Nyheder og SamfundMiljø

Brande i Buryatia. Brandslukning. effekter

I flere århundreder mennesket betragter sig selv føreren af naturen. Men planeten hver Cataclysm arrogante stipendiater forsikrer, at de kræfter, de stadig ulige. En af de begivenheder, hvor teknikken var magtesløse, - brande i Buryatia.

Kanten af kulde og vind

I centrum af Asien, det strækker et af de smukkeste republikker i Den Russiske Føderation. Afstanden til centrum af Ulan-Ude, hovedstaden i mere end 5500 km. De fleste af Buryatia er dækket af bjergkæder. Klimaet er kontinentalt. Vinteren er tør og er kendetegnet ved alvorlige frost. Større snefald i november og december. Efter måneders dårlig nedbør.

Spring fair. Denne sæson præget af en stærk nordvestlig vind. På dette tidspunkt regnen på dette område - en sjældenhed. Fugt fordamper næsten fra jorden, og jorden bliver tør. Det var en af grundene til, at brandene i Buryatia har erhvervet et sådant omfang.

Om sommeren, temperaturen stiger til 24 grader. Nætterne er kølige. Nedbør forekommer i slutningen af juli og august.

Rig region af skove. De udgør 83% af det område af republikken. Eksport af træ fra taiga bringer til landet hvert år, enorme summer.

fare Jorden

Sibirien - en af de russiske regioner, der konstant plaget af naturkatastrofer. I 2013 blev den Kemerovo-regionen hårdt ramt af jordskælvet. I 2014 mennesker blev reddet fra oversvømmelsen. Foråret 2015 kan blive husket for frygtelige flammer og røgskyer.

Men hvis jordskælvet er svært at forudsige, ild og vand - en sæsonbestemt fænomen, og at forberede en mulig katastrofe. Men magt var magtesløs i hvirvelvind af begivenheder.

Skovbrande i Buryatia - den årlige begivenhed. Desuden officielle statistikker viser, at arten af hver sæson bringer 10 til 40 000 tændinger. tænding område kan være op til 3 millioner hektar. Tab måles kolossale summer.

På tærsklen til tragedien af lederen af ministeriet for nødsituationer Vladimir Puchkov, som altid har advaret om, at afbrænding af tørt græs kan forårsage brand. Eksperterne fandt også, at årsagen til den årlige "Red Rooster" er ofte den menneskelige faktor.

Træd ind i problemer

Tørre skægstubbe burn landmænd til bedre voksende ung græs. Men ofte flammen går ud af menneskelig kontrol. Situationen er kritisk, og gør vinden, der bærer den "orange dragon" til andre områder. Brande i Buryatia, ifølge den officielle version, opstået på grund af uagtsomhed af distriktet beboere.

Tragedien begyndte i Republikken Khakassia. Små brandstationer i natten den 12. den 13. april forvandlet til helvede. Vind gennemført den ulejlighed. Den næste dag blev skyllet Baikal. Mindre brande på det område af distriktet blev fastsat i marts. Men dette branden var ikke en trussel.

April 13 Situationen eskalerede. I en nat, er fænomenet blevet kritisk. På tærsklen af jord sektorer brændende var omkring 3 hektar. Det var kun for en dag med hjælp fra branden vejr tog et nyt område. I tre dage "Red Rooster" dominerede den brede areal på 100 000 ha.

15 april startede skovbrande i Buryatia. Ulykke har krævet indgriben fra nabolandene.

Ifølge myndighederne

Så lederen af regionens Vyacheslav Nagovicyn annonceret alarmen på højeste niveau. Men han tilføjede også, sammen med en ordre om at likvidere ilden, at i dag den vigtigste opgave - at forebygge antændelse af den nye territorium. Blandt årsagerne til branden betragtes forsætlige handlinger.

Men lederen af nødsituationer ministeriet skylden omfanget af den tragedie, de lokale myndigheder og almindelig ild. Han sagde, at ledelsen ignorerede de første byger, fordi de er klar til afslapning eller selv på det tidspunkt var på orlov. Casual holdning har betydet, at lille brand bredte sig til skoven.

Område brande i Buryatia Den 16. april nåede op på 1,4 tusind. Hektar. Bidrog til forværringen af situationen og naturforhold. Tørre og varme somre uden regn, men torden og lyn antændt flere og flere nye områder.

nøddrift

I juni, har området blevet indført undtagelsestilstand. Således myndighederne sagde de ikke har nok styrke til at kæmpe svøbe. Beboere i regionen er strengt forbudt at komme ind i skoven. Uimodståelig ild brændte alt på sin vej i flere måneder endnu.

Ved brandbekæmpelse omkring tusind mennesker blev sendt til Buryatia. Vi kæmpede en livlig og redningsopgaver faldskærmstropper. Hun arbejdede i regionen og moderne udstyr i mængden af 200 enheder.

Straks fundet gerningsmændene tragedien. 10 straffesager om den kendsgerning, at forsømmelighed og skødesløshed blev anlagt mod indbyggerne i republikken. Mange ledere fyret for uagtsomhed.

Men lokale siger de ventede på det hårde arbejde med redningsfolk. De fleste af de landsbyer, som nåede ilden, brændt ned til grunden på grund af det faktum, at MOE undladt at handle. Maskinerne var tomme, og arbejdere - mangel på initiativ.

ujævn sejr

Nogle områder af brandene i Buryatia længe været forsømt ledelse. Indbyggerne i det indtryk, at myndighederne forventes at stilne af, indtil selve branden.

Hver dag, et eller andet sted i huset brændt ned til grunden. Ofre blev evakueret til skoler. Der ventede de til mad, sengetøj og den første finansielle bistand.

Elementer, redningsfolk forsvarede, led også fra katastrofen. Røg tåge lå på jorden, fyldt gaderne i byerne. Folk havde svært ved at trække vejret. I skumringen fundet byen. Fri strøm distribuerede masker. Men lidt tynd klud reddet fra den giftige smog.

Træer brændte, rødder ikke længere holde jorden. Sand storm begyndte. Støv flugt er umulig. Eksperter siger: du har mindst ti år for arealer igen styrkes.

September 11 MOE viste, at i en stor flamme faste del og omkring ti dele lokaliseret.

Emergency tilstand er filmet i september. Mens væsentlige lommer af brande i Buryatia slukket, og flammerne rasede kun i visse dele af skoven.

Nu hjemløse venter på helbredelse. Nye huse de lovede at sætte staten i den nærmeste fremtid. Desuden er de brandofre konstant betale erstatning.

Drama kant

Særlige skønhed forskellig natur i denne region. Stille, urskove lulle bevidsthed. De sover, handle på kroppen.

Unik er den flora og fauna i landet. Det er et land med naturreservater og nationalparker. Flora og fauna i denne region usædvanligt sjældne og enestående for denne del af Sibirien. Adskillige dyrearter opført som truede.

Brande i Buryatia ødelagde stor repos, så berøvet boliger mange dyr og fugle. Delvist mistede stolthed regionen - Dahurian rhododendron. Denne lægeplante tildeles en vidunderlig, delikat lilla. Naturen i lang tid nødt til at genopbygge, som ødelagde flammerne.

Især trist at indrømme, at en storstilet tragedie indtraf på grund af den person. Trans-Baikal Territory beboere håber, at den ulykke at lære at værdsætte og værne om deres jord, og året efter en brand slukke i opløbet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.