Kunst og underholdningLitteratur

Hvad er fanfic og har det brug for litteratur?

Hvad er fanfic? Dette spørgsmål er besøgt af mange, der har hørt dette uforståelige fremmedord. Der er imidlertid ingen russisk analog til udtrykket, derfor er det nødvendigt at bruge låntagning. Så fanfiction (engelsk fanfiction) er en litteraturgenre, der er en slags fanekunst, baseret på et originalt kunstværk. Fanfics (kreationer i denne retning) er skabt ud fra populære film, serier, bøger, tegneserier og nogle gange sange. Efter at have kommet til os fra Vesten, er de hurtigt ved at blive populære.

Ofte skaber fans deres egne historier om sjov af hensyn til. På dette som regel slutter alt, ophavsret er ikke krænket på nogen måde. Hvis det kommer til offentliggørelse, er forholdet mellem fanen og forfatteren af originalen underlagt loven i det land, hvor arbejdet fremmes.

Forfatterne af fanfiction hedder fikrajterami. De tænker ikke på, hvad fanfiction er, de gør bare det. Læs alt dette fikridery - folk, der ikke er nok til, hvad generalerne generøse, dem der ønsker at en gang dykke ind i den elskede magiske verden.

Alt hvad du behager

Forskellige typer, genrer og retninger, der anvendes af fikrajterami, forhindrer nogle gange i at forstå, hvad fanfic er. Favoritfilm, bøger, efterfølgere, prequels, en beskrivelse af de hændelser, der skete, alternativ historieudvikling og frygtelig populær peyring (beskrivelse af heltens kærlighedsforhold).

Et af de vigtigste formål med amatør kreativitet var Harry Potter, fanfiction om hvilke er så mange, hvor mange og varierede. Nogen beskriver den lille trollers dramatiske forhold med tante Petunia på ferie, andre sender ham til at rejse i tide og rette fejlen fra fortiden, den tredje fantaserer om, hvad der ville være sket, få Harry på Slytherin i stedet for Gryffindor osv.

Hvad er fanfic for litteratur generelt?

Den kunstneriske værdi af fanfiction er kontroversiel. Først og fremmest fordi deres forfattere ikke opretter nye tegn, men kun låner. Men i en enorm grå masse er der regelmæssigt reelle diamanter, der kan blive en med originalen. Desuden skaber udviklingen af dette område et gunstigt miljø for unge forfattere, som efter at have testet deres styrke, vil være i stand til at lave deres egne unikke værker.

Forhindrer også ficams fra at konsolidere deres positioner, er det meget ofte, at forfatterne i færd med at skrive og udgive kapitler mister deres værker og ikke længere vender tilbage til dem. Dette er typisk for ikke-professionelle, den første impuls hviler på behovet for en detaljeret undersøgelse af arbejdet, og hænderne går ned. Eller der er mere presserende bekymringer, fordi dette ikke er hovedaktiviteten hos de fleste fikrayery, men kun en hobby.

I det globale netværk er der mange fan ressourcer, som hver har sit eget arkiv af fanfics. De fleste af dem er engelsktalende, men antallet af russere vokser også hurtigt. Interessen for litteratur blandt unge er i beklager tilstand, så du kan kun være glad for, at der er opstået en ny retning, der opfordrer folk til ikke kun at læse, men også at skabe!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.