TravelingRetninger

Petersborg, "Vvedensky" hotel: Foto & anmeldelser

Hver Petersborg gæst, selvfølgelig, bekymret om, hvor det er bedst at stoppe. Selvfølgelig, North hovedstad byder på mange komfortable hoteller, men komfortable hotel "Vvedensky", fotos og en detaljeret beskrivelse af, som du kan se i denne artikel, er værdig opmærksomhed alle, der ønsker at spare på en rejse de mest behagelige minder.

Så velkommen til hotellet "Vvedensky"!

Fordele ved hotellets placering

XIX århundrede gymnastiksal imponerende ni-etagers bygning., som er placeret "Vvedensky" hotel hører til de arkitektoniske monumenter i føderale betydning. Det er beliggende i hjertet af den Petrograd side, i sin grønne zone. Hotellet er omgivet af mange butikker, luksusbutikker og hyggelige restauranter.

Hotellet er ikke hotellet du kan bygge en meget interessant og på samme træthed-turistrute. Efter alt, nærliggende er "Hermitage" Museum, Summer Garden, House of Peter I, Peter og Paul-fæstningen, Alexander Park, Vinterpaladset, Slotsplads og mange andre steder af turist pilgrimsrejse. En sådan ordning kan være meget nyttigt, hvis der er behov for at placere dine gæster eller forretningsforbindelser.

Til hotellet blot at komme til metrostationer "Petrogradskaya", "Gorky" eller "Chkalov", hvorfra det er kun en 15-minutters gåtur.

Klassificeringen af værelser "Vvedensky"

Besøgende hotellet har 158 komfortable præmie værelser. Hertil kommer, for den bekvemmelighed af gæster, der ankommer i Vvedensky hotel, restaurant, café og en veludstyret mødelokaler til møder og konferencer. Flere værelser er tilpasset de behov, som mennesker med handicap.

I det hotelværelse fond har 136 standard værelser, 11 - vedrørende en klasse "overlegen komfort", 6 - "Deluxe", 3 - "luksus" én klasse "Business Suite" nummer og "Royal Suite". Nedenfor er en kort beskrivelse af disse lejligheder.

Hotel "Vvedensky" (St. Petersborg): Beskrivelse af værelser

"Royal Suite" - et stort rum på 60 m2, i stand til at behage de mest krævende gæster. Den består af to rummelige og lyse værelser og raffineret levende. Der er et gæstetoilet. Lokalerne er indrettet med naturlige træmøbler, rigt betrukket, krystallysekroner. Alle indvendige værelser er indrettet i samme stil afdæmpet klassikere, som er ledsaget af en følelse af lethed og velstand.

"Business Suite" har et samlet etageareal på 57 m2. Den er lavet på et særligt projekt tre-værelses, med træmøbler og moderne apparater, der er designet i den klassiske stil. Et kontor her har en separat indgang og kan nemt blive til et mødelokale. Af den måde, i rummet forudsat fremragende lydisolering.

"Lux" - et rum på 50 m2, der består af et stort soveværelse, en stue og påklædningsværelse. De to-niveau stue, visuelt opdelt i flere zoner, holder et rundt spisebord, komfortable polstrede møbler og arbejdsplads udstyret afspiller. Alt dette gør det muligt for møderne værelse nødvendige arbejde.

Superior og standard værelser

"Vvedensky" Hotellet tilbyder også komfortable værelser og til en lavere pris.

"Room" areal på 45 m2. Dette værelse har 2 værelser (soveværelse og stue), som hver har et plasma-tv. Disse faciliteter er, ved den måde, en fremragende udsigt fra vinduet. Stuen er udstyret med et skrivebord og et lille opholdsområde.

"Superior komfort" - den forbedrede to værelser, med et areal på 35 m2 bestående soveværelset og stuen, udført i lyse farver. I soveværelset, gæster er sikker på at nyde en king-size seng, mens stuen er der også en rummelig og sovesofa.

"Standard". Ikke består af ét rum på 20 m2 med en dobbelt eller to enkeltsenge, et sofabord og plasma-tv. Klassisk interiør og alt du muligvis for et behageligt ophold, vil hjælpe gæsterne føler sig godt tilpas her.

Endnu engang om værelser, hotellet tilbydes "Vvedensky"

At gå ind i hver af de værelser, som tilbyder en "Vvedensky" hotel, vil du fryde deres afdæmpet, men meget hyggelig atmosfære. Mørkt træ møbler, tæpper, alt er gennemtænkt design giver en følelse af fred, sikkerhed og respektabilitet. I øvrigt, hvert værelse har en minibar og pengeskab, samt gratis internetadgang. Desuden har alle værelser er udstyret med telefon, og fra mandag til fredag lejere en gratis avis.

Aircondition, ortopædiske madrasser og allergivenlige sengetøj giver mulighed for en fredelig og sund søvn.

Badeværelserne er indeholdt i en steril ren luft, ikke blot af badeværelset, men en bruser og bidet. Brugen af gæsterne gav en hårtørrer, gratis toiletartikler og badekåber og tøfler er udstedt på efterspørgslen.

Hotellet har et sted at hvile og spise et velsmagende måltid

Hvad en fornøjelse at konstatere prisniveauet her er i fuld overensstemmelse med det niveau af komfort. Hjertelig lækker morgenmad i en "buffet" (deres omkostninger er inkluderet i betalingen til værelset), hotellet tilbydes "Vvedensky" (SPB) fra 7 til 10 am, er gæsterne opkræves for dagen.

