BilerKlassisk

Frostvæske "Felix": tekniske specifikationer og sammensætning

Kølesystemet er en af de vigtigste for bilen til at fungere ordentligt. Tid motor er i høj grad afhængig af sin drift og dermed kvaliteten af den fyldte kølevæske. Korrekt valgt kølemiddel bremse forværringen af elementerne i systemet, reducere belastningen på motoren.

Frostvæske (frostvæske) "Felix" - en væske til køling biler og lastbiler. Det gjorde indenlandske producent, men er i fuld overensstemmelse med internationale standarder.

Antifreeze "Felix": tekniske specifikationer

Produceret kølemiddel indenlandske selskab "Antifreeze-Synthesis", kendt for sin "kemi" til biler.

Frostvæske denne kvalitet bruges til forskellige typer af køretøjer - motorer, der kører på benzin, diesel eller naturgas. Anvendes i en bred vifte af temperaturer (minus 45 til plus 50 grader).

Bestående af forskellige tilsætningsstoffer. På grund af dette, frostvæske "Felix" har en række arter, der tilhører klasserne af G12 +, G12 og G11. Komponenter er valgt således, at fluid "Felix" med samme farve kan blandes sammen, uanset klasse. Det gør ikke ondt kølesystemet af bilen.

Forskellige mængder af emballage, der sælges frostvæske "Felix" :. 10, 20, 50 L, og endda 200 liter. Men den mest populære blandt bilister forpakning er 5 liter.

struktur

Kølevæske er ikke afhængig af typen og producent for det meste består af de samme komponenter. Additiver, som adskiller frostbeskyttelsesmidler, er ikke mere end 20% af volumen midler. "Felix" frostvæske gælder denne regel.

Ingredienser er fælles for alle frostvæske, omfatter:

 • Ethylenglycol - bikomponent alkohol med en olieagtig konsistens og en høj viskositet. Det koger ved 196 grader. Frosne ved minus 12 grader. Det ekspanderer ved opvarmning. En substitution kan anvendes monoethylenglycol, ethandiol og andre alkoholer.
 • Destilleret vand. Nødvendigt for at reducere frysepunkt alkohol. Hvis vi kombinerer alkohol og vand i et forhold på 1 til 1, frysetemperaturen reduceret til ca. minus 40 grader. Det er nok for Rusland. Samtidig, det reduceret til 150 grader og kogepunktet. Men denne motor er nok til jobbet. Rent almindeligt vand ikke anvendes, eftersom den er en skala på væggene i kølesystemet.
 • Tilsætningsstoffer. Deres synspunkter og identificerer de vigtigste forskelle frostvæske. De kan være traditionelle, hybrid, og lobridnye karbonoksilatnye.

Typer af kølemiddel

Antifreeze "Felix", afhængigt af dets konstituerende tilsætningsstoffer, er opdelt i flere typer:

 • Blå "Expert", lavet på basis af traditionelle uorganiske tilsætningsstoffer. Den mest økonomiske løsning. Når dette har to alvorlige ulemper: allerede koger ved 110 grader og er mindre end to år. Når tiden er inkluderet i stoffet formularen udfældes. Dette forhindrer køleprocessen. Denne form for frostvæske er gradvist forsvinder.

 • "Prolong" grønne. Dets vigtigste funktion - øget korrosionsbestandighed. Samtidig klarer han med de basale funktioner og beskytter motoren mod overophedning og overkøling. Yderligere egenskaber omfatter god smøreevne, lavtskummende, god varmeledningsevne. For sin produktion anvendelse af hybrid tilsætningsstoffer, som omfatter organiske og uorganiske stoffer. Deres embedsperiode på 3 år.

 • Gul "Energi". Hovedsagelig anvendes til højtydende motorer, der kører på benzin og naturgas. Velegnet til brug i lastbiler, tunge maskiner, skibe. Det anvendes til personbiler, som skal beskyttes mod grundstofferne aluminium og lette legeringer. Det beskytter mod alle typer af korrosion af metalkomponenter i systemet. Det har en høj evne til at fjerne varme. Egnet til i lang tid. Ikke danner skala og nedbør.

