TravelingHoteller

Sani Resort, Halkidiki: beskrivelse, anmeldelser

Halkidiki - en halvø, der er den mest populære blandt turister, der foretrækker ture til det græske fastland. Hvorfor? Dette fænomen har flere forklaringer. For det første, Halkidiki, selv i sommervarmen er nedsænket i grøn frodighed, kan ikke siges om solen-svedet og tørret salt vind græske øer. For det andet, den korte afstand til antikke arv i oldtidens Grækenland. Resting her, kan du tilmelde dig og korsbenet, for at gøre en pilgrimsrejse til Athos-bjerget, eller bare svømme i skibet rundt om halvøen er lukket for kvinder-kloster. Endelig udbuddet af boliger. Halkidiki kan finde både dyre femstjernede hoteller og billige hoteller. I denne artikel vil vi se på resort Sani Resort (Halkidiki). Hvor det er placeret, hvad dets værelser og tjenester, om det er muligt at bestille et sted der, og hotellet er kun tilgængelig for de "pakke" turister - alt dette vil vi beskrive nedenfor. Informativ grundlag for at skrive denne artikel til en stor udstrækning serveret tilbud på rejser.

Halkidiki: hvad er resten?

Før vi går over til beskrivelsen af hotelkomplekset Sani Resort (Halkidiki), lad os beskrive det sted, hvor det er placeret. Halvøen med højden ligner Neptuns trefork. Havet strakte tre lange kappe: Agion Oros, Sithonia og Kassandra. For turister kun tilgængelige de sidste to halvø. Agion Oros, Mount Athos ellers - det monastiske republik. Kassandra Sitoniya og adskiller sig fra hinanden. Sidste halvø roligere respektabel. Den er velegnet til familier med små børn, kærester, der kom til Grækenland på deres bryllupsrejse, pensioneret sikret fra Vesteuropa. Den gennemsnitlige regning i Sithonia to gange højere end i Kassandra. Det skal siges, at udvej er placeret lige på denne sidste halvø. Adresse Sani Resort (Halkidiki) - Cassandra. Det er altid sjovt, fordi de unge mennesker kan lide at slappe af i disse steder. Men voldelig (og ofte højt) sjov med fokus på byerne strande, da der er billige boliger.

Hvordan kommer man til halvøen

Hvis du har købt en billet til en af Sani Resort Hotel (Halkidiki, Grækenland), så har du intet at bekymre sig om. Transfer fra lufthavnen er inkluderet i pakken. Halkidiki - en stor ø, men det har ikke sin egen lufthavn. Nærmeste repos - Thessaloniki. I lufthavnen i byen Moskva fly direkte fra "Aegean Airlines", "Aeroflot", "Ellineyr" og "Es Syv." Til pris og rejsetiden er mere attraktivt første tilbud (150 euro rundtur i tre timer i luften). St. Petersburg beboere bliver nødt til at betale for flyvningen to gange. De mest budget option tilbyder "Turkish Airlines" - 270 euro, og de hurtigste (seks timer) - "Lufthansa" (fem hundrede euro).

Hvordan man kommer til hotellet kompleks

Uafhængige rejsende skal udholde, før det bliver til Sani Resort. Halkidiki - en meget stor halvø. Hans tre tænder blev strakt til det Ægæiske Hav på et hundrede og halvtreds kilometer. Først skal du komme fra lufthavnen til busstationen i byen Thessaloniki. Med taxa denne tur vil koste 25 euro. Den billigste løsning for at komme til Chalkidiki og Cassandra i særdeleshed - busselskabet KTEL. De specialiserer sig i at levere passagerer fra den regionale hovedstad byerne halvøen (og der er i alt toogtredive). Vejen vil tage omkring en og en halv time og vil koste ti euro. En taxa vil være hurtigere, men prisen for en tur med vinden vil stige til hundrede euro. Hotel-komplekset ligger i en Cape Sani - deraf navnet. Det område har sin egen helikopterlandingsplads, så kunderne kan levere direkte fra lufthavnen Thessaloniki i ti minutter. Bussen kommer til en nærliggende landsby, hvorfra hotellet justeres gratis shuttle service til gæsterne.

