TravelingRetninger

Den fritidshjem "Arsky Stone", Bashkortostan Beloretsk

"Arsky Stone" - hostel ligger i den sydøstlige del af Bashkortostan Beloretsk distriktet, i hjertet af den sydlige del af Uralbjergene. Gæsterne forventer interessante og nyttige fritid: rafting, vandring, ridning, caving udflugter. En af de mest interessante naturlige objekter - en høj klippeafsats - gav sit navn til fritidshjem. For den berømte sten Arsky turister kommer for at beundre det arbejde, de forvitring kræfter, se de mærker af tid. Mange fascinerende folkeeventyr og legender afsat til klippen. Og hans alder - omkring 400 millioner år.

Fritidshjem "Arsky Stone" (Bashkiria)

Fans af økologiske, kulturturisme, elskere af aktive former for fritidsaktiviteter i naturen besøge de bjerge af Bashkortostan. I den nordøstlige del af Beloretsk området er kilden til floden Belaya (Agidel) - en af de krasiveshih vandveje Bashkiria. På sin højre bred, 20 km fra distriktet centrum - byen Beloretsk - er en gammel sten afsats, og næste - "Arsky Stone" hostel Under sovjettiden, var der går til entusiaster af ridning og sejlsport på det sydlige Ural. Pladsen blev oprettet i 1972 på stedet af en feriebolig, og gennem årene er blevet et kendetegn for den Beloretsk distriktet og alle Bashkortostan.

Afstanden fra hovedstaden til Sosnovka - cirka 260 km. Nogle af gæsterne begynder deres vej til den udvej med bus eller tog station Beloretsk. Vejen ligger i den sydvestlige del på motorvejen. Før de når landsbyen Sosnovka, drej til højre (der er en pointer). At gå til lejren i bil fra Ufa, kan du slå mod syd, ikke stopper i Beloretsk. Ca. 1,5 km til Sosnovka roterer med en pegepind i retning af fritidshjem.

Uberørt skønhed af dyreliv i Syd Ural

I nærheden af turist-kompleks "Arsky Stone" (Beloretsk) bjergtoppe dækket med nåletræer og løvskove, subalpine enge, afbrudt af grønne bredden af floden dalen Hvid. I forhistorisk tid, hele Syd-Ural territorium passerede lange stadier af udvikling som led i paleo. Hans afgang var relateret til de magtfulde orogenic processer. På nuværende den vestlige skråning af de gamle kamme udsatte kalksten, dolomit og andre sedimentære bjergarter. Den urer overalt fundet vraget og aftryk af gamle bløddyr og koraller - indbyggerne varme og lavvandede havområder. Fundet i Uralbjergene og værdifulde vulkanske klipper, der er spor af gamle vulkanisme.

Bashkir folk har bevaret traditionen med en gammel kæmpe, beskyttet på stedet af moderne bjerg kæde bælte, bygget af halvædelsten og mineraler til gavn for økonomien. Ved bogastvu bjerge natur har tilføjet skønhed floder og skove, den helbredende kraft af luften. rekreative betingelser er fremragende til at styrke sundhedstjekket af mulighederne og aktivering af kroppens reserver.

legendariske klippe

20 km sydvest for Beloretsk og et par hundrede meter fra campingpladsen er af historisk og geologisk monument - Arsky sten. Højden af de stejle klippeskær af kalkstensklipper op til 30 m. Weathering ændrer sin form har været 400 millioner år, forlader på overfladen af indviklede mønstre. Klippen er omgivet af fyrreskove og majestætiske sving af floden Belaya. Her relikt plantearter af skov og steppe planter (shiverekiya Podolsk, Solsikke mint, thoroughwax mnogozhilchataya).

Spirit af de gange, magt naturens kræfter afspejles i folklore af Bashkir mennesker. En del af historier og legender forbundet med ARSK sten og river Agidel, henvises til den periode, en folkelig opstand ledet af Emelyana Pugacheva. Ifølge én version, i 1774, oprørere beslaglagt Beloretsk plante. Efter at være blevet afvist kravet til at smelte kanoner, de faldt fra toppen af kontrol Arsky sten i floden. Efter henrettelsen, som den populære rygte, Agidel vand trak flere hundrede meter fra klinten Arsky sten (foto klippeformation præsenteret i artiklen). Ifølge en anden legende, Pugachev i en hule under en sten gemte stjålne skatte. Indgang til den underjordiske grotte blev ødelagt med vilje i 30'erne i sidste århundrede, at køle iver af jægere.

rekreation Infrastruktur, gæster Overnatning muligheder

Mængden af base fond af hvile "Arsky Stone" kan rumme 200-250 gæster. mulighederne i sommeren som følge af øgede enetages huse. Cirka halvdelen af det samlede antal turister tager mursten vinter boliger. Hyggelige sommerhuse malerisk afgjort på det område, og næsten direkte op til granskov. Kategori tilbyder forskellige værelser: standard, deluxe og suiter. Hvert værelse er designet til 2-4 senge, kan indstilles ekstra senge til gæster op i nogle områder.

