Mad og drikkevarerOpskrifter

Stegt svinekød: lækker og kalorieindhold

Hvordan at lave mad stegt svinekød, kender stort set enhver kvinde. I dagens madlavning har et stort antal af opskrifter: med og uden sauce, krydret, flere slags kød, smør og så videre.

Stegt svinekød slagteaffald perfekt for boghvede grød. Halvdelen kilo fedt kød og oksekød lever samme gennemsnitlige afskårne skiver, gulerod groft rist og løg - ringe. Put det hele i en gryde med smeltet fedt. Omkring fem minutter senere for at sende svinekød, sætte en lille smule, og derefter gulerødder. Kog omkring en fjerdedel af en time. Ved afslutningen sætte leveren, saltet skålen, peberfrugter, dækket med et låg og slukkes omkring en halv time på lav varme.

Stegt svinekød "middag" tilberedes hurtigt, men perfekt med kogte kartofler. Skiver af bacon på en pande steges i en sådan tilstand, at hele opvarmes med olie, tilsæt derefter groft hakkede løg og små pinde af svinekød. Forsigtigt sat ud, dække og lad det sygne hen i en halv time.

Stegt svinekød "Creamy". Du bliver nødt til hundrede gram bacon skåret i små tern, steger det for cirka to minutter, tilsæt de hakkede fint løg. Dernæst reducere varmen, satte pinde af svinekød (600 gr) og lad den varme op god kvarter under kølerhjelmen. Det vil være nødvendigt at opnå en sådan tilstand, at fordampe næsten al væsken. Nu er det muligt at tilføje en halv kop creme fraiche, bring i kog og kog i cirka ti minutter. Færdig stegning drys med finthakket dild, dække og lad i femten minutter.

Stegt "Med æble" kommer fra hakket kød. Skær over 300 gr. store stykker kød, er det vel at frastøde og først derefter skåret i strimler. Smelt stykker af fedt, tilsæt løg cirkler, steges til de er gyldenbrune og sætte svinekød. Læg ud under låget til omkring femten minutter, tilsæt en stor skefuld friturestegt mel, bland godt. Læg de skrællede fed frisk æble, hæld en halv kop salt bouillon, dække, simre i cirka en halv time. Serveres med kogte kartofler, ris og pasta.

"Brænding" stegt svinekød egnet til enhver garniture. Det bør være 200 gram kød skåret i store barer, steger det på panden, drys med groft formalet peber og havsalt. Ulme over medium varme, indtil klar tilstand for at afdampe al væsken. Tilsæt hakket løg, en stor skefuld tomatpuré, hot sauce (mængde bestemmes af sig selv), halv kop fyldt med varm bouillon. Kog stegt tyve minutter.

Vi tilbyder en opskrift på hvordan man laver stegt "saftig". Marinere pund kød blanding saften af en citron, peber, salt og løg cirkler. Lad virke i en halv time. På dette tidspunkt, hakke grøntsager: porrer (hvide del af det) ringe, tomat skiver, peber strimler og tre fed hvidløg mash bare en kniv. Vi sender det hele til kødet, lad i køleskabet natten over for at marinere. Om morgenen varme op en dyb sauterpande og lad det simre fadet i cirka en time på lav varme. Du kan sætte i en bradepande og lad det simre i ovnen.

Stegt svinekød "Syd" kun produceres i naturen. Det er nødvendigt for et kilo tomater, peberfrugter, auberginer steger grill indtil kogt. Dernæst rense forkullede hud, skære igennem alle komponenter i en kniv indtil glat. På dette tidspunkt, i en stegepande yngel kilogram stænger af fede svinekød med 2 hakkede løg. Sæt grøntsagerne til kødet, tilsæt 10 fed knust hvidløg, hakket frisk dild og en halv pakke smør. Stegt kommer til bagte kartofler i kul.

Nyd alle måltid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.