Mad og drikkevarerOpskrifter

Den klassiske opskrift Manica i multivarka og meget mere!

I vores gyldne alder af hjemmet apparatet Multivarki er der ikke alle køkkener, og alle de lykkelige ejer af dette mirakel af teknologi har lært at bruge dem. Lad os lære af noget simpelt og velkendt. Sikkert hver familie har en opskrift Manica, i multivarka han vil simpelthen magiske! Lad os starte!

Madlavning Manna i multivarka

For at forberede din lækre måltider i multivarka, behøver du ikke at ændre noget i opskriften. At manna forberede den sædvanlige måde for os.

Tag et glas kefir, semulje og sukker, to eller tre æg, en halv pakke margarine eller smør, en kop mel, halvanden teskefulde bagepulver og vanilje.

I en separat beholder, bland semulje og yoghurt og lad det svulme i en halv time. Smelt margarine, du kan gøre det lige i multivarka, sammen med en skål smazhem. Ægget piskeris med sukker, salt og vanillin. Hæld tilbage den opsvulmede semulje og smeltet margarine. Grundigt piskeris dejen og hæld det i en skål Multivarki. Drej bagning mode og forberede manna i cirka en time, indtil det er dækket med en gylden skorpe. Fjerne det fra Multivarki og lidt at komme fra spændingen, kan du drys med flormelis dessert, skær den i kager eller klemt creme eller marmelade. I enhver form, det er lige stor, du straks elskede stedet!

Manna og kål i multivarka

Efter at have styr på opskriften Manica i multivarka, ikke hviler på laurbærrene og bages version af denne skål, men meget speciel - med kål. Du vil få den mest delikate kage, smelter i munden. Det vil sige, kontrol skudt! Så ...

Tag et kilo kål, et glas mælk og semulje, 200 gram margarine, to æg, to teskefulde salt og en af sukker.

Kål meget fint shinkuem. Mash hænderne grundigt til gjort saft. Semulje hæld mælk og give en dønning, men i mellemtiden, slog æggene med salt og sukker. Bland æggene med semulje og tilføje til den resulterende dej kål. Det er fortsat kun at hælde dejen i skålen Multivarki, indstille bagning mode og vente en time eller så, synke spyt. Kage viser sig meget mørt. Forstå, at han er fra semulje, er helt umuligt. Det er fortsat kun at ønske dig bon appetit!

Omelet i børnehaven

Test af anden opskrift i Manica multivarka, lad os bag forhænget til at gøre en omelet. Hvis du er et barn af halvfjerdserne og firserne, og gik til den sovjetiske børnehave eller skole, du sikkert husker fra tid til anden noget fantastisk ret, som fodres de daværende børn. Han er perfekt til Multivarki!

Hele hemmeligheden bag denne fantastiske omelet i et forhold mellem antallet af æg og mælk. Og i deres kvalitet, selvfølgelig. Fem æg tage en pint af sødmælk, salt og urter til at smage. Svagt have omrørt æggene, hæld i mælk og omrøre dem. Tilsæt salt og urter. Ingen grund til at piske æggene i skummet, er det tvivlsomt, at lave mad, madlavning en omelet til et par hundrede børn var i stand til at gøre det! I en smurt skål Multivarki pour vores røræg, vi indstille bagning mode og vente tyve minutter, titter fra tid til anden. Når omelet endelig bliver tykkere, kan det trække. Han fik en saftig, frodig og blid som et barn. Nu opskriften i Manica multivarka ikke den eneste, som du kan prale af. En kok i dette vidunderlige instrument kan være helt enhver skålen, det vigtigste - det er ikke bange for at eksperimentere!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.