Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan forbereder marmelade rød røn

Rød røn bær er meget almindeligt i Rusland. Det kan findes ikke kun i skove, men også i parkerne. I dette tilfælde er marmelade af røde røn er ikke meget populært, fordi ikke alle er i stand til at lave mad, selvom der i teorien ved, at dette bær er spiselige. I virkeligheden er denne skål har en fantastisk smag, det perfekt kombinerer syre og sødme, hvilket skaber en unik smag.

En anden misforståelse er forbundet med denne parabol er, at det skal forberede sig på fem minutter. Derfor kan Internettet finde opskriften jam "fem minutter". Men i virkeligheden er det refererer til retter lavet med sorte bær eller betød, at varmebehandlingen tid røn er fem minutter.

ingredienser marmelade

At koge det skal du bruge:

- Vand - 0,5 l;

- bær red rowan - 1 kg;

- Sukker - 1 kg.

Udvælgelse af bær

Pluck røn er nødvendigt, når den er moden. Nogle mener, at dette bør ske om vinteren, når bladene falder af fra anlægget. Faktisk er det ikke nødvendigt at vente så længe. Frugterne modner midt i efteråret og er egnet til brug, selvom nogle husmødre foretrækker at koge marmelade af røde røn i september.

fremstilling af bær

Første røn adskilles fra branche fjernet forkælede frugter og vaskes grundigt. Derefter vand bringes til kogning og blev nedsænket deri bær. De skal forberede kun femten minutter, hvorefter frugten direkte tage ud og sætte under rindende koldt vand. Det er bedre at bruge en metal si, fordi den eneste måde du kan blancher den røn, afkøles det hurtigt og holde vandet, hvor det var forberedt.

sirup

Næste du nødt til at gøre sirup fra et afkog. Så jam røde røn bevarer alle deres smag og gavnlige egenskaber. For at gøre dette, hæld kogende bouillon af sukker og koge over svag varme, indtil den er opløst. Den næste fase skal gøres meget omhyggeligt. Først slukke ilden under sirup og, så snart boblerne længere vises, fordybet i sin frugt. I denne tilstand, marmelade rød røn lad det trække i 12 timer.

madlavning

Når tiden udløber, fadet igen sat i brand og bring i kog. Så frugten koges i en time, indtil kogt. På samme tid, det gjorde sterilisering af dåser. Efter marmelade er kogt, placeres i en beholder og lukkes. Så bankerne rulle over og dække med et håndklæde for ensartet varmeoverførsel og køling.

Servering og opbevaring i hjemmet

Denne marmelade er forberedt hurtigt og giver mulighed for en kort tid til at gøre en masse emner. De vil blive opbevaret i ganske lang tid, og er perfekt som fyld til bagning. Desuden vil denne jam tjene som en glimrende ingrediens til almindelig te eller dessert. Til bordet det kan tilføres i en lille dyb tallerken eller en særlig beholder. Det skal bemærkes, at denne vægt bær har medicinske egenskaber og kan anvendes til forebyggelse af mange sygdomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.