Sani Resort (Halkidiki): Beskrivelse

Vi har allerede nævnt, at det er - et hotelkompleks. Den består af fem hoteller. De hører til Sani Resort er åbenbaret i de titler, der er bundet til at have ordet "Sani". Denne "stranden", "Club", "Dunes", "Porto" og "Asterias". Komplekset er forskellig fra en simpel klynge af hoteller, selv om de tilhører den samme ejer? Selvfølgelig kan kunden nyde en af hotellets infrastruktur af alle fem institutioner. Mellem dem kører landtransport. Og hver af hotellet er designet til en bestemt slags turister. For eksempel, "Porto Sani" ligesom tilhængerne af en sund livsstil og sejlere, fordi dens område er støder op til molen. Du kan ikke lide kroppen, og du ønsker at leve i et afsides bungalow? Så er du - i "Sani Club." En privat livsstil er observeret i den "Dyunes". "Sani Beach" - er et klassisk thoughtful hotel. Perlen af hele komplekset er en luksus "Asterias". Han er en yndet feriested for de aristokratiske og endda kongelige familier i Europa. Hele komplekset blev gentagne gange tildelt priser og udmærkelser i konkurrencer inden for turisme. For eksempel, avisen "Sunday Times" medtaget det blandt de tre mest eksklusive europæiske Resort. Dens strande konsekvent har "Blå Flag" for renlighed. På sit område er der lystbådehavn, et indkøbscenter med butikker, den ortodokse kirke og teatret. Og alligevel her var strakt beskyttet naturområde, herunder et fuglereservat blandt olivenlunde, fyrretræer, bakker og søer.

Værelser

Som allerede nævnt, Sani Resort (Halkidiki) Resort har fem hoteller. Hyggelig og raffineret "Club" har 212 værelser, som er placeret i en bungalow typen huse. De har en blå-hvid farve ordningen. Omkring bygningerne - haver og private pools. Værelserne vinduer, bad og regn bruser, samt alt hvad du behøver for at tilbringe luksuriøse tid. 136 stilfulde værelser og private "Dyunes" har et moderne design og store altaner. 109 lokaler til "Porto" tilbud - den mest rummelige. De er indrettet i en minimalistisk stil, deres interiører vrimler i pastelfarver, møbler lavet af massivt træ, masser af puder på sengene, samt for at fremhæve den elegante hængende i hvert værelse er der en kaffemaskine. Disse elegante værelser du slappe af, men samtidig føle sig hjemme. 57 luksussuiter "Asteriasa" har store private terrasser med udsigt over Det Ægæiske Hav, og badeværelserne er udstyret med jacuzzi. Den vigtigste hotelkompleks Sani Resort (Halkidiki, Grækenland) - "Sani Beach" - er en klassiker til denne udvej. Det næsten 400 værelser og suiter, med malerisk udsigt over havet eller den berømte Olympen. Der er værelser med direkte adgang til stranden. Altaner, terrasser, gulv-til-loft vinduer, badekåber og eksklusive toiletartikler fra mærket "Anne Semonin" plasma-tv, adgang til højhastigheds- "wi-Faya", ortopædiske madrasser, dyner - alt dette kan findes i alle rum i hver af de hotelkompleks.

Underholdning og tjenester Sani Resort (Halkidiki)

Da langt område Resort, mellem forskellige hoteller og deres infrastruktur konstant ply gratis pendulfart. Hotel tjenester inkluderer en shuttle service til lufthavnen i Thessaloniki, elbiler for gæsterne og endda en helikopterlandingsplads. Underholdning i Sani Resort (Halkidiki) er vanskeligt at selv beskrive, så de er talrige. Den mest originale af dem - en tur i området for at observere de sjældne fuglearter. Hotelkompleks giver også gæster med cykler for at udforske parken og arrangerer vandreture. Der er også en ledende på en tur til gården, "slæde", hvor de vil se i hvilke betingelser dyrkes økologisk rent mad, som de bliver behandlet. Du kan organisere individuelle rejser, shopping og gastronomiske ture, vinsmagning. Den friluftsteater "Garden" er holdt i aftener shows, koncerter og forestillinger, herunder med deltagelse af verdensklasse stjerner. Hvert år på Kap holdt musicalen "Sani Festival". Han er en af de mest populære i Grækenland. Daglige faggrupper udfører latinamerikanske, græsk, jazz, klassisk, populær musik og rocksange.

