SundhedKvinders sundhed

Vaginismus - er det ufrivillig sammentrækning af de vaginale muskler: årsager og behandling

Vaginisme - en sygdom, som jeg har hørt en masse kvinder, men ikke alle er klar over årsagerne og helbredelse. Da dette er et seksuelt problem, derefter straks er der et nyt spørgsmål, hvis jeg kan få et barn med denne diagnose?

definition

Kvindelige vaginisme - en stærk krampe i musklerne i bækkenbunden og udflåd, som ofte er vanskelig, og nogle gange endda gør det uudholdelige samleje. De, der har dette problem, kan ikke styre spænding. Sygdommen kan sammenlignes med blinkende øjne, når han forsøger at komme ind i noget fremmed. Alle de problemer, der er forbundet med dysfunktion af pigerne er vist forskelligt. Der er en misforståelse, at vaginisme - en krampe under sex, som opstår på grund af koblingen af kønsorganerne. Dette fænomen har intet at gøre med dette problem, fordi det synes en særskilt sygdom. Almindelig hos kvinder i alle aldre og udtrykte varierende grader. Ifølge nogle undersøgelser, de lider af to til tre procent.

grunde

Der er forskellige omstændigheder for forekomsten af sygdommen:

 • På grund af falske oplysninger eller endda sit fravær i nogle er der en frygt for køn, og som efterfølgende opstår sygdom.
 • Ofre for seksuel vold er bange for smerte, det bare kan udløse vaginisme.
 • Sjældent sker, når unge piger er bange for mænd, og som et resultat begynder spasmer.
 • En anden grund er anstrengt interpersonelle relationer.
 • Sygdommen opstår i jomfruer, læger forbinder det med frygten for samleje. Hvis det er meget letpåvirkelig og kæreste til at fortælle hendes skrækhistorier om den første samleje, kan det kunstigt spændte muskler og køn virkelig gør ondt. Som læger siger, vaginisme - en form for udtryk koitofobii.

Det er den vigtigste årsag ildebefindende er misinformation. Derfor eksperter anbefaler ikke tager højde for, at der fra upålidelige kilder. Hvis du har spørgsmål skal du sørge for at konsultere specialister.

klassifikation

Der er tre grader:

 • muskler begynder at skrumpe på tidspunktet for samleje forsøg, eller når der er indførelsen af tamponer;
 • reaktion kan opstå ved at berøre kønsdelene eller fra de forventninger Kjærtegn;
 • spasmer er provokeret kun af tanker om undersøgelse af en læge eller en samme køn.

patologisk formular

Fobiske, er det kendetegnet ved en sygelig frygt for meget handling, og derfor krympe de vaginale muskler. I de fleste tilfælde kvinden accepterer og forstår grundløshed af en sådan tilstand, men intet kan du gøre ved det. Under samleje horror det er så spredt, at hip febrilsk begynder at skrumpe, så det gør de vaginale muskler. Hele situationen kan forværre kritik, krav og trusler, som en partner, som følge af den panik begynder. Oftest er risikoen gruppe omfatter kvinder, der ikke kan tåle smerten og synet af blod. Ofte er årsagen til fobi bliver ubehageligt efter tabet af jomfruelighed, mishandling eller høre historierne.

Hysteriske - den vigtigste årsag til sygdommen er helt forskellig fra den foregående. Denne seksuel dysfunktion opstår på grund af modvilje mod kvinder for at være i samleje med en vis mand. Pigen er så ubehageligt at bo sammen med sin udkårne, med det resultat, at det kan dreje i begyndelsen af imaginære sygdom.
Det skal bemærkes, at vaginisme er svært erfarne par.

symptomer

For eksperthjælp i begyndelsen af sygdommen har brug for så hurtigt som muligt at tage fat, da et fremskredent stadium, kan det behandles værre. Mistanke om forekomsten af sygdommen skal ske, når følgende faktorer:

 • impulsiv spænding mellemkødet på tidspunktet for samleje;
 • prikken, og brændende fornemmelser i løbet seksuel kontakt;
 • smertefuld og vanskelig vaginal penetration af penis;
 • den manglende evne til gennemføre samleje;
 • ufrivillig åndedrætsstop og pludselige smertefulde muskelkramper under samleje i det nedre legeme;
 • ukontrollabel terror før samleje;
 • tilgængelighed problemer, når gynækologisk undersøgelse;
 • uforklarlige og ukendte smerter under samleje.

Hvis en kvinde er konstant oplever disse symptomer, så det begynder at producere en negativ holdning til seksuel kontakt, herunder din partner. De kan provokere smertefulde spasmer ved tanken om kontakt med manden. I de mest alvorlige tilfælde, vagina lukket, således at selv små forsøg på indtrængen kan blive umulig. Oftest at behandle den betingelse tager lang tid, og en lang række forskellige metoder.

outlook

Vaginismus - det er ganske ubehageligt betingelse for enhver kvinde. Denne patologi kan gøre dig føle sig mindreværdige, men også føre til en bred vifte af psykiske lidelser og konstant stress. På trods af alt dette, at håndtere sygdommen, er det muligt ved hjælp af korrekt valgt terapi. Hertil kommer, de fleste læger giver en meget høj procentsats for yderligere genvinding.

diagnose

Bestem sygdom hos kvinder kan være i en gynækolog baseret på klager og tilgængelighed krampagtige manifestationer. Hvis der er behov for, kan du tildele er brug for yderligere forskning for at identificere andre sygdomme. Og også foretage tests og vatpinde genitale infektioner, og ultralydsskanning.

