Nyheder og SamfundMiljø

Europas fremtid - især, prognoser og interessante fakta

For mere end et århundrede, er ideen om Europas fremtid ikke forlade sig opmærksomhed fra filosoffer, historikere, politikere og enfoldige mennesker. Inner West orientering Rusland tilføjer til disse refleksioner element involveret i spørgsmålet, fordi det er en europæisk kultur og værdier har længe været et benchmark for den russiske idé. Den fremtidige Europas historie, såvel som over hele verden, er ved at blive kontroversiel felt, der rører flere og flere kulturelle og politiske holdninger.

Filosofisk-historisk tilgang

To klassiske filosofiske og historiske værker - NY Danilevsky "Rusland og Europa" og Spengler "The Decline of Europe" for første gang analyseret vejen for europæisk fred. Efter at have fastslået den cykliske udvikling af kultur, både forskere skelne europæisk stil, som en af de førende på den internationale scene af det XIX århundrede. Spengler definerer den europæiske kultur som den sidste næsten en fuld cyklus af dens eksistens. Politik og økonomien er ikke fører til begrebet filosoffen. Det repræsenterer kulturen som en levende sjæl, der er tabt i den europæiske stil i slutningen af det nittende århundrede. I stedet skal komme en anden type kultur, Spengler definerer det som den russisk-sibiriske.

Danilevsky, citerer andre grunde til typologi kultur, også af den opfattelse, langsom nedbrydning af den europæiske verden, udvikling af et nyt, russisk, kulturhistorisk type.

Demografi og fremtiden

Pessimistiske prognoser om Europas fremtid fremsætte et stigende antal analytikere i dag. En af dem var Gunnar Hynes. Hans arbejde "Sons og verdensherredømme" er baseret på demografiske data, overvejes i historiske og nutidige sammenhænge. Hines viser, at de historiske chok forekommer på områder, hvor de unge udgør en stor del af befolkningen (ca. 30% og derover).

I dag er sådan en hurtig vækst i befolkning observeret i den arabisk-muslimske verden, og han var meget ubetydelig i Europa. Situationen blev forværret en dvælende ønske europæere at skabe familier, samme køn ægteskab, det generelle fald i familiens værdier.

Forfatteren skriver om den fatale fejl af Europa, som i 2015 gjorde det muligt for flygtningene at flytte til Europa. Indvandrere og deres efterkommere udgør i sidste ende det vigtigste Europas befolkning (ifølge Gallup -. 950 millioner mennesker per 2052), og dermed bringe deres religion og traditioner.

National identitet

Tilstrømningen af indvandrere fra Mellemøsten, herunder en stor del af familier med børn, har ikke blot en kvantitativ stigning i befolkningen. Denne fremkomsten af en fundamentalt anderledes verdenssyn, som i nogle tilfælde er i strid med den europæiske kultur. Begrundelsen for denne verden:

  1. Islam - religionen for flertallet af folk fra Mellemøsten, spiller en ledende rolle gennem sin ekspansive tiltag. Religiøse synspunkter Islam, dens ønske om at mestre den store nye område på grund af den kraftige stigning i antallet af den muslimske befolkning - en realitet, som i de fleste tilfælde ikke er klar til den vestlige kultur. I dette aspekt, er et alternativ Europas fremtid tænkt som en muslim.
  2. Efter synspunkter traditionelle kultur. Europæiske kultur er i dag anerkendt som en innovativ, hvor teknologiens rolle, økonomi og politiske mekanismer er dominerende. Men indvandrere fra Mellemøsten overholde de normer for traditionelle samfund, hvor er det sted, religiøse, etiske, kønsroller forblive uændret i århundreder. På grund af den vedvarende fokus på deres egne traditioner sådant samfund er mere stabil og kan "drukne" innovationsprocesserne. Med andre ord er Europa den eneste gavnlige økonomiske og territoriale base for muslimsk kultur.
  3. Den intellektuelle niveau. Det store antal af indvandrere, der kom fra Mellemøsten, har et lavt uddannelsesniveau, hvilket også påvirker karakteren af liv i Europa. Tolerance, opvokset i europæerne, fuldstændig fremmede besøgende. Europæiske værdier og etik synes at dem irrelevante og meningsløs. De bliver erstattet - først implicit, men i fremtiden - mere aggressivt.

Disse og andre faktorer er årsagen til nivellering af den europæiske identitet - en ny generation af europæere vil være en minoritet i deres historiske lander.

Forbindelserne med Rusland

En vigtig faktor i at forudsige, hvilken slags Europa i fremtiden vil være til stede på den internationale scene, til fordel for sit samarbejde med Rusland. Hvis russisk identitet inde Rusland opfattede tæt på Europa, udefra er det ofte opfattes som en selvstændig kultur eller østlige totalitær stat. Europas fremtid i størstedelen af arbejdet er beskrevet fuldstændig isoleret fra Rusland - både økonomisk og politisk, kulturelt. Langsom død i Europa betyder ikke lignende processer i Rusland.

Den politiske udvikling i Europa i visse aktiviteter overvejes i forbindelse med russisk-europæiske samarbejde. Almindelige kristne rødder, naturlige og menneskelige ressourcer som grundlag for dette samarbejde. Rusland har brug for Europa som en kilde til teknologi og råvarepriser salgsmuligheder. Europa ser Rusland som en pålidelig leverandør af energiressourcer. Tandem to økonomier og i almindelighed, kulturelle og historiske ruter, bør føre til skabelsen af en ny kulturhistorisk type. Denne udtalelse er formentlig en af de mest optimistiske.

esoterisk udgave

Jeg husker de prædiktorer og profetien beskriver Europas fremtid. Vanga og Nostradamus forudser klimaændringer, civile og religiøse krige, sygdomme, der overvælde Europa og ændrede hendes liv. Edgar Keysi - psykisk - skriver om naturkatastrofer, høj seismisk aktivitet i det område af Vesteuropa, hvilket vil føre til betydelige ændringer i livsstil af europæerne gør ellers tage til teknologi og religion.

Korrelere og forudsige historiske kendsgerninger, analytikere påpege nogle ligheder og berettiget til at tale ud. Esoteriske versioner understøtter også de dybe forandringer, der forventes i Europa i fremtiden.

For at opsummere ...

I de senere år har den europæiske verden ændret sig væsentligt påvirket skæbne mange nationer. Øget migration af den indfødte befolkning - den hollandske, tyskerne, den franske i stigende grad forlader USA, New Zealand, Australien, vigepligt til de indfødte i Mellemøsten. Komfortabel og sikker Europa er ikke realiseret af sig selv, en forudanelse af terrorangreb og andre katastrofer forårsage en følelse af usikkerhed og uvished. De fleste forskere er enige om - Europa er i en tilstand af overgang. Hvad bliver resultatet, det afhænger i høj grad af de politiske, økonomiske, kulturelle, demografiske grunde.

Uanset de prognoser og perspektiver på fremtidens Europa vil afhænge af den historiske udvikling og fremtiden for andre kulturer og folkeslag, i mange århundreder var det afgørende i den globale kulturelle rum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.