TravelingRejsetips

Rute Riverport - Sheremetyevo: hvor hurtigt jeg kommer derhen?

Alle storbyområder lufthavne er forbundet med centrum af Moskva højhastighedsstrækninger af offentlig transport i byerne. Derfor transitpassagerer er ganske let at nå, for eksempel fra Vnukovo til Domodedovo. Men denne artikel vil fokusere på kun én rute: River Station - Sheremetyevo. Hvor mange passagerer ankommer i Moskva om bord? Måske ikke. Men Riverport - det er ikke kun den vigtigste havn for skibe. Ved siden af det er det samme navn metrostation. Og omkring det er busser og minibusser. Derfor Riverport som transportknudepunkt i stor efterspørgsel fra dem, der har brug for tjenesteydelser af offentlig transport. Hvis du er på vej til lufthavnen, for at gå ombord på flyet, har du sandsynligvis er interesseret i spørgsmålet om, hvor meget tid du bruger på vejen, hvis du har tid i lufthavnen indtil udgangen af check-in. Derfor vil vi give de sparer muligheder for køreplanen.

Hvor er Sheremetyevo Lufthavn

Denne status som internationalt knudepunkt med meget stor. Der er seks terminaler, som også langt fra hinanden. Derfor kan afstanden mellem Sheremetyevo og Moskva ringveje (Ring) kun beregnes tilnærmelsesvis. Hvis tallet til terminaler F, D og E, vil det være ni kilometer, og hvis til C og B og derefter alle tretten. Lufthavnen er beliggende nord for centrum, i Khimki distrikt, Moskva-regionen. Ligesom andre luft havn i hovedstaden, er det forbundet med ringvejen hastighed og konventionelle gratis motorveje. I dette tilfælde, M11 og M10. Hvis du ikke har til deres rådighed en bil, kan du leje en taxa. Men det faktum, at en sådan en dyr løsning ville være den hurtigste. Leningrad highway, som du kan køre, er temmelig belastet, især i myldretiden. Derfor er mange mennesker vælger en anden rute - til den nærmeste metrostation, det vil sige - "" "den Sheremetyevo lufthavn metrostationen" River Station

Hvad offentlige transportforbindelser til byen hub

Speschaschim passagerer på flyet, hvert minut tæller. Men ganske ofte ankommer til Sheremetyevo rejsende, der har hårdt brug for at komme til forskellige dele af Moskva, herunder til andre lufthavne eller togstationer. Især for dem, der er talrige busruter og "Aeroexpress". Så før terminalen ankommer i byen vil finde en masse offentlig transport. Hvordan man ikke at fare vild og vælg flyvningen? Busser №№ 851 og 851E, samt bus nummer 949 efterfulgt af metrostationen "River Station". Sheremetyevo er også forbundet med andre stop af metro Moskva - "plant" og "Leninsky Prospekt". At følge busserne №№ 817 og 11, henholdsvis. Route 62 vil tage dig til togstationen Khimki og tilbyder nem adgang til stationen Moskva. Bus nummer 948 bringer passagerer på stationen / m "Glider".

Hvordan kommer fra River Station til lufthavnen med bus

Førnævnte metrostation på et givet tidspunkt er endestation Zamoskvoretskaya linje. Nu er det planen at fortsætte denne gren længere mod nord, tættere på metroen til lufthavnen Sheremetyevo og derved reducere person- upålidelige afhængigt af trafik. I de hundrede og tredive meter fra afgangen af Art / m "River Station" er busstoppestedet nummer 851. De går, afhængigt af tidspunktet på dagen med forskellige intervaller - fra en halv time til ti minutter. Den første bil ud af luften havn ved 05:35. Den sidste bus fra River Station til lufthavnen blade på 1:30 om morgenen. Travel koster tredive rubler og betalt chaufføren.

Hvordan at gå med bus

Rejsetiden afhænger af, hvilken bus du sidder. Normal flynummer 851 gør stien til ni og tyve stop! Bus passerer gennem et område i Molzhaninovsky, Solnechnogorsk og Left Bank distrikter i Moskva. Rejsetid - en time. Så hvis du er i en fart, vente på Express. Han kaldte nummer 851E. Denne bus kører den samme rute Riverport - Sheremetyevo, men uden nogen stopper. Derfor er tiden reduceret betydeligt i vejen. Ikke desto mindre er det stadig afhænger af trafikken. Billetprisen på den udtrykkelige adskiller sig ikke fra prisen på en almindelig bus og er fyrre rubler. Jeg må sige, at maskinen flyvninger 851 og 851E er specielt tilpasset til passagerer med store bagage. Disse saloner har særlige rum til bagage.

minibus

Busser er den såkaldte "sociale" transport. Men på gaderne i Moskva også kører en masse minibusser. Deres fordel er en lille interval mellem flyvninger - omkring ti minutter. Hertil kommer, rask bil gå rundt trafikpropper hurtigere end hulking store busser. Fra den underjordiske "River Station" til lufthavnen er bus nummer 949. Det følger en lidt anden måde end bussen. Maskinen bevæger sig på Leningrad motorvejen, krydser den venstre bred, i gaderne i Festival, Smolnyj og Hvidehavet. Hele turen tager fem og tyve km. Men på dette punkt i bussen gør kun tre mellemlandinger: TEU, en biograf "Neva" og gemme "Sankt Petersborg". Så tiden i vejen for bussen 949 er omtrent den samme som for den udtrykkelige bus - fra tredive til fyrre minutter. Billet pris for denne form for transport over - 75 rubler. Ulempen er, at på flyvningen taxier ud temmelig sent. Den første bil på 06:45. Sidste bus kører til lufthavnen kl 21:45. Derudover er der ikke plads til bagage i en lille bus.

Aeroexpress

Alle de ovennævnte metoder til, hvordan man får fra River Station - Sheremetyevo, godt, hvis du går på vejen ved off-peak timer. Når Moskovitter gå på arbejde, eller farende hjem, Leningrad motorvej, der bliver nødt til at følge til lufthavnen, er én stor trafikprop. Du kan tilbringe en time at køre som et resultat af to hundrede meter. Derfor Aeroexpress besparelse er dette. At sidde på det, du har brug for at rejse i metroen fra stop "River Station" til "Belorusskaya" station. Næste du nødt til at angive bygningen eponyme togstationen. Med platformen uden stop undervejs bør udtrykke toget direkte til terminalerne A, B og C (er D, E og F er forbundet til stop Aeroexpress fodgænger galleri udstyrede fortove). Denne type transport er meget hurtig og præcis som et ur. Du vil være på stedet inden for 35 minutter. Det første tog afgår fra Belorussky banegården klokken halv fem om morgenen, og det sidste - på 0:30.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.