HobbyHåndarbejde

Indretningen af keglerne: ideen om en master class. Håndværk fra kegler til nytår

Bump - det er et fremragende materiale, hvorfra man kan lave en bred vifte af håndværk. Hertil kommer, at de har en subtil behagelig aroma af fyrrenåle. Selvfølgelig, oprindeligt materialet ikke ser meget attraktivt. Men hvis du tilslutter fantasien, fra keglerne kan gøre oprindelige udsmykning til ferien. I dette tilfælde er ekstra omkostninger, der kræves. Lav en nytårsdag dekoration af keglerne kan praktisk taget alle. Hvordan gør du det?

fremstilling af materiale

Indretningen af keglerne ser altid ekstraordinære og smukke. Det vigtigste er at vide, hvordan at forberede materiale til kunsthåndværk. Kegler, der er faldet fra træet stadig lukket, med tiden gradvist afsløret. I dette tilfælde, fyr ligner små juletræer og gran - pjusket ezhat. Selvfølgelig er den oprindelige indretning af keglen ser ekstraordinært. Men over tid begynder at deformere håndværk. For at undgå dette, at behandlingen af de materialer, der er nødvendige at overholde visse regler:

 1. For at undgå afsløring af kegler, selv når temperaturændringer i rummet, skal de slettes i 30 sekunder i tømrerens lim.
 2. Til bump, tværtimod, hurtigt åbnet, anbefales det at koge dem i en halv time, og derefter tørret på batteriet. Også materialet kan stege i en ovn ved 250 ° C i 2 timer. Disse teknikker gør det muligt ikke blot at opnå det ønskede resultat, men også for at dræbe alle de bakterier. Materialet efter behandling er sikker og ren.
 3. Til indretning af keglerne viste sig smuk, kan du justere formen af materialet. Nok til at suge de råvarer, for kunsthåndværk i vandet, og derefter binde rebet på det rigtige sted og tør.
 4. Materialet er blevet lettere, kan det bleges. Til dette bump anbefalede blød i en beholder med blegemiddel til 5 timer. Det bør respektere de proportioner. På den ene del af vand kræver en del blegemiddel. I slutningen af keglerne skal omhyggeligt skylles og tørres.

Hvad dekoration kan være fremstillet af kegler

Gran og kogler - et naturmateriale, som er nem at arbejde med. Til fremstilling af sådanne råvarer indretning engang er nok til at gå gennem skoven og indsamle den nødvendige mængde materiale. Efter omhyggelig forberedelse af keglerne kan gøres originale og smukke ting. Det er muligt at spare penge på at købe dyre julepynt til rummet og til juletræet.

Det skal bemærkes, at fra et sådant materiale kan frembringe en flerhed af dekorative elementer af interesse. Det kan være en miniature juletræer, dekorationer til juletræet, krans til stearinlys eller indgangsdøre og så videre. Af dette materiale kan være næsten hvad som helst. Bare tilslut din fantasi.

Hvordan laver juletræer

Tegn en lille værksted. Af de kegler kan gøres små og originale juletræer. Til fremstilling af en sådan dekoration er påkrævet:

 1. Kegler.
 2. Limpistol.
 3. Saks.
 4. Dåser med guld eller sølv maling.
 5. Cirkel og kegle lavet af pap. Det er bedre at bruge materialet brun eller grøn.

fremstilling fase

Så hvordan gør indretningen af keglerne? At komme i gang er at samle op og forberede materialet. Kegler er bedre at tage allerede offentliggjort. Materiale skal være fri for snavs, skylles godt og tørt.

Derefter at bumpene overtrækkes ensartet lag af maling. Således vil materialet erhverve en mere festlig look. Hvis det ønskes, kan det ikke gøre, hvis du ønsker at bevare naturlighed. Hvis keglerne er blevet malet, skal de tørres grundigt.

Ved keglen er nødvendigt at lime cirkel. Bevæger sig rundt, fremstilles ved låsen bump på overfladen af strukturen. Start stående med den største, gradvist at reducere størrelsen af materialet. Kegler skal passe stramt sammen. Usædvanlige juletræ er klar. Hvis det ønskes, kan det være dekoreret. Den ekstraordinært indlæg af kegler er i stand til at give et mere festligt udseende interiør.

