ComputereDatabaser

Hvorfor 1C platform er nødvendig for hver virksomhed?

1C til at arbejde som en motor til bilen - gør arbejdet alle de processer i den rigtige retning. Uden tvivl, er programmet på platformen 1C længe blevet slået sammen og lagt sammen med produktionsudviklingen i de fleste virksomheder og virksomheder i vores land. konfiguration designet til forskellige anvendelser fra tegner til produktion.

Programmets fleksibilitet gør det muligt at foretage forbedringer og at tilpasse systemet til enhver organisation. Udvid funktionen til at oprette en ny rapport eller prøven for at gøre de nye indstillinger til dokumentet, osv, Alt dette er muligt, med flere funktioner kan findes på denne hjemmeside. Der er ingen grænse, vigtigst klart formulere deres krav. Denne "åbenhed" 1C giver en stor fordel frem for andre analoger. Ofte skriver på platformen 1C er nemmere end at rette fejl i et andet grundlag. En anden fordel er enkel installation og nem betjening, alt gennemskueligt klar. "Installer og drive" - siger erfarne folk, andre bliver nødt til at børste op.

Den mere grundlæggende viden på et bestemt område, du har, jo lettere vil det være at udvikle 1C. Programmet er ikke finurlig til den hardware og software computer, som et resultat, behøver ikke at købe dyre superproizvoditelnye PC og løbende opdatere operativsystemet. Ekstern behandling - samt henvise til fordelene ved systemet. De gør det muligt, uden at komme ind i det grundlæggende system konfiguration, skal du oprette separate filer med et program kode, som derefter kan køres direkte i programmet til at udføre opgaver.

1C giver muligheder for at skabe absolut ethvert program, uanset hvilket program. Velegnet til tunge brug, og for en stor virksomhed med et stort felt af information og brugere på det lokale netværk. SQL Server, Oracle og IBM DB2: eksterne databaser kan anvendes til anvendelsen løsninger.

Med dette program kan du oprette en distribueret database. 1C server kører i Microsoft Windows-miljø og med Linux. I økonomisk henseende, udgifter til anskaffelse og implementering er ganske lav. Antallet af specialister 1C programmering nok til ikke at skabe et underskud på dette område. Men mange virksomheder mere profitable at bruge tredjeparts-tjenester, deres service system selvstændigt.

Stadig bedre, når dit problem har været mere end én person, men en gruppe af eksperter. Den nye version af software produkt 1C: Enterprise 8.2 har modtaget et certifikat fra FSTEC Rusland, hvorefter platformen har midler til beskyttelse mod uautoriseret adgang til oplysninger, svarende til 5 klasse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.