Nyheder og SamfundMiljø

Miljørisiko.

Miljømæssig risiko - en sandsynlighed er karakteristisk for den trussel for både miljøet og for manden selv, i tilfælde af forskellige menneskelige påvirkninger eller andre begivenheder og fænomener. Eventuelle ecotoxicants - utvivlsomt stressfaktor. miljørisikovurdering bestemmer, at stressor - er nogen virkning: kemisk, mekanisk eller felt, som forårsager en ændring i økologiske og biologiske systemer, både negative og positive.

Miljømæssig koncept risikovurderingen består af to elementer: risikovurdering, eller risikovurdering, og Risk Management, eller styring af risiko. Risikovurdering kaldes videnskabelig analyse af oprindelse, identifikation og bestemmelse af niveauet af risiko for fare i denne særlige situation. Begrebet "miljørisiko" henviser til kilden til fare, der truer den specifikke økologiske system eller proces, som den finder sted. Miljøpræstationer skaden - destruktion af biota, skadeligt, måske endda uoprettelige konsekvenser for økologiske systemer, miljøødelæggelse, som er relateret til stigningen i sin forurening, øget forekomst af forskellige specifikke sygdomme, tab af store naturlige funktioner, såsom søer, have, floder, skove og så videre.

Miljømæssig risikostyring kan modstå. Til dette formål er det nødvendigt at analysere begyndelsen af situationen risiko, og at udvikle sunde ledelsesmæssige beslutninger i form af en lov eller bestemmelse, der har til formål at reducere risikoen, eller for at finde måder at reducere det.

Teorien om miljørisiko danner de principper, der karakteriserer den menneskelige samfunds holdning til behovet for at sikre problemfri drift af tekniske objekter som kilder til øget miljørisici:

1) Nul miljørisiko: Dette princip afspejler folkets tillid til den manglende mulighed for skade på genstanden.

2) Successive tilnærmelse til den fulde og absolutte sikkerhed eller nul risiko: indebærer udførelse af forskning på dette område på brugen af teknologier, der reducerer denne risiko.

3) Den mindste miljørisiko: denne risiko niveau, kan maksimalt opnås på grundlag af princippet om retfærdiggørelse af alle omkostninger til beskyttelse af menneskers sikkerhed.

4) Balanceret risiko. Ifølge dette princip udføres hensyn til eventuelle naturkatastrofer og menneskeskabte påvirkninger, risici undersøgelse af hver af de begivenheder og forhold, hvorunder en person kan bringes i fare.

5) Acceptable risiko. Dette princip er baseret på en analyse af forholdet mellem omkostninger og risici, eller fordele og risici, eller omkostninger og fordele. Dette koncept kommer fra det faktum, at helt eliminere risikoen eller økonomisk urentable eller umuligt, og derfor er det nødvendigt at etablere en rationel sikringsniveau, som omkostningerne er optimeret til at reducere sandsynligheden for risiko og størrelsen af den mulige skader i tilfælde af en nødsituation.

Den første fase af vurderingen sandsynlige risiko - er at identificere den reelle fare for mennesker og for miljøet. På dette stadium, spiller en vigtig rolle forskning. Fareidentifikation betyder at finde sit signal og dens adskillelse fra baggrunden.

I det andet trin vurderer eksponeringen, dvs. identifikationen af den måde, hvorpå, gennem ethvert medium, i enhver mængde, nøjagtigt hvornår og hvordan virkningen varer vil være.

Tredje - evaluering af dosis-effekt sammenhæng - definitionen af kvantitative love, links får en dosis af skadelige stoffer med sandsynligheden for sundhedsskadelige konsekvenser.

Og den fjerde - resultatet af alle de tidligere, den risikokarakterisering. Det omfatter en vurdering af alle identificerede og potentielle negative virkninger på menneskers sundhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.