Nyheder og SamfundBerømtheder

Hvem sygral rolle Tauriel? Skuespillerinde Evandzhelin Lilli: biografi, interessante fakta

Evandzhelin Lilli blev født i Canada, den 3. august, 1979 en troende kristen familie, blev hendes far og bedstemor engageret i missionsarbejde i Afrika.

biografi

Siden barndommen har Lilly været en aktiv barn, hun ikke kun er interesseret i sport, men også var den stedfortrædende formand for skolens elevråd, med glæde undersøgt. I 13 år, blev jeg fascineret af værker af Tolkien, efter at have læst trilogien, "The Hobbit". Tauriel skuespiller af dette produkt for at spille senere.

Den 18-årige Lilly gik til Filippinerne med en missionær gruppe, hvor hun boede i forhold langt fra civilisationen. Efter turen, pigen tilbød at engagere sig i denne aktivitet i to år, og det er næsten aftalt, men forældrene var imod det.

I de første år havde hun ikke skyr det meget hårdt arbejde: engageret i vedligeholdelse af lastbiler, han moonlighted som servitrice og værtinde til at betale for sine studier på universitetet. Og selv drømt om at blive leder i en virksomhed, som beskæftiger i installation af oliekilder.

Kreativ aktivitet til popularitet

Skuespillerinden pige begyndte ved en tilfældighed i gaden blev hun kontaktet af en modelbureau arbejdstager visitkort. Evangeline skeptisk over for en sådan form for aktivitet og i lang tid ikke turde at ringe til nummeret er angivet, men på et tidspunkt ændret mening. De første skud var i reklamer, nogle gange i stand til at deltage i et tv-show som statister.

Første gang Lilly har optrådt som skuespiller i filmen "Dommedag", der blev sendt på den amerikanske kabelkanal G4, efter at arbejdet var lidt i filmen "Freddy vs. Jason" (2003), hvor hun spillede skolepige. Dette blev efterfulgt af forekomsten i episoder af tv-serien "Secrets of Smallville", "Royal Hospital".

Den bemærkelsesværdige arbejde i film

I 2004 Lilly fandt sted på casting direktør JJ Abrams ønsker at skyde en tv-serie om den tabte ø passagerfly "Lost" skuespillerinde er ikke uden hjælp fra en agent gik til en af de vigtigste roller. Hun spillede Keyt Ostin. Allerede før skyderiet var der en forveksling med dokumenterne: at arbejde i USA (serien blev filmet på Hawaii) Lilly, har canadisk statsborgerskab, har brug for et visum for at få det ikke var muligt for en lang tid.

De filmskabere havde til hurtigst muligt at foretage en ny støbning, men ved et lykkeligt sammentræf, blev alle løst til fordel for Evangeline. Succes efter arbejde i dette projekt har været et rungende: erkendte den mest sexede kvinde i verden (bedømt TV Guide) og en af de smukkeste mennesker i verden (People Magazine). Desuden blev det nomineret til flere prestigefyldte priser, hvoraf to gik til skuespillerinden og aflevering gebyr, som ville være nok for det ikke at arbejde resten af dit liv. Efter optagelserne showet besluttede Evangeline at hellige sig velgørenhed, skrivning og moderskab, på det tidspunkt, at bryde sin skuespillerkarriere, som ifølge hendes udsagn, har aldrig været en prioritet.

I oktober 2011 Lilly imod tilbuddet umiddelbart efter at have læst manuskriptet til stjerne i filmen "Fast Steel" i titelrollen, hvor hun blev partner Hyu Dzhekman. Deres tandem, i henhold til Shona Levi (direktør billedet) var meget sexet.

Rolle Tauriel

Den rolle, som Tauriel skuespillerinde Evandzhelin Lilli (filmen "Hobbitten") spillede i 2012 efter fødslen af sin søn.

Tauriel oversat fra det skandinaviske betyder "urskov" (Taur - "skov", riel- feminin suffiks betyder "datter", "pige"). Er en fiktiv karakter forfattere optræder i trilogien, "The Hobbit". Tauriel Evandzhelin Lilli - en skov af Dunkelskov alf kriger og leder af Elven vagter Thranduil.

Taurel karakter i "Hobbitten" er den eneste kvindelige, findes i trilogien og skrevet specielt til Lilly. Tolkienists tvetydigt reageret på fremkomsten af en ny skuespiller, blev ikke opfundet af forfatteren af kult bog, et billede af forfatterne Peter Jackson og Fran Walsh. Evangeline selv erklærede, at talent er også en fan af Tolkien og et barn kan lide at læse alle hans værker, og fremkomsten Taurel skuespillerinde forklares ved, at forfatteren simpelthen ikke ønskede at beskrive hver karakter Elven vagt Tranuila. Til fotografering i filmen ikke kræver særlig uddannelse. Som Tauriel, skuespiller Evandzhelin Lilli har de atletiske evner, så alle de stunts udført uafhængigt af hinanden. Det eneste værd at lære lidt - et sværd og en bue, samt Elvish tunger.

Mest bemærkelsesværdigt udseende heltinden i den anden del af maleriet "Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark", hvor publikum har mulighed for at vurdere ikke blot viljestyrke fabelagtige pige-kriger, men hendes feminine essens en kærlighed linje med Keely.

Personlige liv

Evangeline vises sjældent i offentligheden og forsøger ikke at reklamere for deres relationer med det modsatte køn. Så skuespillerinden romaner lidt kendt: før optagelserne "Lost" for en kort tid, blev hun gift med ishockeyspiller Murray Hon, parret brød op på grund af den nye Lilly tilknytning til aktør-partner i "Lost" Dominic Monaghan, der spillede Charli Peysa. De holdninger unge varede 4 år, var der tale om indgreb, men parret brød op lige pludselig.

I maj 2011 pressen lært af barnets fødsel Lilly og Norman Kali - "Lost" assisterende direktør I øjeblikket elskende bor i en familie hus på Hawaii, har to børn (en datter født i 2015), og er ikke travlt med at legalisere forholdet.

interessante fakta

  • Lilly filosofisk om livet. I 2006 i sit hjem i Hawaii brændte ledninger, ingen læ, ingen ejendom kunne ikke gemmes: Evangeline betragtes hændelsen fritagelse, at første rod hendes liv.
  • Lillys førstefødte navn Kahekili. Han blev opkaldt efter guden for torden, da drengen blev født på Hawaii under barske vejrforhold.
  • Evangeline taler flydende fransk.
  • Tauriel rolle, skuespillerinden siger, har hjulpet hende til bedre at navigere i de karakterer af litterære figurer, når du skriver deres egne bøger.
  • Det første navn på skuespillerinden - Nicole.
  • Skuespillerinden nyder surfing, kano, snowboarding, klatring. Det anerkendes, at i filmen elsker at klatre i træer og til at deltage i kampscener.
  • Han anser sig selv en reserveret og asocial, selv kedelig person: "Jeg normalt alle blæse din næse og savle på puden"
  • Lilly negativ holdning til Hollywood, i sin udtalelse, det Soddy og Gomorra, hvorfra det er nødvendigt at holde sig væk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.