 • Rød "carboxy" - den mest populære type, som tilhører klassen G12. Den adskiller sig ved høj ydeevne og lang levetid. Kølesystemet kan ikke arbejde for denne type frostvæske over 5 år (mere end 250 tusind kilometer). Denne væske bruges hele året rundt. Blandt de yderligere funktioner kan skelnes korrosionsbeskyttelse, forhindrer fremkomsten af slam, forbedrer pumpe. "Red" er lavet med tilsætning af frostvæske tilsætningsstoffer karbonoksilatnyh af organiske forbindelser (carboxylsyrer). Forskellige additive data, som ikke danner en korrosionsbeskyttende film på fladeelementerne. De dækker film korrosion centre. På grund af denne kølekapaciteten ikke ændrer sig.

Forskellen mellem klasserne af frostvæske G11, G12, G13

De fleste bilejere spekulerer på, hvad er i virkeligheden, at forskellen mellem klasser af frostvæske. Kun hvis farven spiller en rolle?

Det er værd at bemærke, at alle væsker oprindeligt har ingen farve. En farvestof tilsættes til dem kun for at skelne dem fra hinanden og andre væsker (inklusive på alkoholholdige drikkevarer). Ingen klar farver. Og væsken fra forskellige producenter kan variere.

Oftest de største producenter af automotive "kemi" i følgende division:

 • G11 - det kølemidler grøn, blå eller blå-grøn farve
 • G12 har forskellige nuancer af rød (fra orange til lilla)
 • G13 - pink eller lilla væske.

værdighed

Frostvæske "Felix", hvis kendetegn er i overensstemmelse med internationale standarder, kan henføres til varer medium prisklasse. Den er tilgængelig for de fleste bilejere. Det har en række fordele:

 • høj varmeledningsevne
 • afbalanceret sammensætning
 • Reduceret brændstofforbrug
 • Øger motoreffekt
 • Beskyttelse mod korrosion
 • Det kan bruges til alle køretøjer
 • Det virker i et bredt temperaturområde (fra minus 45 til plus 50 grader)
 • Praktisk emballage.

mangler

Som alle værktøjer, frostvæske "Felix" har sine ulemper. Den første - en høj grad af fordampning af vand fra fondene. Den anden store ulempe - lokal virkning af tilsætningsstoffer med hensyn til korrosion. Det skal bemærkes, at dette henviser til manglen af fluider "carboxy" og "forlænge".

En anden alvorlig ulempe ved frostvæske er ikke. Dette kan ses af det store antal positive kundeanmeldelser. Men det er værd at huske på, at kølevæsken skal anvendes korrekt og i tide til at ændre det.

Hvilke at vælge frostvæske

Valg af farven på bilen afhænger i høj grad af valget af ejeren. Men der er generelle tips, som jeg bruger, når du vælger drivere. De vedrører egenskaberne ved de køling systemkomponenter.

Hvis automatisk radiator lavet af gule metal (messing og kobber), foretrækkes frostvæske carboxylat- tilsætningsstoffer. Det betyder, at du skal vælge frostvæske "Felix" i rødt.

Grøn og blå kølemidler er bedre egnede til teknikken, hvor radiatorerne er fremstillet af aluminiumlegeringer. Det er i dette tilfælde fremstillet ved tilsætning af udvalgte tilsætningsstoffer silikat væske.

Antifreeze G12 ++ klasser og G13 er stor for alle køretøjer. Uanset hvilket materiale i fremstillingen af kølesystemet.

Antifreeze "Felix": anmeldelser

De mest entusiastiske udtalelser høres i adressen på den "røde" frostvæske. De er mere end 70 bil selskaber rundt om i verden. Allerede denne figur viser den høje kvalitet af produktet. Han har bestået alle prøver og er fuldt kompatibel med de internationale standarder.

"Grønne" frostvæske "Felix" købere som en god evne til at smøre dele og mangel på rigelige skum.

Prisen for væsker i dette selskab er i midten rækkevidde. De er tilgængelige og billigere. Men køberne "Felix" er villige til at betale lidt mere for at få et kvalitetsprodukt.

Frostvæske "Felix" - pålidelig beskyttelse af køretøjet på ethvert tidspunkt af året.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.