TravelingRejsetips

Barcelona: nyttige oplysninger for turister. Nyttig information om metroen i Barcelona

Rejser til andre lande ligner et dyk i havet: du springet ind i en ny ukendt verden, beboerne har deres egen karakter, traditioner og særheder. Se denne uudforskede lille univers vil være langt mere interessant, hvis du ved om det så meget som muligt.

spændende Barcelona

En af de mest besøgte og foretrukne feriesteder for fans at se verden blevet smukke Barcelona. Det er en sand frilandsmuseum, fordi her næsten alle trin af turist forventer et arkitektonisk mesterværk, farverige kombination af stilarter og epoker og underholdning for enhver smag. Mangfoldige by byder gæsterne hjerteligt velkommen og kan endda imponere den mest krævende af dem.

Til en tur til den catalanske hovedstad er bragt til dig sand fornøjelse, i denne artikel vil vi tale om, hvad der er behov for det at tage.

Barcelona: nyttige oplysninger for den rejsende

Ankommer i Barcelona, i første omgang den rejsende stiller spørgsmålet: "Hvordan til at komme fra lufthavnen til byens centrum og tilbage, fra den ene syn til den næste, så det var praktisk og økonomisk?"

Transportsystemet af kapitalen i Catalonien

Den store fordel ved denne turist Mekka er dens veludviklet transportsystem, som er repræsenteret ved sightseeing bus, taxa, metro, sporvogne, tog, svævebaner. Det er ikke monopoliseres, overvåget af forskellige firmaer, for eksempel TMB (metro), FGC (jernbane). Vigtigste transport management Barcelona og det omkringliggende område - et selskab Autoritat del Transport Metropolita.

Udviklet system på samme tid kan være en betydelig hindring for samværet. Efter alt, præcist at bestemme den optimale rute og rejse mulighed, ikke at vide de grundlæggende principper for bevægelse i byen, er det ganske vanskeligt. Nyttige oplysninger om Barcelona vil ikke spilde værdifuld tid på at forsøge at forstå de komplicerede af bussen og jernbanetrafikken.

Til hjælp for beboere og besøgende til den catalanske hovedstad administration har delt det op i seks store områder med underzoner. Den mest berømte og mest besøgte af disse er naturligvis byens centrum - det er et område nummer 1.

Typer af billetter

Hvis du er i Barcelona i transit, og kan dedikere den til at studere kun én dag, ville den bedste løsning for dig være billetten T-Dia, som giver mulighed for at rejse med offentlig transport i 1 dag. Dens værdi varierer fra 7,6 euro til 21,7 euro (afhængigt af hvor mange områder, du planlægger at besøge).

Barcelona, nyttige oplysninger om, hvem der er indsamlet i denne artikel - er det ideelle sted at kombinere afslapning med færdiggørelsen af deres viden og udvide deres horisont.

For at mere grundigt udforske byen, den nysgerrige rejsende i handy enkelt billet T-10, som giver mulighed for 10 ture på offentlige transportmidler uden at være bundet til en dato. Det er meget belejligt. Efter alt, hver gang at købe en ny billet er ganske vanskeligt. Og billetprisen i Barcelona har stor betydning for tykkelsen af pungen. Derfor er evnen til at rejse på én billet flere gange behager alle. En tur til T-10 i samme område vil koste dig 10,30 euro i to - 20.20 euro, og derefter i stigende rækkefølge. Naviger T-10 er langt mere rentable end en tur til erhvervelsen hver gang en billet til 2,15 euro.

Information om Barcelona, forberedt før turen, vil fortælle dig, at T-10 kort skal være indsat i punch hver transportform, som du rejser. Antallet af resterende ture vises på tælleapparaterne skærme, så gæster i byen ikke bliver nødt til at huske noget. Dette er en af de mange praktiske løsninger transport problem, som kan prale af Barcelona.

Nyttige tips til turister vil gøre turen til en fornøjelse. Kendskab et par tricks, kan du spare penge, ikke kun for at bevæge sig rundt i byen, men også for at besøge en række attraktioner og museer. Således er den mest populære af rejse for den rejsende er Barcelona Card. Det giver besøgende til byen gratis eller med store rabatter for at besøge nogle af de seværdigheder og museer inden for 2-5 dage. Udgifterne til kortet, afhænger af det antal dage, du planlægger at afsætte til studiet af Barcelona, og du kan købe det eller i turistcentre, eller via internettet.

Barcelona Card Fordele

Hvad er fordelen ved Barcelonas turist kortet? Flere fordele:

  • Ubegrænset rejse med offentlig transport.
  • Rabat på 30% på ture i det gotiske kvarter og nogle andre steder i Barcelona med en guide.
  • Rabat i visse barer, butikker, restauranter og klubber.
  • Rabatter på 26 museer, herunder Sagrada Familia, Museum of Contemporary Art og Picasso-museet (kulturelle steder som Barcelona er bedst kendt). Nyttig information om rabat på disse institutioner vil give dig mulighed for at spare en betydelig mængde penge.
  • 20% rabat på Avenida.
  • Fri adgang til 16 museer (herunder Museum of Art Nouveau og Art Museum);
  • Barcelona Card som en gave.

Nyttig information om metroen i Barcelona

Det er meget praktisk at bevæge sig rundt i byen er metroen. 11 linjer, der adskiller sig i farve og antal styres af forskellige virksomheder og kan mageligt og hurtigt komme fra et sted til et andet. En del af metro system var kabelbanen, hvor alle kan bestige bjerget Montjuïc, som er så stolte af Barcelona.

Værd at vide om den catalanske hovedstad bliver en turist reelt hjælper i rejsen. For eksempel, det lader dig vide, at den underjordiske by har et karakteristisk træk, der omtales som "Barcelona løsning." Den singularitet af projektet ligger i, at i stedet for to linjer i metroen passerer tre: den midterste er bred, og siderne - to smallere. En sådan udformning af crush kan reducere landing og landing mennesker.

Underjordisk arbejde menes at den mindste detalje. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Metro personale gennem særlige talende enheder. Hertil kommer, hver station har en detaljeret plan for byens attraktioner, metro kort, beskrivelsen af ruter fra andre køretøjer. Glem ikke om mennesker med handicap: flere elevatorer og rulletrapper lette deres bevægelse.

Nyttig information oplevet rejsende forbereder Barcelona på forhånd. Som anført i den velkendte ordsprog: "advaret - og skimmelsvamp" Og bevæbnet med kendskab til byen, som planlagt turen, vil mere end nogensinde være.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.