TravelingHoteller

Rating Tunesien hoteller 3 *, 4 *, 5 *

Tunesien ligger på den afrikanske kyst af Middelhavet. På grund af den subtropiske kystklima her er næsten altid varmt og solrigt. Smukke landskab af dette område: den blomstrende jasmin, bjergskråninger dækket med fyrreskove, smukke sandstrande, smaragd havet. på den tunesiske kyst ferie er blevet populær i de år, franske kolonisering. Det var på dette tidspunkt afregnes på kysten af de franske datterselskaber thalassoterapi-centre - forbedring metoder til brug af havvand, alger og sol. Mange resorts i Tunesien er designet til ro målte hvile, så her foretrækker at komme til folk i pensionsalderen er hovedsageligt fra Vesteuropa. Men der er resorts for unge, hvor der er underholdning centre, diskoteker, barer, vandlande og andre.

Tunesien hoteller lever op til europæiske standarder. Nedenfor præsenterer vi dig en liste over de bedste hoteller Tunis 3 *, 4 * og 5 *. Uanset antallet af stjerner, de tilbyder de besøgende en bred vifte af tjenester af høj kvalitet. Personalet i hvert hotel sin venlige og opmærksomme holdning hver gang beviser sandheden af legenderne i den berømte orientalske gæstfrihed.

Rating hoteller Tunesien 3 *

 1. "Garden Park". Det er beliggende på øen Djerba. Fantastisk sted for familier med børn. Hotellet har en legeplads og swimmingpool for de små.
 2. "Bel Azur". Hotellet ligger i et rekreativt område i Hammamet byen. Byen har mange attraktioner for unge, så i dette hotel primært studerende og nygifte hvile. Ud over deres underholdning og tiltrækker demokratiske priser.
 3. "Præsident" - hotel vandland. Han er en ung feriested Hammamet. Der er mange aktiviteter for udendørs entusiaster.
 4. "Scheherazade". Beliggende på kysten, dette hotel i Sousse smuk palmelund. På sit område er der underholdning for både voksne og børn.
 5. "Sol Club Silima". Dette hotel er også bygget i et rekreativt område i Sousse byen. Han tilhører den spanske hotelkæde og er designet til unge mennesker, og familier med børn.

Tunesien Rating 4-stjernede hoteller

 1. "Marhaba Beach". Dette hotel er beliggende i byen Sousse, det er en del af et stort kompleks. Det er beliggende i en smuk park område og er velegnet til genskabelse af mennesker, der foretrækker den varme og komfort.
 2. "Cartago El Ksar". Dette kompleks, som ligger tæt ved havet, som den vigtigste del af hotellet bygningen og et kompleks af komfortable bungalow gemmested.
 3. "Ryu Park El Kebir". Beliggende på stranden, nær byen Hammamet. Perfekt til fritidshjem, og til forskellige konferencer, da det har et veludstyret mødelokale.
 4. "Nesrin". En anden stor hotel i et turistområde i Hammamet. Et karakteristisk træk ved dette hotel er fremragende køkken, hvilket gør den til den mest attraktive for gourmeter.
 5. "Carrabin World Djerba". Dette hotel fuldender bedømmelse af Tunesien 4-stjernede hoteller, men det er ved dets karakteristika er ikke ringere end den foregående. Dette er et fantastisk sted for familie stille og slappe af. Der er ingen støjende barer og diskoteker, men stranden - bare en drøm: rene og komfortable.

Rating 5 * hoteller i Tunis

 1. "Royal Azur". En af de mest luksuriøse hoteller i Hammamet. Han kombineret med wellness thalassoterapi komplekse "BioAzur". Hotellets beliggenhed i centrum af en eksotisk park i sig selv giver rejsende en masse positive følelser.
 2. "Africana". Det er beliggende i det nye feriested Yasmine Hammamet nær. Rækken af tjenester, som hotellet overraskelser ved sin bredde og høj kvalitet.
 3. "Imperial Marhaba". Og dette hotel i form af sin tjeneste overskygger næsten alle hoteller i Sousse. Her vil vacationers finde en virkelig kejserlige hvile.
 4. "Heller Vinci palads." Det er beliggende i eliten kvarter af byen Mahdia. Dette ultra-moderne hotel, som er i stand til at opfylde behovene hos de mest krævende kunder.
 5. "Yasmine Beach". Dette hotel, ligesom "Africana" er placeret i feriebyen Yasmine Hammamet. Han prostroen tunesiske traditionel stil og er perfekt til dem, der ønsker at fordybe sig i den østlige eventyr og få en ordentlig arabiske sultaner tjeneste.

konklusion

Ovenstående vurdering af Tunesien hoteller (3 *, 4 *, 5 *) er i konstant forandring, fordi det hovedsageligt er sammensat i overensstemmelse med feedback fra de besøgende, samt de estimerede internationale turist organisationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.