TravelingRetninger

Voronezh region: seværdigheder og byer

Moderne Eagle - hovedstaden i den sorte jord, en stor industriby og centrum for kulturlivet i regionen. Det tempererede klima, forskelligartede naturlige skønhed og rige historiske arv - det er det, der tiltrækker turister Voronezh region. Attraktioner nogle af dens dele er kendt for ikke kun i landet, men også i udlandet. På grund af dem, er denne region betragtes som perlen i den centrale del af Rusland. Fantastisk beliggenhed, gode vejforhold tillader at udforske de mange steder af interesse inden for få dage. Alle naturelskere, historiske fortid og aktiv fritid er sikker på at være af interesse Voronezh-regionen.

attraktioner i regionen

Mere end hundrede af interesse kan identificeres i Voronezh-regionen. Denne prinsesse Oldenburg Slot, kalkholdig bjerg og hule templer, Voronezh Biosphere Reserve, Khrenovoe stutteri, et museum i Kostenko reserve "Divnogorie" herregård Venevitinov og mange andre. Alle af dem kan opdeles i flere grupper:

  1. Bevis for en rig historisk fortid. I Voronezh-regionen folk levede i den tid af Ældste stenalder, i det 3. århundrede f.Kr.. e. Skytherne boede her, og regionen var en del af Chernigov fyrstedømme. Især en masse bemærkelsesværdige ting er sket i den tid af Peter den Store. Voronezh-regionen blev et sted for at bekæmpe den russiske flåde fødselsdag. Disse og mange andre begivenheder afspejles i de monumenter af historie og arkitektur. Historie elskere bør besøge Kostenko, Divnogorie, Ramon og nogle andre steder.
  2. Naturlige attraktioner. I Voronezh-regionen en masse smuk natur og usædvanlige naturlige objekter. Floderne er rige på fisk overflod i skovene i svampe og bær. Interessante kridtklinter med huler hugget ind i dem, buttes, stadig kaldes "divas" bjerg Shatrische, Voronezh Biosphere Reserve, ren flod Hopper og mere.

  3. I Voronezh-regionen er mange bemærkelsesværdige steder er forbundet med navnene på I. A. Bunina, A. V. Koltsova, A. P. Platonova, G. R. Troepolskogo og andre.

  4. Troende bør besøge Kostomarovo, grotte templer i Divnogorie og se på et par sjældne trækirker.

  5. Voronezh-regionen - et egnet sted til aktiv fritid og rehabilitering. Her er et par sommerhuse og sanatorier med helbredende mineralvand og forfriskende fyr luft, to ski afstamning, og mange vandløb, ideel til sejlads.

Landsbyen Kostenky

Denne lille landsby i de seneste år er blevet kendt i hele verden. Nylige forskere har fundet, at folk boede her en moderne type anden 45 tusind år siden. I nærheden af landsbyen 60 gamle steder er blevet udgravet. Finder våben og ornamenter tyder på, at selv på det tidspunkt folk ejede værktøjer og mestrer chustvom smuk.

Dette sted er enestående, ikke blot i Rusland, men også i Europa. Forskerne er tilbøjelig til at tro, at det er det ældste sted af den menneskelige eksistens. På steder fandt vi mange skulpturer, en af dem forestiller en gravid kvinde er kendt over hele verden. Kostenko hedder nu "perle russiske Ældste stenalder". Og i mange år det opererede museum, etableret over huset af mammut knogler og skind.

Museum "Divnogorie"

Dette er et andet sted, på grund af hvilken den berømte Voronezh-regionen. Attraktioner i området er så usædvanligt, at det er et populært turistmål.

I en malerisk sted, hvor floden Stille Pine falder i Don, han dannede et fantastisk landskab. Hvide kridtklinter og grønne enge, bizarre outliers - Kridt poler, stigende orden til en højde på 8 meter, et stort udvalg af planter, hvoraf mange er meget sjældne og levn. Det skabte et museum-reserve for at bevare dette unikke stykke natur. Det er interessant også besøge grotten tempel, hugget ind tykkere Kridt bjerge, og ruinerne af Mayak afvikling af det 10. århundrede.

Landsbyen Ramon (Voronezh-regionen)

Attraktioner i regionen tilhører et senere tidspunkt. I landsbyen er selv værd at se prinsessen Oldenburg slot, indhyllet i mange legender. Denne monument af arkitekturen i mange år kan ikke gendannes indefra, men udefra ser det stadig majestætisk og smuk. Det byggede slottet i det 18. århundrede på kun 3 år af selve projektet elskerinde. Ved opførelsen af mange usædvanlige: selv mursten, som stadig ikke er ødelagt, og den store trappe af moseeg, lavet uden en eneste søm, snoet og porte, altaner og hegn. Opvarmes af en enorm borg på en ovn, som forskerne apparat umuligt kan løse. Hvis du ønsker at se bevaret, ædel palæ af det 19. århundrede, kan du besøge Venevitinov hus, som er tæt på Ramon, i landsbyen Novozhivotinnoe.

hule templer

Langs Don-floden, den stejle højre bred af Kridt i bjergene skære ned en masse huler. Nogle af dem er blevet skabt i de sidste templer. Den mest berømte grotte - det Belogorsk. Deres længde var engang mere end to kilometer. Hvem forblev omkring 800 meter af underjordiske tunneler. Der er også Belogorie hule kloster af det 2. århundrede, som går i 5 niveauer under jorden. Mange troende også kendt landsby Kostomarovo (Voronezh-regionen). Af attraktioner i regionen tror de hellige ting, og omtales som "Ny Jerusalem." Spasskaya hellige bolig er 8 huler, hugget ind i kridt bakker, og de hule templer er det den største.

De andre steder er berømte Voronezh-regionen

  1. Novohopersk - en af de ældste byer i regionen. Den står på en ren og klar flod Hopper. Den maleriske natur gør det attraktivt for turister. Hopersky Biosphere Reserve har den rigeste samling af flora i regionen. Han skabte for at redde truede arter - bisamrotte.
  2. Borisoglebsk Voronezh-regionen. Seværdigheder i byen sjældent tiltrække turister, selv om den er optaget på listen over historiske byer i Rusland. Det var her, at Peter høsten tømmer til opførelse af flåden. Denne lille, hyggelige by har mange gamle bygninger, men der er også mere moderne seværdigheder såsom mindesmærke kompleks dedikeret til helte Den Store Fædrelandskrig.

  3. By Pavlovsk (Voronezh region). Attraktioner hans eneste kendte indbyggere i regionen. Der var en by på stedet af fæstningen Osered. Det er nu en af de mest komfortable byer. Ikke langt derfra ligger fredskov Shipov egeskov, er kendt for sine høje fyrretræer.

Ikke kun disse steder er berømt for Voronezh-regionen. Attraktioner er på næsten alle områder. En region rig på natur og maleriske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.