TravelingRetninger

Kridtagtige bjerge - snehvide mirakel af naturen. Eksempler kridt bjerge på russisk

Blændende hvide kridt bjerge kan simpelthen ikke undgå at tiltrække sig opmærksomhed fra turister. Typisk exit site af de hvide klipper rundt om i verden erklæret naturreservater eller naturlige monumenter. Hvor du kan se kridt bjerge i Rusland? Hvad er de interesseret i?

Chalk Mountain: foto og beskrivelse af den naturlige undren

Mel - en sedimentbjergarter typen, blød, hvid og smuldrende. Det er ikke opløseligt i vand, har en organisk oprindelse. Faktisk er dette produkt dannet af bittesmå dyr - indbyggerne i det dybe hav. Med kridt, hver af os er bekendt selv fra skole.

Processen med ophobning af det aktive stof i skorpen begyndte på omkring 145-150 millioner år siden. Og det varede i næsten 90 millioner år. I Geokronologi denne periode kaldes kridttiden.

Kridtagtige bjerge - en unik geologisk formation, der forekommer i forskellige dele af Europa. De blev dannet i de steder, hvor millioner år siden Tethys sprøjtede - varm og lavvandede hav. Kridtagtige outcrop ofte indeholde urenheder kvartsit, hvorfor de skinner smukt i solen. På grund af sin løse struktur af sten og klipper af kridt er ofte tiltrukket sig opmærksomhed fra de munke og eneboere af enhver art. Her byggede de deres kloster og hele kloster kompleks.

Kridtagtige Mount: eksempler i Europa og Rusland

Millioner af år siden, en stor flade af Europa var under vand. I løbet af denne tid, i bunden af de akkumulerede vragrester skildpadder, fragmenter af planter og fisk skeletter. Alt dette er gradvist presset og forvandlet til en ny race - kridt. Nogle steder, tykkelsen af sådanne indskud op til 50 meter.

Over tid, havet begyndte at trække sig tilbage, og havbunden blev tørt land, afslører en massiv Kridt aflejringer. Og dannet nogle steder kridt bjerge - tavse vidner af Jordens geologiske historie. De er spredt i forskellige dele af Europa: England, Frankrig, Danmark, Rusland og Ukraine.

En af de mest slående eksempler på de Kridt bjerge i Europa - de såkaldte White Cliffs of Dover. Dette er en stor 100-meter klippe, der ligger på den britiske kyst (Kent). Havet bølger gradvist erodere det, danner i bunden af cliff massive debris. Nåle ø i den engelske kanal - endnu et eksempel på de Kridt formationer. Det er to naturskønne klipper på kysten af Isle of Wight.

Unik hvidt kridt uddannelse findes i Rusland (i Voronezh, Rostov, Belgorod, Orenburg regioner). Så den største bælte af Kridt bjergpas langs Don-floden og dens bifloder - Seversky Donets. Han stammer i Volgograd-regionen i Rusland og slutter i det område af ukrainske Donbass.

Divnogorie - vidunderlige bjerge på bredden af Don

Hvor Don tømmes i en lille bæk Stille Pine, er et museum-reserve "Divnogorie". Her, i et område på 10 kvadratkilometer scattered klipper og søjler af kridt. Dette er en af de mest populære naturlige attraktioner i Voronezh-regionen, som er besøgt hvert år af ikke mindre end 50 tusinde turister.

Kridt bjerge i Voronezh-regionen de lokale tilnavnet "divas". Deraf navnet på reserven. Floraen af området er yderst interessant. Botany tælles her omkring 250 arter af planter, næsten halvdelen af dem er kaltsefitami (enkle ord - "melolyubami").

I slutningen af XV århundrede grundlagde græske munke et kloster her. Kridt klipper de byggede til sig selv en grotte-celler. I 1862 blev kirken hugget i en af de lokale sten. I dag er denne usædvanlige kirke omfattede mange pilgrimsrejse ruter.

Bjerge af kridt på floden Ilovlya

Volgograd-regionen kan også prale af sine kalkholdig bjerge. De er placeret på højre bred af floden Ilovlya, mellem landsbyerne Stone Brod og Kondrashov. Dette er en unik naturlig dannelse i steder som den vilde og snehvide ørken. Skråninger af Kridt bjerge på bredden af Ilovlya ganske stejle. Men nogle steder kan man stadig gå op, selv i bil.

Inden for disse bjerge er en sten-Brodsky Holy Trinity ortodokse kloster, som blev grundlagt i den tid af den mongolske invasion. Monks gravet ind i kalkholdige klipper af hulen passager der forbinder dem. På klosteret der er kilder til sundt vand, samt flere kæmpe egetræ alderen op til 400 år.

Bizarre klipper Lysogorki

En anden Kridt naturlige vidunder ligger i Rostov-regionen, nær landsbyen Lysogorka. Men naturlige monument status, dette område har for ganske nylig modtaget, kun i 2006.

Rostov-regionen kridt bjerge ophidse fantasien af besøgende med sit udseende. Blandt de hvide klipper Lysogorki kan se silhuetter af krigere grumme og konturerne af dyr og menneskers ansigter ... Kridt klipper ligger på bredden af søen er ganske stor. Om sommeren er det især godt: Luften er fyldt med aroma af timian, og vandet kan være stor fiskeri.

Chalk Gallery Belgorod

Spor af kridttiden kan observeres i Belgorod-regionen. Især har Belgorod været kendt for produktion af høj kvalitet hvidt kridt. I udkanten af byen er den gamle forladte tunnel, tunneler, som strækker sig mange kilometer inde i landet. I dag er det blevet en populær mål blandt de gravemaskiner og turister.

I gangene i Belgorod galleri kan du finde et bredt udvalg af artefakter. For eksempel, resterne af den gamle smalsporede jernbane, som engang tog en kridt på overfladen. På væggene kan man se de mystiske tegninger og mønstre - spor af borerigge. Og i en af gangene er en rigtig bil VAZ-2101. Hvordan han kom her - er ukendt. I nærheden af stolt indenlandske bilindustrien er et stort stykke af rustne metal. Det er helt dækket med graffiti efterladt af besøgende til galleriet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.