Ball fest

Håndværk fra kegler på nytårsaften kan endda erstatte de mest usædvanlige ting. For eksempel har mange mennesker set en stor fest glødende bolde hængende fra loftet. et sådant element af interiøret kan fremstilles af kogler. For at skabe sådanne håndværk vil blive krævet:

 1. Air bolde.
 2. toiletpapir.
 3. PVA lim.
 4. Brun maling.
 5. Kegler.
 6. Tape.

Realiseringen af et råemne til en bold

Sådanne kunsthåndværk fra kegler på nytårsaften kan gøres på flere måder. At komme i gang er at gøre emnet. Det kan købes færdiglavet og kan laves med dine egne hænder. Sidstnævnte mulighed er mere interessant. Det er nødvendigt at tage en ballon og puste det til den ønskede størrelse. Nu er det værd indsat. Til dette formål skal bolden wrap toiletpapir, tidligere fugtet med en opløsning af PVA lim. Det kan også gøres derhjemme. For at gøre dette, bland 1 del PVA lim og 2 dele vand. Ballon belagt med et enkelt lag af toiletpapir, bør efterlade i 24 timer for at tørre.

Efter den specificerede tid anbefales arbejdsemnet til dækning brun maling. Ellers vil materialet skinne igennem bump. Nu skal det tørres.

Lav en bold

Når emnet er klar, er det stadig limet til hendes omhyggeligt forberedt på forhånd bump. Vi bør ikke skynde sig. Kegler skal placeres tæt på hinanden. På toppen, du har brug for at indsætte en satinbånd. Hack klar. Hæng det kan være under loftet eller på lysekrone.

Om ønsket kan sådan en bold stak stang ved at placere den anden ende i en gryde. Få slags topiary.

Krans af kegler

Af gran kegler kan også gøre en usædvanlig dekoration. Oftest de anvendes til at skabe jul kranse. Traditionelt er et sådant produkt vævet af grangrene. For nylig, men de begyndte at lave en krans af satin bånd og jul lametta udsmykning alle bolde og papir blomster. Hvis det ønskes, kan du oprette julepynt fra keglerne. At arbejde som forlanges:

 1. Hæftemaskine.
 2. Scotch.
 3. Aviser.
 4. Gran kegler.
 5. Malingen i dåsen, er det ønskeligt at brun.
 6. Saks.
 7. Limpistol.
 8. Perler, bånd og andre grene af gran.

Kom godt i gang

Det første skridt er at lave et fundament for fremtiden for en krans. Hvis du ikke har tid, kan du købe færdige i en special-forretning. Hvis dette ikke er muligt, så skal gøres til grundlag for kransen selvstændigt. Det vil være langt billigere. Papiret skal være snoet sammen i et langt rør, og derefter rulle en bagel. Kanterne af materialet kan fastgøres ved hjælp af hæfteklammer. anbefales en sådan præform til at skære papir wrap yderligere, og derefter tapede. Det vil ikke tillade det færdige produkt til at deformere.

At skjule bagsidematerialet bør dækkes med et ensartet lag maling præform. Efter fuldstændig tørring af belægningen, kan blive hængende kogler, fylde dem al den plads. I slutningen står en smuk krans til at dekorere, brug af satin bånd, perler og kviste. Klar krans anbefalede lak til at holde det i lang tid.

Stjerne af keglerne

Dette nytår dekoration af keglerne kan være en stor udsmykning til gran. Fremstillingsprocessen for en sådan stjerne er ganske enkel. At arbejde som forlanges:

 1. Bånd.
 2. Metalspid eller robust tråd.
 3. Spruce kogler af forskellige størrelser.

Hvordan man laver

Af ledning er nødvendigt at lave 5 samme længde shpazhek. De skal tilsluttes ved at bøje på midten. Dette vil være grundlaget for femtakkede stjerne. Skal blive spændt på en wire bump, indsamle en original komposition. Man skal bøje kviste og bundet med en satin bånd. Dette vil gøre det muligt at hænge de færdige håndværk i nærheden af pejsen, på en væg eller dør. En sådan stjerne kan monteres på toppen af juletræer.

julepynt

du kan lave en original indretning af keglerne med deres hænder til juletræet, hvis det ønskes. Produkter er ganske enkel at fremstille, holdbar og smuk. Hvordan kan en simpel støde ind et kunstværk?

Den nemmeste løsning - er at bruge de gamle bløde legetøj af lille størrelse. Først, lad os male forberedt klump i passende farve, og derefter vedhæfte det til lederen af legetøjet. Du kan også tilføje haler, ben og vinger. Resultatet er den oprindelige træ legetøj.

