HjemlighedGør det selv

Hvordan laver sæbe fra resterne af sine egne hænder

På trods af den seneste fremkomsten af geler designet til brusebad, mange af den gammeldags brug almindelig sæbe. Det er billigere, og du kan købe i dag et lignende produkt med nogen lugt og enhver farve. Derfor er størstedelen af huset fra tid til anden, akkumulere små rester. Du kan selvfølgelig bare pak dem ind i en klud og brug til opvask, fliser eller linoleum eller smide i vaskemaskinen. Men vi kan gå videre på en anden måde. Denne artikel vil se på , hvordan man laver sæbe fra resterne. Der er forskellige teknikker til fremstillingen.

Vi laver sæbe

For at opnå et flydende detergent, men de faktiske rester, skal du bruge:

  • Flaske med dispenser.
  • Glycerin (fås på apoteker).
  • Citronsaft.

En flaske skal vaskes med varmt vand. Skiver gnides på et fint rivejern. Flasken hældes lidt citronsaft og glycerin hætte. Så hældte gnides sæbe og varmt vand hældes alle. Alle de ingredienser, du har brug for at blande godt. Sådanne rester af sæbe bør stå i et par dage (2-3). Inden brug ryst den godt.

Fast sæbe i et vandbad

Som i det første tilfælde, resterne af risten (denne gang kan være på en stor). Efter at de sætter i nogle metal gryde og tilsæt lidt vand. Beløbet afhænger af mængden af revet rester. ingen grund til at tilføje for meget, ellers det endelige produkt vil være en meget lang tid at tørre. Især tykke blanding heller ikke må være.

Cup sættes i et vandbad og vente til smeltning revet stykker. For at forberede høj kvalitet sæbe fra resterne af sine egne hænder, med overfladen fra tid til anden er det nødvendigt at fjerne skummet. Omrør præparatet bør ikke være, ellers vil der være bobler. Bring i kog og behøver ikke.

Former der skal fremstilles på forhånd. Indersiden bør være smøre nogle fedt. Du kan tage formene designet til at gøre kager eller legetøj til børn. Smeltende Time revet sæbe afhænger af sort og mængde. Når alt er klar, hældes blandingen i forme og efterladt til tørring i et tørt varmt rum. Efter flere timer de resulterende stykker kan trækkes ud. Inden for et andet par dage vil de blive endelig tørret.

Smeltende på gas

Så hvordan man laver sæbe fra resterne af et vandbad, selvfølgelig. Ikke noget kompliceret ved det er perfekt. , Dem, der smelter i et par synes dog at være for tidskrævende proces, er det nødvendigt at anvende en anden måde. Kop revet rester kan kun holde et par minutter på gassen (i en højde på 3-4 cm fra ilden). Før blandingen er smeltet, er metallet ikke engang har tid til at varme op især.

En anden måde

Dernæst overveje, hvordan man laver sæbe fra resterne i mikrobølgeovnen. Skiver også risten, i et kar, er fyldt med vand og sat i 15 minutter i en ovn. Derefter tage ud og blandes. De blev derefter igen anbragt i mikrobølgeovnen (på samme tid). Endvidere fjernet og omrørt igen. Denne proces gentages, indtil en fuldstændig homogen. Normalt fems warm-up i ovnen. Den resulterende blanding, som i tidligere tilfælde, hældes i forme.

Sæbe "pie"

Lad os nu se, hvordan man laver sæbe fra resterne af en eksklusiv og smuk. Du skal bruge råmaterialet af forskellige farver.

Del rester skæres i små stykker, og nogle - i de store. De bliver nødt til at blande og drys rundhåndet med alkohol, opnå vedhæftning. Separat i form af hældes smeltet (ved at benytte en af de ovennævnte metoder) gennemsigtig sæbe. Beholderen sættes kogt agglutinere farvedannelse. Efter basen er tørret, er den resulterende sæbe trækkes fra formen og skåret i stykker.

nyttige tips

Hvordan laver sæbe fra resterne, nu ved du. Men hvis smelten enkle stykker og tørret, slutproduktet vil ikke have nogen lugt. For at afhjælpe denne situation bør det sidste trin i blandingen tilføje nogle aromatisk æterisk olie (fortrinsvis som toilet vand eller noget lignende simpelthen fordampet). Samtidig kan du også hælde lidt farvestof. Anvendelse af kemikalier, selvfølgelig, er ikke nødvendig. Bedre at tage noget mad. For at forberede sæbe krat, og på den sidste etape af madlavning i behovet for at tilføje en almindelig malet kaffe.

Du kan prøve at lave mad og sund hud sæbe. Til denne opløsning blev anbragt i den opvarmede pulveriserede tørre lavendel eller mynte. Om sommeren kan du sætte de friskplukkede og finthakkede krydderurter. Dette kan være pebermynte, citronmelisse, Bogorodskaya græs, kamille, perikum, og så videre. D.

Hvis du ikke har passende forme, kan du blot lim eller folde en kasse med almindeligt papir. Selvfølgelig, meget smukt færdig sæbe på samme tid vil ikke fungere. Men for at give ham den ønskede form kan simpelthen formale bar en almindelig kniv. De, der har forsøgt at gøre sæbe derhjemme, mener også, at metal- og plastbeholdere fedt valgfri. I dette tilfælde opnås stængerne glattere overflade, uden "skaller".

Så hvordan man laver sæbe rester, nu ved du. Alle de ovennævnte metoder ganske komplekse i udførelsen. Du kan bruge nogen af dem. Selvfølgelig, før madlavning en ny sæbe rester af den økonomiske værdi af forudvalgt og slettet. Ellers lugter det færdige resultat selv med tilsætning af aromaer er ikke for gode.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.