I baren "Xi Yu" samler al eliten af Thessaloniki. Og de bedste fester venter på dig på stranden Bussolas. En god natteliv i barer "Klitter" og "Mojito". 6 tennisbaner med professionel belægning, legepladser til fodbold, volleyball, basketball åben for sportsfans. Animatorer og instruktører vil holde for dig yoga, akvaerobika, fitness, lære at skyde med bue. Ansat en gruppe til paintball. I de hoteller i komplekset er der to spa med fitness rum og det nyeste udstyr. For børn hotellet Sani Resort (Halkidiki) omfatter tre mini-klub under kontrol af det britiske selskab. Det er en børnehave til babyer fra 4 måneder. Der kan du give dit barn til en timepris. Mini-klub for børn fra 4 til 12 år tog dem en hel dag med underholdning og spil. Han er gratis for gæster. Men hvis du giver til barnet om natten, er det værd at pengene. En klub for teenagere kører om morgenen og om aftenen i juli og august. Næsten alle de aktiviteter, der gratis. Der er flere legepladser og et værelse er udstyret med elektroniske spil. For børn designede særlige menuer og procedurer i alle de restauranter og spa-centre.

som fodres

Ture til Sani Resort (Halkidiki) fastsætte en kostomlægning som "Spis eraund". Det betyder, at gæsterne kan spise morgenmad, frokost og middag på 35 restauranter og barer i hele komplekset. Dette er ikke kun en gourmet glæde, men også en stor æstetisk forestilling. Efter alt, de fleste af disse institutioner har en panoramisk udsigt over havet og havnen. Hver dag vil du forbruge friske råvarer og smage de bedste vine. Tjenesten upåklagelig, og maden en del af forfatteren. Gæsterne på det komplekse kan bestilles med overnatning catering «HB» eller helpension. I dette tilfælde bliver de tilbudt at spise på 14 restauranter "a la carte". Dette er en bonus uden ekstra beregning, hvis du vælger retter fra en speciel menu. Hvis du ønsker at drage fordel af alt det har at tilbyde en restaurant, så vil din samlede regning vil blive trukket beløbet fra 20 til 25 euro, afhængigt af hvilken hotel du bor i komplekset. Buffett for gæster, der betaler for mad, organiseret i restauranten "Poseidon" og "Olympos". Middage på andre institutioner skal bestilles i forvejen. Praktiseres i komplekset, og dress code. Mænd på aftensmaden skal være iført bukser. Komplekset er jævnligt organiseret, og forskellige kulinariske festival. For eksempel er den meget populære "vin nat", hvor du kan smage et udvalg af drikkevarer fra hele verden til snacks. Og i de 16 barer du prøver luksuriøse cocktails, øl, sandwich ... I maj Resort inviterer sine gæster til at gastronomicheky Festival "Sani Gourmet", hvor konkurrerer det bedste køkken i verden. Forfatterne af retterne er internationale berømtheder med stjerner fra "Michelin". Det er det eneste sådan festival i Europa, som finder sted i et privat resort.