Der er en endnu enklere metode til at gøre sådanne fartøjer. Først, lad os male kegler i den ønskede farve eller dække glitter. Ved afslutningen af et stykke legetøj har brug for at vedhæfte en pæn bue af satinbånd eller et par kviste af fyr og reb. Hack fortsat rede til at hænge det på juletræet.

Med hjælp af filt, kan du oprette en original eventyr figurer fra de sædvanlige bump. Vigtigst er det, stærk lim alle detaljer. Ellers legetøj over tid vil begynde at smuldre.

Til fremstilling af pynt til juletræet kan bruges ikke kun knopper, men også deres skalaer. Før arbejdet påbegyndes, skal de omhyggeligt adskilt fra basen. For at gøre et stykke legetøj, du har brug for høst. Det kan gøres i form af figurer af dyr. I dette tilfælde kan til fremstilling af emnet anvendes skum og papmache. Til overfladen af en base bør omhyggeligt lime kegle skalaer, og derefter dekorere alle pailletter, giver effekten af snedække.

Vi arbejder med børn

Kegler - det er en fremragende naturmateriale, der kan bruges til at arbejde med børn. Men for at anvende limen til at binde komponenterne i dette tilfælde er ikke det værd. Normalt bruges til træning ler. Det er værd at bemærke, at processen med at gøre tallene er meget populære hos børnene. Hertil kommer, at oprettelsen af håndværk giver mulighed for udvikling af motoriske færdigheder af hænder, samt indvirkningen på den mentale udvikling af barnet. Før træningen bør være bekendt med nogle få regler:

 1. Kegler skal være godt tørret ud.
 2. En række forskellige størrelser og former af det materiale gør det muligt at udvikle et barns fantasi.
 3. Små dele kan fremstilles figurer ud af ler og andre materialer egnede til dette formål.
 4. Hvis barnet ikke er mere end 3 år, kan de håndværk gøre kun én klump. For ældre børn, kan du komme med en sammensætning af flere.

Chanterelle fra kegler

For at gøre en ræv med børn har brug for:

 1. Clay hvid, orange og sort.
 2. Klumper af forskellige former og størrelser.

At komme i gang er at vælge et materiale, der er egnet til fremstilling af kroppen, hale og hoved. Keglerne skal forbindes med hinanden ved hjælp modellervoks eller en god klæbemiddel. Høst er klar. Det er fortsat at dekorere det. Til dette skal være lavet af modellervoks forme ben, ører, øjne, næse og snude af dyret.

Den lyse-eyed pindsvin

Dette dyr kan produceres fra en smuk og store bump, som er allerede er fuldt åben. Det er fortsat at dekorere de enkelte dele fremstillet af modellervoks. For at afslutte det er nødvendigt at blænde 4 poter, ører, næse, øjne og snude af dyret.

Også kan være støbt af ler krop pindsvin, og derefter dække sine øverste kegle skalaer eller små kegler med identiske dimensioner. Hvis det ønskes, kan bagsiden af dyret være dekoreret med svampe og æbler. De kan formes af ler.

Kegler og agern

Indretningen af keglerne til nytår vil se mere originalt, hvis det anvendes til dets fremstilling agern. Ud fra disse materialer, kan du oprette en smuk juledekorationer. At arbejde på udsmykningen skal du bruge:

 1. Agern.
 2. Kegler.
 3. Tynd satinbånd.
 4. Sintepon eller fnug.
 5. Limpistol.

Processen med at gøre dværg

Agern, fjerne hætten og derefter lave et hul i den. Gennem ham, du har brug for at strække et tyndt bånd og fastgør den ved at lave en pæn lille bundt. Mellem et agern og hatten bør lægge syntepon stykke og ordne alt med lim. Dette vil være leder af en dværg.

På keglen bør holde lidt syntepon for at opnå et skæg. Nu skal du forbinde kroppen med hovedet alle tapede med lim. Hack klar.

Ved slutningen af

Kogler, kastanjer og agern - disse er naturlige materialer, der kan bruges til at gøre den oprindelige håndværk. De kan ikke være lige en påmindelse om tid brugt med børn, men også en stor julepynt til hjemmet og til juletræer. Hvis du kommer til fremstillingsprocessen med kærlighed og tålmodighed ordentligt, kan du slå de ekstraordinære ting, der ville være vanskelige at skelne fra butikken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.