BilerKlassisk

Svenske biler brand egenskaber

Svenske biler blev efterladt i skyggen af det globale kapløb om lederskab. I modsætning hertil, tysk og japansk, er de ikke så kendt. Ved omtale af de svenske biler, mange hæve deres øjenbryn i overraskelse: ikke hørt, ikke kender. Faktisk er den nordtyske nabo i bilen sikkerhed og kvalitet er ikke ringere end sådanne giganter i industrien som Mercedes eller BMW.

Svenske biler (Mærke): liste

Fra starten hovedpine designere i Sverige var dårlige veje og alvorlige vejrforhold. Derfor er alle bilerne passerede alvorlige test, før du kommer til det indenlandske marked. Guidet primært sikkerhed og komfort krav, det svenskerne var i stand til at bygge biler med en perfekt pris-ydelses-forhold.

Ved at producere biler her passer med lige grundighed end i Japan. En bred vifte af modeller gør det muligt at holde linjen høj. Sedans, hatchbacks, SUV'er og lastbiler - i stil med de svenske producenter kan finde en bil, der passer til enhver smag. Præsenteret de svenske biler og det globale marked. Populære maskiner, ikke blot i Europa, men også i andre lande. Hvad er de berømte og ikke-så mærker findes i den svenske automotive virksomhed?

  • Volvo.
  • Saab.
  • Koenigsegg.
  • Scania.

Historien om udviklingen af bilindustrien i Sverige

Biler i Sverige forsøgt at gøre siden begyndelsen af det 20. århundrede. Men svenskerne havde altid uheld: Krisen har dækket landet, konkurrenterne fik deres hænder på hele markedet. Det hele endte så i den anden halvdel af det XX århundrede bil i det nordlige land næsten helt forsvundet. Men Askar Gebrielsonu og Gustaf Larson var i stand til at udvikle en bil, hvis pålidelighed kan sammenlignes med de globale auto selskaber. En tekniske karakteristika har bidraget til at overvinde de dårlige veje og ikke afhænge af vejrforholdene. Og den første model af "Volvo" brand blev lavet i 1926. Universal bil accelererer til 90 km / t - meget alvorlig for de gange tal. Bind 2-liters motor har 28 hestekræfter. Det var en ren pause for to nybegyndere forretningsmænd. Nu, Volvo er en verdensberømt førende bilmarked.

Et andet velkendt selskab Saab er kommet i verden af biler endnu mere usædvanlig måde. Den vigtigste form for dets aktivitet var produktionen af militære fly og kampfly. I 1937 ledere besluttede at prøve at realisere potentialet i virksomheden i en ny industri. Så "Saab" begyndte at producere biler. Nu biler af dette mærke bedre kendt i Sverige end i resten af verden, men ikke ringere kvalitet end mere velkendte konkurrenter.

Brand Koenigsegg sportsvogn blev opkaldt efter sin grundlægger - designeren Christian von Koenigsegg. Han skabte den første model af bilen i 1993. Nu selskabet med succes konkurrerer med verdens ledere i dette segment: Ferrari og Lamborghini.

Svenske Volvo-bil

Hemmeligheden bag succes for virksomheden "Volvo" var at frigive billige biler og kompetent reklame. Det ideelle forhold mellem pris og kvalitet højt værdsat i efterkrigstiden verden. De fleste af de oplysninger om den svenske bilproducent er produceret i samme land som bilerne selv. Dette stærkt reduceret produktionsomkostningerne.

Ud over kvalitet og pris, Volvo har altid fulgt den avancerede teknologi. For eksempel i 90'erne i den nyeste model af en ny type tænding blev introduceret til en mikroprocessor, som sparer brændstof og har været meget mere let at vedligeholde. En af de første "Volvo" tænker komfort og international stil. Særlige strømlinet form, en række lineup (fra sport til familiebiler), og vigtigst - sikkerhed - det er hvad der tiltrækker kunder til "Volvo". Svenske biler siden 1970 er beskyttet mod sidekollision og børns sikkerhed pude.

Volvo er nu producere forskellige køretøjer serie:

  • S - sedans;
  • V - universal biler til familiebrug;
  • XC - crossovers;
  • C - bil i coupe.

Scania-køretøjer

Mark "Scania" er primært kendt for sine lastbiler. Kommer fra området for jernbane konstruktion, selskabet indgået et godt salg kun halvtreds år efter dets fundament. Og i de 80 år Scania er blevet en af verdens førende inden for lastbil salg.

Range af biler er repræsenteret ved lastbiler til både konventionelle såvel som for de mest alvorlige vejrforhold. Der er over 25 forskellige typer, fra små til store, "traktorer".

Virksomheden betragtes som leder af sikkerheden driveren. Hytter "Scania" anerkendt som en af de sikreste i verden. Den strømlinede form, magt op til 420 liter. s, økonomisk brug af brændstof -. alt dette tiltrækker købere i mange år.

Saab biler

Populariteten af brand, "Saab" har opnået takket være de fremragende køretøjer, der kombinerer den nyeste teknologi, komfort og sikkerhed. Grundlæggeren Gunnar Lungstrem i 1946 udgivet den første model er udstyret med en motor med to stempler. Den linje af biler 80'erne begyndte at producere både familie og sportsvogne. Antallet af kunder er vokset markant. Krop strømlinet med bemærkelsesværdig ikke bare blive telefonkort af firmaet Saab. En sådan opmærksomhed på bilens aerodynamiske egenskaber kommer fra luftfartsindustrien, som grundlæggerne af mærket startede.

Nu trøste hver serie, et usædvanligt design og opmærksomhed til kunden hjælp til stærkt salg i hele verden.

Svenske biler, selv om mindre kendte end den mere offentliggjort af repræsentanter fra andre producenter, men fortjener opmærksomhed og beundring. Deres engagement i kvalitet og sikkerhed gør det et benchmark for moderne Avtosrtoiteley. En minimalistisk design og innovative løsninger tilbyder en højere efterspørgsel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.