Intellektuelle udviklingAstrologi

Navn Yuri: oprindelse og betydning

Oprindelsen af navnet på Yuri kan være interesseret i sin rige historie. Det har mange usædvanlige og endda tragiske begivenheder. I Rusland, navnet har en særlig kærlighed og popularitet. Dens oprindelse og betydning, vil vi tale i vores artikel.

sprog kilde

Oprindelsen af navnet Yuri kan forårsage stolthed for sin ejer. Det er en af de varianter af navnet George, som til gengæld blev truffet af slaverne fra det græske sprog. "Georgos" er oversat fra det græske som en "landmand". I hverdagen er der en analog navngive tre: George, Yuri, og Jegor. Dette er en sjælden sag. Han foreslår, at navnet var elsket af alle segmenter af befolkningen.

Værnehelgener

Oprindelsen af navnet Yuri er meget interessant. Kalenderen navn har fået, efter at kanonisering af George - en soldat, martyr af hedninge i 303 hænder. I Rusland blev det kaldt George. Ifølge legenden, var han i stand til at overvinde dragen (frygtelige slange). Denne bedrift blev fanget på mange ikoner. Fra det 14. århundrede billedet af helten vises på emblem Moskva. I alt Kirken fejrer navnet dag i Saint George og 16 Juriev.

Fremkomsten i Rusland

Navnet på Yuri, hvis oprindelse betragtes i denne artikel, kom til Rusland med fremkomsten af kristendommen. Religiøs tradition foreskriver narekat børn efter helgener fejret i kirken dåb dag. Disse navne blev lånt fra fremmede sprog, såsom græsk eller latin. Usædvanligt for russiske øre, blev de erstattet med mere fortrolig i lyd og betydning af optionerne.

Det er, hvad der skete med navnet George. De blev kendt som børn med X-XI århundrede. For det første fordi kun døbte personer fyrstelige familie. På vegne af den rurikslægten det var særligt populære. Senere bredte blandt gejstligheden, og så er det forvandlet til hverdag håndværkere og bønder.

figurer navn

Oprindelsen af navnet Yuri interesserer mange. Denne formular er rodfæstet i den nationale sproglige tradition før Jegor. De mest berømte medier i antikken - den Yury Dolgoruky, den galiciske Korol Yury Første og Prins Yuri Belozersky. Navn former er meget forskellige, hvilket beviser hans ekstreme efterspørgsel. Vi mødte afledning "Gürgen", "Gürgen", "Gyuryata", "Yuryata", "Egorov". Det er interessant, at den kristne navn George var populær i Europa. Drenge navn navne Iorga, George Gergely. Blandt muslimer fanget Dzherdzhis mulighed.

efteråret Yuri

Med mange interessante arrangementer kan binde vores landsmænd Yuri navn. Oprindelsen af navngivningen har en særlig, selv hellig betydning. "Autumn" Yuri dukkede op i den russiske ortodokse kalender for at fejre begivenheden, en perfekt December 9, 1051. Så Yaroslav Mudry, og Metropolitan Hilarion blev indviet kirke St. George i Kiev.

Efteråret St Georges Day indtastet den russiske historie i ganske trist lejlighed. Indtil det 16. århundrede, behøver landmændene ikke har deres egne grunde, frit bevæge sig fra den ene udlejer til en anden. Dette giver mulighed for syv dage før St Georges Day og ugen efter. Men Boris Godunov væltet loven. Han sikrede bønderne til boyars og formueforhold evigt. Så der var et ordsprog: "Tag det, bedstemor, og St. George dag"

Generelle egenskaber

Navn Yuri, oprindelse og som undersøgt i detaljer betydningen er lyse personlighed og ekstraordinært. Det kombinerer den hjertelighed med mentale hårdhed, med en lige sind, ubeslutsomhed med stolthed. I det arsenal af Jura - flid, orden og grundighed. Disse kvaliteter sætte ham i stand til at lykkes i livet. På hjerte håber han at universel anerkendelse, men for tilbageholdende til åbent forfølge dette. Manden ofte skjuler sine sande følelser, og komme igennem til ham er ikke let. Han gemmer sig bag de mange masker, men er i stand til at gøre et godt indtryk på andre.

barndom

Han giver en nysgerrig sind sin luftfartsselskab Yuri navn. Oprindelse og Betydning af drengen til en meget favorabel. Han vokser ikke i årenes løb en uafhængig og alvorlige. Ensomhed, samt misbilligelse af jævnaldrende, blev han ikke generet. Jura bit nærig og ikke gå på om den offentlige mening.

