SundhedKvinders sundhed

Gærsvamp. Hvad er det?

En eller anden måde, i samfundet man mente, at en gær-infektion - det er noget useriøst. Ligesom, det er flere problemer end den sygdom, som er nødvendig for at behandle, fordi svampe - det er ikke farligt. Faktisk er en sådan god humor ikke berettiget, gærsvamp, provokerer udviklingen af drosler, alvorligt kunne underminere sundheden.

Thrush - er det populære navn for candidiasis, som for det meste udvikler sig i munden eller på kønsorganerne. Det agens af trøske er en gær svamp Candida, som i små mængder er der næsten alle, er ikke årsagen til dette ikke er den mindste bekymring.

Infektion Gær infektion sker ofte selv under fødslen, hvis svampen er til stede i fødslen mors måder. I de fleste tilfælde efter den smittede person bliver bærer af infektionen, mens de resterende helt rask. Men hvis en situation opstår, når kroppens forsvar vil mislykkes (fx kronisk sygdom eller stress), svampen kan aktiveres, den mængde gentagne gange stiger, som følge heraf udvikler candidiasis.

Candidiasis kan syg person, uanset alder og køn, om end fra gær, ofte lider damerne. I dette tilfælde, gær svamp hos kvinder, i de fleste tilfælde, årsager candidiasis kønsorganer. Selv om der er tilfælde, hvor en gær infektion påvirker tarmene eller detekteres i hudfolder.

Alvorlig komplikation af en gær infektion er candidiasis generelle form, i dette tilfælde, at svampene påvirke store dele af de indre organer og huden. I svær sygdom mulig candida sepsis.

Hvilke symptomer tyder på infektion gær infektion? Den vigtigste tegn på, at gær svamp "fast" på slimhinderne er fremkomsten af hvidt udflåd, konsistensen ligner hytteost med en subtil sur lugt. Faktisk er disse symptomer og fødte det populære navn for sygdommen - drosler. Desuden candidiasis regel ledsaget af kløe, smerte og ødem af slimhinderne.

Når Kutan candidiasis i folderne også forekommer hvidlig belægning, huden reddens, der er kløe og irritation. Når den orale form af sygdommen, der er revner i hjørnerne af munden, hvidlig belægning på tandkødet, mukøse rødme og smerter.

Hvordan til at behandle en gær infektion? Mistanke om forekomst af en gær infektion, skal du sørge for at gå til lægen. Den omstændighed, at tilstedeværelsen af gær er ikke karakteristisk lignende kan forårsage ubehagelige fornemmelser som en gærsvamp, og sygdomme, såsom bakteriel vaginose eller trichomoniasis. Så du aldrig behøver at tage medicinen, uden at kende den nøjagtige diagnose.

Afsløre tilstedeværelsen af Candida er ikke svært, diagnosen stilles på baggrund af analyser og generel inspektion. Når det bliver klart, at sygdommen udløses gær infektion hos kvinder, behandlingen lægen vælger baseret resistensbestemmelse til svampemidler. Terapi kan administreres som en plet (suppositorier, cremer, udskylning) og et kompleks omfattende pillerne.

Men udpege en behandling på egen hånd, picking up medicin efter at have set reklamer på tv kan ikke anbefales. Ukontrolleret behandling vil sandsynligvis ikke hjælpe gendanne fra en gær infektion, men svampen kan erhverve lægemiddelresistens. Selvmedicinering, som regel hjælper kun slippe af med de eksterne symptomer, og infektionen forbliver i kroppen og vil gentage sig på nogen fejl immunitet.

Forebyggende foranstaltninger for ikke at blive syg trøske, inkluderer at reducere antallet af slik i kosten, nægtelse af strygere og syntetisk undertøj, med undtagelse af vilkårlige samleje uden kondom, samt alle de foranstaltninger, der styrker immunforsvaret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.