TravelingHoteller

Billige hoteller i Ufa: bedste billeder, fotos og anmeldelser

Byen Ufa er hovedstaden i republikken Basjkortostan. Det ligger på bredden af Belaya-floden på det sted, hvor floderne Dema og Ufa falder ind i den. Hoteller i Ufa er altid klar til at modtage gæster i byen.

Byens historie

For mange år siden, eller rettere sagt i XIV århundrede på bredden af Belaya-floden, kom tale om byen ikke overhovedet. Her stod en fæstning, noget som bolig for en af guvernørerne i Nogai Horde. Året 1557 ændrede fuldstændigt omstændighederne. I år ønskede Bashkiria frivilligt at tiltræde sit medlemskab og dermed beskytte dets folk for at opnå beskyttelse mod Rusland fra razzier. Der er gået mere end 20 år før Ivan The Terrible kom til ideen om at opbygge en landsby på fæstningsstedet, og 12 år senere blev den opbyggede landsby status for byen, kendt som Ufa. Det blev hovedstaden i Basjkirien - en stor by med en befolkning på en og en halv million mennesker. I dette tilfælde mere end et dusin forskellige nationaliteter.

Der er noget at se her

Ifølge statistikker anses Ufa for at være en af de grønneste byer i Rusland. Ufa monumenter er blevet et visitkort af hovedstaden i Bashkortostan.

De mest berømte af dem er monumentet til Salavat Yulaev, Venskabsmonumentet, monumentet til V.I. Lenin i parken M. Gafuri, Djævelens fæstning, Jomfruens Kirke.

Ud over disse kendte og elskede af turister monumenter, er der 20 museer, 8 parker, mere end 40 monumenter, Botanisk Have, Akbuzat Racetrack, og selvfølgelig de uforglemmelige natur af omgivelserne: endeløse floder, skove, marker .

Hvordan kommer man til Ufa?

Det er ret nemt at komme til hovedstaden i Bashkortostan . Til dette kan du drage fordel af lufttransport: fly i Ufa forlader Moskva lufthavn hver time. Det tager kun en og en halv time at flyve.

Ud over flyet, jernbanetransport til befolkningen. Fra Moskva til Ufa bliver nødt til at tage med tog i næsten 24 timer.

Men hvis du får din egen bil, så er der mulighed for at få mange indtryk og fornøjelser fra turen. Det hele afhænger af hvilken rute at gå til Samara eller Kazan.

Hvor skal man bo?

Men før du beslutter dig for at komme, skal du tænke på ikke kun ruten for udflugter, du skal tage vare på overnatningen. Du kan selvfølgelig leje et værelse til et par dage eller en lejlighed til daglig leje, men den bedste mulighed er et værelse i en af byens hoteller, jo mere er Ufa-hotellerne - billige og elegante - præsenteret i tilstrækkelig mængde til enhver smag og taske. Budgetmuligheden er meget praktisk, hvis der er penge, men ikke så meget, at alle bruger på at leve. Det er naturligvis bedre at spare penge for at gå til parken, besøge et museum eller et teater.

Dette er hotellet "Naberezhnaya" og gæstehuset "Arderia" og hotellerne "Argo", "Akkerman", "Aviator", "Good House", "Tan", "Tourist Hotel" og hotel "Agidel". Ufa tilbyder indkvartering på disse hyggelige steder, hvor alt er udstyret til komfortabel midlertidig indkvartering.

De mest tilgængelige muligheder

En af de mest overkommelige priser er mini-hotel "Naberezhnaya". Her kan du leje et værelse til en pris på 600 rubler, men badeværelset er delt. Hvis der er et ønske om, at badeværelset var i rummet, så koster prisen på værelset fra 1.700 rubler. En af ulemperne ved hotellet er manglen på gratis internetadgang.

Placeringen af hotellet er meget praktisk. Du kan nå det fra banegården om 7 minutter, og fra stop "Banya" er det let at komme til nogen del af byen.

Gæsterne på mini-hotel "Naberezhnaya" er tilfredse med service og levevilkår.

Mange hoteller i Ufa er billige, som mini-hotel "Naberezhnaya", beliggende i byens centrum. For eksempel hotellet "rentable hus".