Undersøgelsen ikke skinner dreng. Men det har en høj ansvarlighed. holder altid sine løfter og taler med voksne som ligeværdige. Fokus for besøget ikke kan lide, men altid forsvarede sin synsvinkel. Sammen med positive kvaliteter kan forekomme negativ - stolthed, misundelse og mangel på tilbageholdenhed. Forældre bør overvåge adfærd sin søn. Han går altid fremad, hvis den mener, at det er i hans bedste interesse.

karriere

Navnet på Yuri, hvis oprindelse er det ingen hemmelighed indflydelse på sin ejer på en positiv måde. For eksempel er det er ambitiøst, men det understøtter en sund konkurrence. Det bliver interessant at kæmpe med en værdig modstander. Jura kan lide at tage risici, og han var heldig. Han er med rette ry for at være heldig, men ikke misbruge den. Arbejdsgangen gør det spænding. Han er meget ansvarlig og metodisk officer. , Han kan lide Men at vise og nogle gange han lider af det. Forretningsmand ud af det vil ikke fungere, lederen - også. Men kunstneren i produktionen af det vil komme godt. Hertil kommer, at juryen - en meget kreativ person. Det koster ikke noget at placere i kunst. Han har god smag og fremragende sans for skønhed.

elsker

Dejlige damer tiltrukket beskrevet her ved os luftfartsselskab. De er interesseret i, hvad oprindelsen af navnet Yuri, hvilke kvaliteter det giver sin bærer. Efter alt, en af dens ejere - Yuri Gagarin - blev en legende i sin tid. Siden da, navnet på helten honningsød af den mere retfærdig køn. Jura elsker at pleje for kvinder i sport, men i sit hjerte, han Monogamt. Det opretholder tætte relationer mand med kun én partner. Hendes han virkelig forrådt. Jure ligesom velklædt dame med et interessant udseende og udstråling. Han var meget grådige for finer, de åndelige kvaliteter af sin partners interesse i det sidste sving. Seksuelt er han primært beskæftiger sig med sig selv. Men det sparer høflighed og ridderlighed.

hjemlighed

Det gør sin besidderen stridslysten Yuri navn. Dens oprindelse kan ikke gemme. Han kan, og "landbruger" - lønmodtager familie støtte, men at finde et fælles sprog med en partner er ikke i stand til. I dette tilfælde familien er meget vigtigt for ham, så han virkelig går igennem en anden hul. Vores helt har brug for en rolig, tålmodig og kærlig kvinde, der udjævne de uslebne kanter i enhver situation. Som belønning, får hun frygtsom far og hengiven mand, der ikke vil nitpick og kræve delikatesser på bordet. Men Yuri har en alvorlig ulempe - det er meget jaloux. Sig selv vil ikke ændre sig nogensinde, og hans kone vil ikke tillade. Uden råben og kampe vil ikke gøre, selv om den anden halvdel ikke gav nogen grund til dette. Sårbar selvværd er ofte podnachivat George, og hans kone bliver nødt til at leve med det.

konklusion

Stadig meget populær blandt befolkningen i Jura navn. Oprindelsen og betydningen af navnet er behagelig forening hos mennesker. Yuriyami kaldte drengene i de fire til fem gange oftere end George. Egor og gør stort set gået af brug. Imidlertid er tendensen narekat deres afkom gamle smukke navne stigende. Derfor, "Egor" over tid kan meget vel overhale "Jury". Velklingende og maskuline navne er fast forankret i det russiske sprog. Folk, navngivning dem, lavet en masse gode og nyttige ting.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.