

Fortælleren modtager snart en invitation fra William til at komme til ham på en meget vigtig sag. Feber stil noter gør ham skynde sig. Han kommer til en person på samme dag og finder Legrand ekstremt ophidset. Den samtaleemne bliver en guld bug igen. Resumé af historien kan ikke give en idé om, hvordan Oplæser urolige tilstand af den anden. Efter alt, begyndte han at argumentere for, at de tilfangetagne insekter virkelig er lavet af rent guld! Desuden Legrand begyndte at overtale ham til straks at flytte til stien. Ifølge William, i bjergene på fastlandet forventer noget meget interessant. Ekspeditionen tog ikke lang tid, og solnedgang alle igen finde sig hjemme.

Rejsen til fastlandet

Overbevist af galskab anden fortælleren accepterer at gøre denne mærkelige rejse. Ved firetiden venner tage på en rejse. Tjener Jupiter har en skovl og en le, og Legrand - Golden Beetle, bundet til enden af en lang ledning. Efter at have nået den kappe, rejsende får i båden og få hende til fastlandet. Der, de får på den høje bred af omkring to timer, vandre gennem den øde, overgroet med brombærbuske plateau. Endelig synes afstanden tulipan træet en enorm højde. Ifølge ejerens ordrer Jupiter rydder en sti til planten, og derefter klatrer på ham, der tager med ham billen. Og den Tjener, og forfatter til romanen helt overbevist om, at Legrand ikke er i hans sind. Resumé af historien "The Gold Bug" fortæller os, at de ikke kan holde tilbage tårer af bekymring for den skæbne Legrand.

dyrebare minedrift

Pludselig venner høre bange råb af Jupiter: han så kraniet naglet til et træ gren. Denne hændelse fører William i en ekstraordinær glæde. Legrand giver en anden absurde ordrer: springe snor med en bille gennem venstre øjenhulen af en hjerneskal. Tjeneren adlød ejeren, fordi med skøre bedre end at argumentere. Efter at Legrand scorede pind hvor droppet en guld bug. Resumé af historien vil snart forklare, hvorfor han gjorde det.

William begynder at grave et hul i nærheden af de hamret pinde. Fortælleren begynder at hjælpe ham i denne, overbevist om, at Legrand har overvundet den sædvanlige mani kladokopatelstva syd. En halv time senere deres arbejde afbrudt af frygtelige gøen Newfoundland. Hund hopper ind i pit, og finder der er to menneskelige skeletter. Et andet par af slag med en skovl - og venner se foran ham kigger ud af jorden en jernring. Resumé af historien "The Gold Bug" bringer os til den mest interessante del af historien. Ivrig kammerater snart fjernet fra graven trækiste. It skattejægere finde guldmønter og smykker. Den returflyvning til de tunge byrder på deres skuldre har ikke været let. Hytten kammerater nøje gennemgået og evalueret skatten. De mest konservative skøn, omkostningerne var trækker en halv million dollars.

mystisk pergament

Indtil den endelige historie er spændende læserne Poe. "Golden Beetle", hvoraf et sammendrag er præsenteret i denne artikel kun til allersidst af historien om, hvordan Legrand lært om skjult skat. At se, at de kammerater brænder med utålmodighed, William begyndte sin historie. Det viser sig, at da han fangede den gyldne bug, der bed ham straks. På bredden af Jupiter tog han det stykke papir, og rakte det til sin herre. William pakket ind i hendes insekt. Derhjemme, bemærkede han, at fundet et stykke - et stykke pergament. Under indflydelse af varme på det han stod et kranium, som er meget interesserede forskere. Resumé af historien "The Gold Bug" kan give en idé om, hvordan et nysgerrigt sind havde Legrand, og hvor trofast han havde at drage slutninger, at gætte indholdet af pergament. Han begyndte at opvarme papiret videre og så, at hendes mønster barn. Efter at William ikke havde nogen tvivl om, at snuble over et skattekort, en begravet af Captain Kidd på Atlanterhavskysten.

Efter at Legrand oplevede tal, der talte under indflydelse af varme på pergament. Videnskabsmanden besluttede, at det var en pirat kode. Kompleks mentale arbejde tillod ham at afhente nøglen til den mystiske skrift. I sidste ende læste han malovrazumitelny tekst, der udkom mærkelige navne: "godt glas", "kro biskop", "blodig afføring", "dead head" og så videre.

Afsluttende fingerpeg

Det er sådan en kompleks kæde af ræsonnement fører i historien Poe. "Golden Beetle", hvoraf et sammendrag synes interessant at enhver fan af eventyr, fortæller historien om, hvordan Uilyam Legran dechifrere kryptiske tekst på pergament. Lokale beboere, lærte han, at "Djævelens Chair" og "Tavern biskop" - figurative navnene på visse sten og klipper. Et "godt glas", sandsynligvis en kikkert. Gennemgang omgivelserne i retningen angivet, Legrand bemærket tulipan træ. Efter at han havde ingen tvivl om, at det skal komme over kraniet. Da han blev spurgt om den rolle, fortælleren af den gyldne bille i hele denne historie, William lo. Han sagde, at så vred hans venner hans vantro, han besluttede at lære dem, og til at betale dem denne lille svindelnummer.

konklusion

Vi meget kort skitseret plottet i historien, gav hende en meget kort resumé. "Guld bug" bør læses i lang tid og i detaljer, uden at miste en anden narrativ tråd. Og så får du den vidunderlige verden af eventyr, som gav sine læsere den Edgar Allan Poe. Nyd at læse!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.