HjemlighedGør det selv

Hvordan at svejse afhænger portene selv. Egenskaber sløjfer udvælgelse

Hvert plot er behov for ordentlig pleje. Derfor ejerne af dens skjold væg. Gates er et vigtigt element i dette design. Deres fungerer korrekt afhænger ikke kun trøste ejerne, men også sikkerheden for deres ejendom. Beslutter at udføre hegnet på egen hånd, du skal sætte dig ind i den procedure, der forklarer, hvordan at svejse afhænger portene.

Dette vil kræve særligt udstyr og selv de mest basale færdigheder i svejsning. Denne proces er meget muligt at udføre selvstændigt.

Karakteristik af svejsning hængsler

Kom godt bekendt med den teknologi, der forklarer, hvordan man svejse hængsler på portene, bør du overveje alle nuancerne i denne klasse. Selv erfarne håndværkere er i vanskeligheder. En person, der ikke har nogen erfaring i at gennemføre sådanne aktiviteter, bliver nødt til at overvinde mange vanskeligheder. Så du skal være tålmodig og at afsætte til dette job nok tid.

Under hensyntagen til alle anbefalingerne fra eksperterne, selv en nybegynder kan mestre at installere korrekt. At indsamle kvalitet garageporte, hegn for webstedet, du behøver at vide nogle funktioner i forbindelse med gennemførelsen af sådanne handlinger. Det er vanskeligt at svejse de bevægelige elementer til runde stolpe. I dette tilfælde yderligere plade. Anvendelse anbefalingerne fra eksperter i valg og installation af loops, kan opnås som et resultat af høj kvalitet, stærk wicket.

Den forberedende fase

Før du begynder, skal du forberede et værktøj, samt i overensstemmelse med kravene i beskyttelse af arbejdstagerne. Løsning på problemet med, hvordan man bedst at svejse hængslerne på porten bør være at finde de rigtige værktøjer. Ud fra dette resultat, det afhænger i mange henseender.

Ud over den svejsemaskine, vil føreren har brug for en hammer, en bulgarsk, samt roulette og bygningsniveau. Endvidere bør der udvises forsigtighed i sikkerhed. Udfør svejsningen er kun tilladt i en beskyttende maske og handsker. Efter alt, er det temmelig usikkert udstyr. Hvis det ikke håndteres korrekt, kan det forårsage sundhedsproblemer. Du bør også udføre svejsning i en specielt forberedt til dette sted. Der bør ikke være tørt græs, brændbare genstande og materialer. brand kan opstå, hvis manglende overholdelse af disse regler.

Versioner af løkkerne

Der er mange typer af sløjfer, som er egnede til porten. Hver af dem har sit eget særpræg. Tage dette i betragtning, når du vælger. Hængsel som en cylinder egnet til let mål. Deres maksimale tilladte belastning ikke overstiger 400 kg. Hvis designet har en stor vægt påføres forstærket hængsel til døre i form af en cylinder. Der tilladte belastning op til 600 kg. De mest pålidelige sløjfer har tre sektioner. Deres anvendelse porten ikke sag, de er ekstremt svære at knække.

Original og meget flot udseende Smedet løkke. De er velegnede til træ gate og hegn. Hinge-fok er også en anden for tunge porte. Deres mekanisme har et hængsel. De er nemme at installere. Justerbar art der anvendes til letvægtskonstruktioner til 200 kg. De har evnen til at ændre placeringen af højden af klapperne.

vælge sløjfer

Hængslerne skal vælges i overensstemmelse med design funktioner. For eksempel, når det afgøres, hvordan at svejse afhænger porte folien bør foretrækkes frem simpel konstruktion. De er designet til lette vægt. Deres fordel er de lave omkostninger. For lyset af hegn og porte vil det være en oplagt mulighed.

Forstærkede hængsler, som har indflydelse gældende for tunge vinger. Udgifterne til sådanne dele er relativt stor. Men på grund af de særlige forhold i form sådanne sløjfer forekomme belastning omfordeling. Dette forlænger levetiden af hele systemet. Kvalitet sløjfer ikke afgiver uvedkommende lyde. Deres kursus er meget blød.

Det er også udstyret med anti-indbrudstyv dyre sorter af elementer. Dette forhindrer tyvene klemme eller løfte portbladet.

Svejseprocessen

Der er en bestemt procedure, der forklarer, hvordan man svejse hængslerne på porten. Dette kræver, at monteringspladen. De er nødvendige for vægtfordeling ventiler. Pladerne er svejst til hængslerne. Formen og størrelsen er tilpasset dimensionerne og vægten af ventilerne.

Processen med at udføre bedre to personer. Portene er rejst lodret. Niveau kontrolleret deres niveau position. Dernæst skal du vedhæfte hængslerne til gaten ved fastsættelse. Du skal sørge for, at de var på samme niveau og parallelt med kanten af porten.

Svejseforløbet starter med lamellerne. Disse hængsler er monteret. Derefter svejses design til stolperne. Det skal gøres kun små svejste. Således i tilfælde af nødvendighed vil det være muligt at rette bladet. Hvis alle elementer bevæger sig korrekt, er porten ikke skæv, kan du begynde efterbehandling sømmen. Vi er nødt til at kontrollere dets kvalitet. På den afsluttende fase trimmet sømme kværn.

Porten af bølgepap

Gør garageporte eller klapper af bølgepap hegn, bør følge en lidt anden procedure. Oprindeligt er det nødvendigt at bygge et par broer, der vil køre parallelt med de øvre og nedre dele. Disse dele er fastgjort med vinkler. Jumpers skal dele lærredet i 3 lige store dele. Disse hængsler er svejset. Når arbejdet er færdigt, profileret skruet på toppen af løkken.

Efter at have bekendt med teknologien, fortæller mig, hvordan at svejse løkken ved gaten, alle kan udføre dette arbejde selv. Opfyldelse alle de foranstaltninger omhyggeligt, kan du få et meget godt resultat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.