Komplekset har en spisestue, som arrangerede tre måltider om dagen (mod gebyr). Hvis det ønskes, kan gæsterne tilberede deres egen mad, for det ved fritidsklubben er der alle forhold.

Infrastruktur campingpladsen:

  • Russisk bad;
  • Packer;
  • sportsplads;
  • konferencelokale;
  • underholdningscenter;
  • parkeringsplads;
  • picnic områder, der er udstyret med alt nødvendigt.

Rehabilitation Centre Projekt

I 2014 kunne fritidsklubben "Arsky sten" (Beloretsk) omdannes til et center for narkomaner rehabilitering. Projektet blev igangsat af NGO'er med støtte fra den russiske føderale narkotikakontrol Tjeneste for Office of Bashkiria. Hvis det blev gennemført, ville campingpladsen grænser nødt til at blive lukket ned, hvilket ville have betydet afslutningen af den hypede turist mærke. Når lederne af Beloretsk distriktet administration og repræsentanter for den nationale sammenslutning af rehabiliteringscentre drøftede udsigterne, blev det besluttet at uhensigtsmæssig placering af en rehabilitering institution i det område af turist-kompleks. Overvej også synspunkter beboere og offentligheden, der modsatte sig gennemførelsen af projektet reabtsentra. Fritidshjem med 1 juni 2014 begyndte at tage turister som sædvanlig.

Tour escort sommer

Sommerferie i programmet er domineret af ridning, vandre-og cykelstier, vandreture caving, riverrafting. Organiserer tema busture til historiske og naturlige monumenter i det sydlige Ural. Vandreruter bekendt turister med beskyttede hjørner region. Ridning - traditionen med fritidsklubben, som viste mere end 40 år. Ved populære vandreture i bjergene, ådale og skove, historiske steder tilføje en unik hestesport speleologiske rute.

på den sydlige Ural rafting

Rejs på vandet i floderne Hvide og Inzer kajakroning, katamaraner og flåder - attraktivt udseende af aktiv hvile for de modige og hårdføre mennesker. Ruter legeringer fremstillet base af resten "Arsky sten", er af varierende sværhedsgrad og længde. Deltag i spændende vandreture tage erfarne rejsende og begyndere i denne form for turisme. For det første interessant 7-dages rejserute på floden Inzer og 11-dages vand tur til den øgede kompleksitet i hulen Shulgan-Tash, der løber langs floden Hvid. For begyndere ligesom korte rutineopbygningsflyvninger legeringer, op til 5 timer. Kampagnen selv familier kan gå i vandet i Ural floden med børnene, fordi strømmen her er ikke så hurtig som i Kaukasus.

"Arsky Stone": en behagelig vinterferie

Pladsen i nærheden af landsbyen Sosnovka driver hele året rundt, og tilbyder sine gæster en fascinerende ruter, udflugter og underholdning. På eget campus har også attraktioner: skibakke med nat belysning og Arsky slot. Her er en uddannelse skisportssted, der er installationen af kunstig sne, styrtløb og snowboard hopper.

Skøjtebane på campingpladsen er også udstyret med natbelysning. Elskere af afslappet skiløb tiltrækker granskov. Om vinteren kan du overskue kvarter, gå eller ride i en kane. På vandrerhjemmet er åben leje snescootere, både, cykler, turist-og sportsudstyr, fiskeredskaber.

speleologiske udflugter

Speleologiske Askin vandretur til isgrotte - en flok eventyr er forbundet med et besøg på en fantastisk naturgrund. På ruten fra deltagerne brug for et minimum kendskab til caving og maksimal entusiasme. Askin grotte fyldt med is stalaktitter og den århundreder gamle is. Det er interessant at komme ind i denne verden af den kolde sommer, modtog de indtryk ikke efterlade nogen ligegyldig kampagne deltager.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.