LovOverholdelse om regulering

Regler for Indstilling af gasmåler i lejligheden. Installationskrav gasmåler

Måling af mængden af gas, der forbruges kan reducere månedlige omkostninger til forsyningsselskaber. Fraværet i huset eller lejligheden tæller forpligter forbrugerne til at betale for tjenester på en enkelt takst - for mængden af gas, som ifølge statistikken, én person tilbringer over en vis periode. I denne artikel vil du lære reglerne for gasmåleren installation i lejligheden og de grundlæggende krav til installation.

Kriterierne for udvælgelse

Til dato er tællerne bruges flere typer: membran (membran), turbine, roterende, og hvirvlen, så vælg virkelig fra hvad.

I Rusland, oftest på hjemmemarkedet gasnet installeret membran enhedstype. Dette udstyr er afsluttet med en elastisk membran. Den største fordel ved disse anordninger er pålidelighed, enkelt design og en relativt lille målefejl. Elektroniske målere er mere præcise indikatorer med indbyggede sensor kontrolleret.

Også, gasmålere er opdelt efter, hvor meget gas de forbruger i en time. Denne parameter er bestemt ved at studere de tekniske parametre for alle gasapparater placeret i lejligheden. Forbrug klassisk gaskomfurer med fire gennemsnit 1,56 m3 / h, søjlen - 2,5 m3 / h. Den summation af det samlede forbrug vil bidrage til at afklare effekten af det ønskede tæller.

At vælge en roterende volumetrisk eller elektronisk gasmåler, bør du være opmærksom på, at levering af gas kan udføres på både venstre og højre. Når du køber, er det vigtigt at tage højde for dette.

Det er obligatorisk, når du køber skal du tjekke datoen for fremstillingen af den valgte model, da intervallet mellem kontroller ikke er bestemt af dagen indstilling, nemlig udstedelsesdatoen. Hvis fabrikken efter kontrol gik længere end nødvendigt, indtil den næste test, kan du opleve nogle problemer med driften liv.

mærkning

Mærkning tæller angiver mængden af gas, der forbruges:

 • G1,6 mærkning enhed stand til at sende og tælle volumen til 2,5 m3 / h.
 • G2,5 - op til 4 m 3 / time.
 • G4 - 6 m 3 / time.

Der er også en mere kraftfuld udstyr, for eksempel en gasmåler eller SGBV G6 G10. Disse enheder er kendetegnet ved det samme princip.

test interval for gammeldags udstyr (mærket SG) er 5 år. Mens moderne elektronisk gasmåler kan betjenes i et gennemsnit på 12 år.

Installationskrav

Gasmåleren er en forholdsvis kompliceret anordning under installation skal være opfyldt visse krav. Inkluderet med hver enhed af regnskab skal gå et pas - et dokument, der indeholder oplysninger om enheden og kravene til dets installation og drift.

Der er generelle krav og regler for installation af gasmåleren i lejligheden:

 • Afstanden fra indretningen til gulvoverfladen - 1600 mm.
 • Afstanden fra kedlen eller gas rækkevidde op enhed - 800 mm.

Derudover kan udstyret installeres ikke kun indendørs, men også på gaden side. I sidstnævnte tilfælde, tælleren er ønskeligt at beskytte mod direkte sollys, stærke ændringer i temperatur, fugtighed. En sådan eksponering kan reducere levetiden for afmålingsanordningen betydeligt.

Ved installation af de enkelte enheder i passet på dem, kan blive opført meter installation regler gas i en lejlighed, der gælder for en bestemt model, og adskiller sig fra generelle krav.

Nødvendige dokumenter

For at installere den nødvendige følgende er en stikprøve liste over dokumenter:

 • Ejerskab af det rum, hvor anlægget skal gennemføres under hensyntagen til enheden.
 • ID.
 • Pas for udstyret.
 • Hvis enheden er endnu ikke blevet erhvervet - pas på alle installeres indendørs gasudstyr (kedel, komfur, etc ...), for bestemmelse af el belastning i udvælgelsen tæller.
 • lokaler plan af huset.