fritid marine

Hvad er havet i Sani Resort kompleks (Chalkidiki)? Det er frem for alt fællesskab med naturen. Et stort antal af strande med blødt, finkornet sand, som synes uendelige, klart turkis vand, ingen skarer, og harmonien i skønheden af at høre ... du kan svømme fra maj, men den mest behagelige temperatur - i september. Strande strækker sig 7 km, og de er gyldne i farven. Gæsterne predotavlyayutsya moderne senge med madrasser, parasoller og bløde håndklæder. Der er omklædningsrum og brusere. Alle strandene tjene stewardesser og tjenere. De vil samle et sted for dig, der tilbyder en sodavand, frisk presse. Redningsfolk konstant bevogtet af sikkerhedsmæssige svømmere, herunder puljer. Håndklæder er til rådighed i kiosker, som er åben indtil solnedgang. Særlig tjeneste passe små børn. Men havet ferie i Sani Resort (Halkidiki) - er ikke kun strande. Den smukke havneområde på 32 kvadratkilometer, prisen for de højeste standarder for "Blå Flag" for Den Europæiske Union, er fortøjet skibe, klar til at tage dig til den smukke bugt og øerne i Det Ægæiske Hav. Her mange turister gør en photo shoot. Efter alt, havnen er ikke kun maleriske, men også et symbol på Middelhavet luksus. Omkring det er der mange restauranter, hvor du kan nyde fransk, græsk, italiensk, asiatisk og fjernøstlige retter. Umiddelbart er der en promenade med barer og butikker - Marina Plaza. Supermarkeder, butikker, smykker, læder og pels butik - du finder det lige ved havet. Komplekset har et center for snorkling, dykning og snorkling. Du kan gå på en fascinerende tur udforske livet i havet. Et stort udvalg af vandsport - kajakker, katamaraner, motorbåde ...

Rabatter, kampagner og tilbud

Dette hotelkompleks har sit eget loyalitetsprogram. Tilbud Sani Resort (Halkidiki) vedrører primært dem, der lever i et hotel i Resort i lang tid eller ofte. Når du første gang besøger komplekset til alle gæster får et kort over "Blue". Hvis du kommer til hotellet for anden gang, det veksles til "guld". Det er et medlemskort af et højere niveau. Men når du er en regelmæssig gæst på hotellet - kommer tilbage for tiende gang eller i samme sæson, tilbringer mindst 100 nætter - så du forventer en særlig præmie. Denne platin-kort. De har ret til forskellige rabatter på overnatning samt mad og drikkevarer i barer og restauranter i komplekset. For eksempel, ejere af guld-kort ved ankomsten bragte en frugtkurv, en flaske græsk vin og vand. De sætter også en ti procent rabat er ikke kun i barer og restauranter, men også i butikkerne på det område af Resort. Platinum Card indehavere har ret til en opgradering af Værelset, gratis billetter til "Sani Festival" middag i restauranten med en flaske eksklusiv vin, champagne ved ankomsten. De har en 15-procent rabat på barer og butikker. Kampagner varierer afhængig af sæsonen. Hvert år indført nye rabatter, som du vil lære ved at præsentere medlemskort i receptionen. Det er bekvemt at gå både på tour pakker og for individuelle reservationer til indkvartering i komplekse Sani Resort (Halkidiki). "Buking.kom", for eksempel, tilbyder at reservere en plads i de vigtigste hotel "Sani Beach».

anmeldelser

Turister besøgte hotelkomplekset Sani Resort (Halkidiki), over ferien giver utvetydige anbefalinger. De skriver, at dette er det bedste sted i Grækenland for en afslappende tidsfordriv og afslapning. Niveauet af personale - det højeste, der spænder fra administration og slutter med en renere. Alle udfører deres opgaver meget professionelt. Hotellet har imidlertid ingen animation i den forstand, hvor vacationers er vant til at se hende i Tyrkiet og Egypten, men der er ingen unødig støj. Omkring rent uden at efterlade et sted går af enhver kompleksitet. Vandet er krystal, strande - perfekt. For enhver arbejdsbyrde af hotellet er altid gratis liggestole. Fødevarer meget, og hun er så forskellige, at øjnene løbe. Ingen støj - uanset hvor ligegyldigt er dit værelse, du kan altid sove med vinduet åbent. Store anmeldelser vacationers tilbage og om procedurerne for kurbade. Du kan altid finde underholdning for børn. Du er din egen chef - du ønsker en afslappet meditativ tidsfordriv? Please! Vil du gerne en aktiv oplevelsesferie på vand og jord? Og der er alle forudsætninger for dette. Mange turister er glade for at konstatere, at deres penge er blevet brugt ikke kun på ferie. Efter alt, er hotellet Sani Resort (Halkidiki) samarbejde med den lokale Foundation for hjemløse dyr, og i ti år har ikke kun været med til at vaccinere og sterilisere hunde og katte på halvøen, men også fundet deres nye ejere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.