I stueetagen er en lys elegante restaurant La Restaurant, som er en slags gastronomisk hjerte af hele hotellet komplekse. Han er i stand til at rumme op til 70 campister, der tilbyder retter og russisk og europæisk køkken.

På anden sal i denne bygning er der en fremragende italiensk cafe "biscotti", byder på et bredt udvalg af toscanske køkken og hjemmelavede desserter fra Pastry Chef Nikolaeva.

Nær indgangen til hotellet er lobbybar, som, i udtalelsen fra gæsterne kan være stolte af bartenderen og lækker aromatisk kaffe, som tilbydes duftende frisk bagværk fra vores eget bageri. Landskab Big avenue udenfor og komfortable lænestole vil hjælpe de besøgende slappe af efter rejser eller forretningsmøder og forhandlinger, og har en god hvile.

På hotellet kan du spise, mens du beundrer stjernerne

Hotel "Vvedensky", hvis adresse taler om elitisme, viser det sig, kan være en meget romantisk sted. For at gøre dette, behøver vi kun at besøge den lokale loungebar. Han var særlig interessant på grund af sin glastag, hvor du kan beundre den stjerneklare himmel. Og alligevel ser det ud til at være skabt specielt til dating elskere.

Men denne bar med sin intime atmosfære, der er designet til ikke mere end 40 mennesker, kan blive et godt sted for eksempelvis møder med venner, hvad posodeystvuet bredt udvalg af drikkevarer, snacks og levende vokal.

På taget af 10 etager skal rumme "Vægtløshed". Ja, det er en nem, fuld af lys og luft restaurant med panoramavinduer kan formidle en følelse af at svæve over det banale til alle sine besøgende. Nevesomos`t sommer tilbyder mad tilberedt på grillen, den blå himmel og fremragende vine. Og nærhed af himlen og den fabelagtige Petersborg tag vil blive her et mindeværdigt.

Hotel "Vvedensky": anmeldelser

Medarbejdere i hotellet, i udtalelsen fra mange gæster, altid bekymret over komforten af hotellets gæster. Og det vil være enig, det er en kredit til enhver hotel.

Ladies positive syn på skønhedssalon Ekateriny Garus, som ligger på anden sal i hotellet, og et wellness-center, som omfatter to finske saunaer, tyrkisk bad, 2 boblebade, massage rum og et motionscenter. Af den måde, 7:00 til 23:00 gym arbejde her gratis.

At dømme efter de anmeldelser, personalet er venligt, taler engelsk og er altid klar til at hjælpe, betyder det ikke lade besøgende ligeglade. Hotellet concierge vil arrangere på Deres anmodning, byture, samt orden og levering af jernbane- og flybilletter. De kan give oplysninger om kulturelle begivenheder i billetter til officielle møder byen og book.

"Vvedensky" hotel - det perfekte sted for forretningsmøder

For forretningsmål i St. Petersborg, kan hotel "Vvedensky" være et glimrende sted for konferencer og forretningsmøder. Til dette formål det har alle de moderne konferencefaciliteter, så de kan udføre på et højt niveau.

Møde "Vvedensky" kan rumme omkring 200 gæster og en konferencesal "blok", som var så opkaldt til ære for den store russiske digter, der studerede på et tidspunkt i Indgang til gymnasiet kan sæde 120 personer. To mødelokaler med plads til 10 personer hver, der er udstyret med komfortable læder stole og et rundt bord vil være et fremragende sted for en succesfuld løsning af alle spørgsmål.

Og for at bringe møder og taler en venlig atmosfære, er deltagerne tilbydes kaffepauser, og i tilfælde af forlænget virkning - business frokost eller middag. Den vellykkede resultat af disse møder, kan det bemærkes, festlig banket.

Yderligere faciliteter på hotellet

De, der kom til hotellet "Vvedensky" (St. Petersborg) med din egen bil, være glad for at vide, at hotellet har sin egen parkeringskælder. Men på grund af det lille antal pladser bør bekymre sig om booking det på forhånd.

For dem, der har brug for en bil, men ikke har det, tilbyder biludlejning.

For alle gæster på hotellet kører en renseri og vaskeservice. Desuden leverer tjenesteydelser til strygning tøj og rengøring sko.

På hotellet er der en vekselbørs og ATM, samt en gavebutik og en udflugtsskranke. separat værelse til rådighed til opbevaring af bagage ankom. En check-in og check-out gæster foregå individuelt. Hertil kommer, at receptionen er åben døgnet rundt.

De utvivlsomme faciliteter omfatter det faktum, at gæsterne kan bestille en morgenmad på værelset, og for tjenesteydelser til at betale med kreditkort.

Hotel "Vvedensky" - godt valg!

Hvis vi tager hensyn til efterladt af de gæster, der har besøgt hotellet "Vvedensky", anmeldelser, bliver det tydeligt, at dette hotel - et godt valg for en person med god smag og søger at komfort og respektabilitet.

Aristokratisk ånd, født fra det 19. århundrede, kombineret med de mest moderne dele af de indvendige og servicemuligheder vil hjælpe enhver besøgende i den nordlige hovedstad føler så behagelig her, at omdanne dette hotel i din faste adresse for nyankomne til St. Petersborg.

"Vvedensky" hotel venter dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.