Her, i modsætning til det foregående hotel, vil prisen for værelset være fra 1200 rubler, men gæsterne vil have gratis trådløs internetadgang og gratis parkering på det tilstødende område. Hvert værelse har desuden eget badeværelse, kabel-tv, elkedel og køleskab.

Imidlertid tager vejen til centralstationen mere end 30 minutter i bil.

En af de store plusser på "Profitable House" -hotellet er et stort antal positive anmeldelser, hvor gæsterne takker personalet for deres fremragende service til trods for de lave priser.

Men der er endnu billigere

Men hoteller i Ufa prale rekordindehavere til priser. Dette er en af de mest tilgængelige muligheder for overnatning - pensionat "Arderia". Det ligger på General Gorbatov Street , 3 - det er cirka 3 km til centrum af Ufa.

Her kan du overnatte i et lille rum for kun 400 rubler, men du skal være forberedt på, at værelserne ikke er meget komfortable. Også de tjenester, som andre Ufa-hoteller tilbyder gratis, er her mod et tillægsgebyr. Disse omfatter husholdning, strygejern, el-kedel og andre faciliteter. Endnu mere alarmerende omstændigheder er, at nogle værelser ikke engang har vinduer. Bruser og toilet deles her. Men folk der har brug for at overnatte i byen og ikke har brug for særlige lækkerier, kan du stoppe her.

Ud over budgetmuligheder er der mellemstore hoteller i Ufa, som tilbyder meget anstændige levevilkår til en overkommelig pris.

"Tan"

Her får beboerne mulighed for at bruge WiFi gratis. Alle kan nyde saunaen i deres eget værelse. Og et af værelserne er udstyret med de seneste europæiske standarder. Gæsterne har et fladskærms-tv. Samtidig er hotellet "Tan" meget bekvemt placeret. Ufa er en by, hvor alt ikke er så langt fra hinanden. Dette hyggelige sted skjulte sig i hundrede meter fra busstoppestedet "Circus".

Registrering af hvert værelse på hotellet vil behageligt overraske. Der er ingen lighed mellem indretningen og farveskemaet i et af værelserne. Udstyret med aircondition, kan du slappe af med komfort i de varmeste dage.

Og at dø af sult vil ikke fungere. Klienterne tilbydes de mest lækre retter af europæisk køkken. Samtidig kan du spise morgenmad lige på værelset, og alt dette er inkluderet i prisen på opholdet, hvilket er meget bekvemt for besøgende, der ikke har planlagt noget ekstra affald. Og du kan forkæle dig selv med udsøgte drikkevarer, så at sige, internationale, som serveres lige her i hotellets bar.

Der er også en sauna, en udendørs swimmingpool, der kan besøges på hotelkomplekset og et fitnesscenter.

De, der ønsker at gå langs Gafuri Parks gyder, inden de går i seng, kan nemt nå det på bare fem minutter, og inden for 20 minutters gang kan man komme til ispaladset "Salavat Yulaev". På samme tid for at komme til hotellet fra lufthavnen er det nok at bruge kun 35 minutter på vejen.

Indkvartering på hotellet er ret overkommelig, det kan med rette betegnes som et budget, men omkostningerne ved tjenester påvirker ikke deres kvalitet. Klienten modtager alle bekvemmeligheder på højeste europæisk niveau. Så det vil ikke være nødvendigt at fortryde dem, som hotellet "Tan" vil tiltrække. Ufa vil efterlade et godt indtryk, hvis boligen vil være behagelig.

Og hvis der af en eller anden grund ikke var noget ledigt værelse i Tan Hotel, som ofte sker, men det var ikke planlagt at bruge penge på et dyrt hotel, så kan du bruge turisthotellet.

"Tourist-hotel", Ufa

Hans tal, kvaliteten af tjenesterne er ikke værre. Her har hver klient enhver ret til at bruge gratis internet, sauna, balkon i sit værelse og på kun 15 minutter til Ice Sports Palace, som ligger kun 500 meter fra hotellet.

Alle værelser har centralvarme, et tv med kabel-tv. Så du kan se nyhederne med glæde. Næsten alle hoteller i Ufa leverer sådanne tjenester til deres kunder.