Dette er en prøve liste over dokumenter, så når du beslutter at installere en gasmåler, den nøjagtige liste er hensigtsmæssigt at præcisere, på stedet.

Instruktioner Installation

Regler for Indstilling af gasmåler i lejligheden:

 • Det første skridt er at skrive til gassen tjeneste erklæring, som angiver det sted for iblanding, det fulde navn på ejeren, samt den postadresse på det sted, hvor du planlægger at installere målere. Efter dette, skal du komme til master, der vil undersøge din lejlighed eller hus gasudstyr og sige, hvad der skal være tælleren til at købe. "Specifikationer" udtryk guiden vil gøre det muligt at udvikle projektet. Som regel er denne type arbejde hun udfører gasleverandør.
 • Køb udstyr i overensstemmelse med den modtaget fra master "specifikation". Husholdningernes måleanordninger (designet for lejligheder eller huse) er forskellige fra hinanden "pariværdi" - mængder af energiressourcer, som de passerer per tidsenhed. For lejlighed, hvor en plade er indstillet, egnet mod transmitterende 2,5 m3 gas per time.
 • En anden kontakt til gassen tjeneste, som vil blive faktureret efter betaling af hvilke, vil mesteren komme og installere enheden du køber regnskab. Efter installationen af gasmåleren vil blive foretaget i huset, vil det være nødvendigt at udstede sit pas. Nogle gange noterne er de samme mester, nogle gange er det nødvendigt at kontakte leverandøren gas.
 • Så har du brug for at anvende den samme gas service ansøgning til tætning af doseringsindretningen. Efter denne procedure, skal du udstede et certifikat, som skal præsenteres i en enkelt kontant behandling center i samfundet. Således vil du betale for gasforsyningen til det nye system, fjerne fra dig selv tælleren.

Grundlæggende krav til installation

På trods af at de gasmålere er installeret i et privat hjem ikke af forbrugeren, bør være bekendt med de grundlæggende krav til installation. Og i tillæg til ovenstående regler, der er andre.

 • Efter endt installation af målere, er det absolut nødvendigt at blive beseglet.
 • Det er vigtigt, at gassen er ikke kun tæller kredsløb svarer til installationsstedet, men tjenesten er aftalt gas eksperter.
 • Installeret udstyr skal være certificeret.
 • Ved udførelse af svejsning gas i lejligheden skal deaktiveres.
 • Installation arbejdet udføres kun af kvalificerede specialister.
 • Skal udføres i overensstemmelse med sikkerhedsreglerne.

Montering af gasmålere - loven!

I overensstemmelse med loven № 261-FZ "On forøgelsen af energieffektivitet og energibesparelser ...", der blev vedtaget i 2009, skal gasmåleren installeres i ethvert hjem. Og der er ikke noget dårligt og forfærdeligt, fordi vi er nødt til at betale for den forbrugte mængde, snarere end reglen, som er bestemt af antallet af mennesker, der er foreskrevet.

Efter alt, i forskellige lejligheder og huse energiforbruget er anderledes, nogen mere, og nogen mindre. De fleste ejere har installeret måleanordninger, følte på hendes pung besparelser.

Artikel 13, punkt 5.1. Det hedder, at installationen af gasmålere (lov № 261-FZ) skal ske ejere af beboelsesejendomme inden den 1. januar 2015.

udgiften til monteringen

I princippet er enhver doseringsindretning ejet af den person, der ejer lejligheden. Derfor har kunden at kompensere ikke kun modværdien, men samlingen arbejde.

Der er en række faktorer, der kan påvirke de samlede omkostninger. Lad os betragte dem:

 • For hvis penge er købt.
 • Behovet for at udføre svejsearbejde, eller mangel på samme.
 • Længden af kommunikationsanordningen at vise konto.
 • Antallet af enheder i lejligheden, som forbruger gas (kedel, komfur, søjle).

Hvis vi taler om en bestemt værdi, installation af gasmålere i tilstedeværelse af et gaskomfur i gennemsnit koster 4000-5000 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.