TravelingRejsetips

Hvilke frugter vokser i Tyrkiet? I maj kan du prøve?

Hvilke frugter vokser i Tyrkiet? Dette er et af de første spørgsmål fra turister vil på ferie i de varme lande. Hvem vil reagere på det i detaljer.

Tyrkiet kan betragtes som et paradis for frugt elskere. "Hvorfor?" - spørger du. Fordi i løbet af ferien, kan du nyde en række forskellige frugter. Og alt dette er på grund af landets gunstige placering. På sit område er der over 75 forskellige typer af frugt og bær afgrøder, herunder tropisk.

Hvad skal man spise frugt i Tyrkiet?

Tja, for det første, æbler. På det område af landet vokse mere end 500 sorter af denne frugt. Det andet er der pærer. I Tyrkiet, mere end 600 sorter. Derudover er der en masse af ferskner, druer og blommer.

I forskellige områder af staten er specialiserede i forskellige former for frugt. For eksempel, storslåede abrikoser dyrkes i byen Malatya, ferskner - i Bursa, granater - i Urfa, pistacienødder - i Antep og druer uden kerner - i Manisa. Navnene på disse bosættelser er blevet en slags varemærke kvalitet af varerne.

I tilfælde af dyrkning spiller en stor rolle, selvfølgelig, klima. Derfor frugterne modner én i Tyrkiet i maj , og den anden i september. Tropisk, for eksempel, fryse allerede ved -1, og citrus modstå frost ned til -10. Alle frugter, der vokser i Tyrkiet, kan klassificeres ved klimazoner. Resultatet er følgende liste:

  • Moderat zone: fersken, kirsebær, kirsebær, blomme, kvæde, pære, mandel, æble, kornel, valnød, drue, kastanje, abrikos, hindbær, hasselnød og andre.
  • Tropical: selvfølgelig bananer.
  • Subtropisk: figner, kiwi, oliven, johannesbrød, citrus, mispel, granatæble, persimmon.

Det er meget vanskeligt at dyrke grøntsager i Tyrkiet er nødvendig for deres klimazone. Til disse formål, drivhuse og andre nødvendige værnemidler.

Selvfølgelig, nogle bær giver afgrøde i vinteren, og nogle - i foråret.

Lad os nu tale om, hvad slags frugt vokser i Tyrkiet i maj. Men inden da, så lad os betragte de tidligere resultater. For eksempel om vinteren i Alanya (yndet feriested for turister) er rigelige citrus: appelsiner og mandariner. Langs vejen til at dekorere plantet vilde appelsintræer. Om vinteren, de alle hang med lyse frugt. Ud over citrusfrugter, spiser æbler, kvæde, banan og pære. På markedet i slutningen af marts kan du købe jordbær. Selvfølgelig, jo tættere på sommeren vil det være mere smag.

Sæson og bær

Hvilke frugter vokser i Tyrkiet? dynno vandmelon-sæson starter i maj. Det varer indtil midten af oktober. Selvfølgelig sommeren - det er den "frugt" sæson. På dette tidspunkt, kan du fest på kirsebær, abrikoser, kiwi, friske figner, blommer og ferskner.

Meget attraktiv at se på appelsiner sommeren (grøn og små). De er meget saftigt og sød smag. Af frugten viser sig lækker appelsinjuice. I Oktober-december sæson begynder granatæble og persimmon. Hele året rundt kan du fest på æbler og bananer.

Miljøvenlig, billige og velsmagende

Ved retten til tyrkisk frugt kan kaldes den reneste på planeten. Når man opdrætter dem ikke bruge nogen skadelig gødning.

Hvis du går til det lokale marked, vil du blive glædeligt overrasket over den overflod og række velsmagende varer. Øjne bogstaveligt vil sprede, fordi ønsker at købe alt på en gang. Ud over frugt priserne her er meget lavere end i Rusland. Forskellen i omkostninger - omkring fem gange. Og de er langt overlegen i forhold til den russiske smag.

De fleste turister behøver ikke at køre på markedet for at købe et bestemt frugt. Næsten alle hoteller arbejder på en "all inclusive", og en masse frugt i deres menu. Derfor kan du prøve forskellige eksotiske godbidder til fri.

konklusion

Nu hvor du ved, hvilke frugter vokser i Tyrkiet i maj, september og på andre tidspunkter af året. Du er velkommen til at gå til spa, slappe af og forkæle din krop med velsmagende, sunde og miljøvenlige frugter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.