Men her for folk der kan lide at læse bøger, har deres eget bibliotek, hvor der er et stort udvalg af bøger. Og elskere af sang kan vise sig for andre ved at deltage i karaoke. For dem, der ikke har tid til at søge efter venner, er souvenirbutikken placeret på hotelkompleksets område, hvilket er meget bekvemt, når der er en katastrofal mangel på tid til at besøge butikker, især for at kigge efter dem.

Derudover har hotellet sin egen skønhedssalon, hvor du ikke kun kan rydde op, men også drage fordel af kosmetologernes service og besøge solariumet.

Du kan tage på udflugter til fods, eller du kan leje en cykel til dette. Når der ikke er noget ønske om at vride pedalen, så til kundens service lige foran hotellet er der en transfer stop, hvor du kan nå alle byens seværdigheder.

Hotellet "Tourist" er placeret meget bekvemt. Ufa er en by, hvorfra lufthavnen til dette komfortable hotel kun 22 kilometer, og fra banegården - kun 6 kilometer.

Nå, hvis der ikke er pladser her, så brug en anden mulighed for budget hotel services. Dette er et trestjernet hotel i Ufa, godt placeret i den centrale del af byen - "Agidel".

Billige betyder ikke dårlig

På trods af at dette hotel betragtes som budget, vil det høje serviceniveau og komfort, kvalitetsservice og næsten hjemme atmosfære behageligt overraske enhver klient. Især dette hotel er godt lide af dem, der ikke hvilede i Ufa ankom, men besøgte byen i forbindelse med arbejdet, det vil sige dem, der er i Ufa på forretningsrejse.

Meget bekvemt beliggende hotel "Agidel", Ufa kan være som i din håndflade, fordi hotellet ligger i hjertet af byen. Herfra er det nemt at komme til ethvert sted, hvad enten det er teater, kongreshus, park, butik eller restaurant.

Hotellet har kun 4 kategorier af 30 værelser, hvor der samtidig kan leve 122 personer.

Alle værelser er inddelt i følgende muligheder: økonomi, studie, suite og lejligheder. Men der er praktisk talt ingen forskel i dem. Alle værelser er udstyret med de nyeste europæiske standarder. Samtlige har plasma-tv, og der er en sauna og et brusebad. Kunden kan bruge telefonen i økonomiets værelser, købte mad og drikkevarer kan opbevares i køleskabet.

Hotellets studieværelse adskiller sig fra en økonomisk bred seng og kabel-tv. Der er også adgang til internettet, Wi-Fi, som ikke er tilgængelig i økonomi værelser.

Nå har lejlighederne en stor stue, ikke mindre i soveværelse, tv med kabel-tv, internetadgang, aircondition, telefon, sauna, brusebad og badeværelse. Og alt dette i et rum.

Du kan spise morgenmad uden at forlade hotellet. Restauranten er placeret inde i komplekset. Her kan du nyde nationale retter fra Basjkiria, drikke raffineret vin, sidde i en restaurant indrettet i venetiansk stil.

Og så det ikke sker, at der ikke er ledige værelser, skal du foretage en reservation på forhånd og bestille det værelse, du kan lide. Desuden kan enhver person drage fordel af denne tjeneste, når som helst på dagen, uanset hvor han er i øjeblikket, er det ligegyldigt, at dette sted ikke er Ufa. Hoteller, hvis priser ikke ændrer sig herfra, accepterer ansøgningen og reserverer det ønskede værelse for den ønskede tid.

Selv hvis du arbejder for øjeblikke ...

At besøge Bashkir hovedstaden - betyder ikke at lære Ufa. Men hvis du ser med dine egne øjne monumentet til Salavat Yulaev tårnhøje over bakken nær byen, som man kan se fra fjernt ... Og hvad med en smuk avenue ved monumentet? Bare tag ikke dine øjne væk! Det var her for nylig, til ære for 450-årsdagen for anneksationen af Bashkortostan til Rusland, en luksuriøs bygning af kongreshallen, House of Friendship of Peoples blev bygget.

At besøge Opera og Ballet Theater står også. Dette er Bashkortostans vigtigste kulturelle attraktion.

Derudover har byen et gammelt palæ, som Aksakov selv lavede sig til. Nu er dette memorial house-museum of S.T. Aksakov, hvor du ikke kun kan vandre gennem kamrene, men samtidig komme til et af de litterære møder, som som regel kun holdes her.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.