I tilfælde af bekræftelse af diagnosen af pigen sendes til høring hos sexolog, psykolog og psykoterapeut. Endvidere alle eksperter sammen udvikle en konkret plan, der er rigtigt for denne patient for at overvinde vaginisme. Behandlingen udføres systematisk og i lang tid, da det er nødvendigt at vælge en individuel kursus til et så følsomt emne.

komplikationer

Hvis tiden ikke gør dem, så er der mere alvorlige lidelser. Her er alt er meget enkel, i mangel af muligheden for indtrængen er tabt helt seksuelle liv som sådan. Det betyder, at forstyrrede harmonien mellem partnerne i den forbindelse er der yderligere stressede situationer og psykiske problemer. Oftest ender i forvirring depression og ødelæggelse af ægteskabet. Det er grunden til, når de første symptomer har brug for at se en læge.

terapi

Hvis vaginisme er manifesteret i mild, så er perfekte genoprettende procedurer, nemlig psykoterapi sigter mod at korrigere neurale repræsentationer om deflowering fare og smerte, samt fjernelse af inflammatoriske processer i kønsdelene. Dette er en ganske effektiv måde at rette uorden. Når der er mere alvorlig grad, det vigtigste mål for behandling er psykoterapi. Til seksuel dysfunktion er blevet genoprettet, kan lægen ordinere patienten specielle øvelser, der hjælper overvinde frygten for samleje. For at forenkle undersøgelse sessioner og psyko, kvinden tilbød at skubbe og strække mavemusklerne til at svække musklerne i bækkenet.

Vaginisme - behandling i hjemmet

For terapi kan bruges afslappende urte og fysisk uddannelse. Til virkningerne af sygdommen ikke længere optrådte bør alle gennemførte tiltag koordineres med lægen.

Det anbefales også at anvende aromaterapi, nemlig indånding følgende olier: lavendel, rose, neroli, kamille, ylang-ylang og citronmelisse, de er meget ren muskelkramper. De anvendes til badning eller som en komprimeret på maven.

En vigtig rolle i at korrigere problemer med at afspille forholdet partnere. Hvis han er en egoistisk mand, der tænker kun på sin egen fornøjelse, så over tid kvinden vil fremskridt aversion mod fysisk intimitet, der vil skabe problemer i den seksuelle sfære. Omvendt, hvis en pige bliver konstant støtte og forståelse, ethvert problem vil blive løst nemt.

massage

En sådan procedure skal være rolig og blid. I begyndelsen anbefales det ikke at røre pubesområde og lår, som en sådan kontakt provokerende vigtigste årsager krampe. I første omgang, skal du forberede en kvinde og bære lys gnidning og strøg. Du kan massere benene, ryg, fødder, mave og bryst, og derefter gå til pubesområde. Massage skal være stimulerende og forfriskende. Efter anbefales proceduren for en halv time til at hvile og slappe af, for at få den maksimale effekt.

barnløshed

Kvinder, der lider af vaginisme, men ikke har problemer med hormonal og relaterede genital sygdom kan godt føde børn på den betingelse, at sæden kommer ind i skeden. Her er blot at have samleje for disse patienter er yderst problematisk, begynder sidst til dannelse af sekundær infertilitet. Til dato, kan det hjælpe IVF, nemlig brugen af en lang række metoder til kunstig insemenitsii. Men først skal du fjerne de personlige og dybe psykologiske problemer. At føde barnet og gøre en kvinde med sådan en diagnose kan godt, og de fleste af postpartum problemer med krampe ende.

øvelser

Den mest enkle og effektive kompleks er evnen til at udøve bækkenbund. For at gøre dette skal du have en god strammere som det øjeblik lyst til at gå på toilettet, og derefter forsøge at tegne en vagina og strække den cirkulære muskulatur. Disse klasser vil hjælpe med at forbedre seksuel stimulation og blodcirkulation, og uddybe følelsen af orgasme. et stort antal procedurer, der kræves til maksimalt ti i alvorlige tilfælde, er det nødvendigt ikke til behandling af vaginisme. Hvis korrekt gennemføre anbefalingerne, vil kvinden komme meget snart og være i stand til at modtage alle de glæder i sexliv med din partner.

sunde fødevarer

Til afbalancering af nervesystemet og regulering af hormoner er nødvendigt at spise mad, der indeholder:

 • magnesium (nødder, korn og bælgfrugter);
 • calcium (sennep, hvidløg, mælk, yoghurt, hytteost, yoghurt);
 • Gruppe B (lever, majs, svinekød, pasta, linser, ost, æg, spirede ris, kål, granatæbler, appelsiner, ferskner, kirsebær og grapefrugt);
 • Vitamin E (skaldyr og saltvandsfisk, spinat, hvede, tranebær, skovsyre, svesker, hyben, abrikoser).

Desuden anbefales det at forbruge en stor mængde af fiber, fordi det normaliserer tarme, og eliminerer forstoppelse, og også slippe af med afføring, som så ofte lægge pres på de urinvejsorganer. Dette pres kan påvirke de følelser af en pige, at hun føler under sex.

Hvis vaginisme kom fra en følelse af frygt eller stress, er du nødt til at spise fødevarer, der vil dulme nervesystemet. Til denne stort udvalg af frugt og grøntsager, med gul og orange farve. Stærk te og kaffe anbefales at udskifte et afkog af citronmelisse, hyben, baldrian, mynte, ribs, kamille, havtorn og kalk-træ. De vil hjælpe til at blive roligere og fjerne spasmer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.