LovStrafferet

Maniac Vladimir Muhankin: biografi, straf, offeret

Rostov ved Don - en stor og smuk moderne by, men det er langt fra det er den berygtede til hele landet "galninge trekant". Lokale efterforskere siger, at på dette område næsten altid forekomme mord. Mine - Taganrog - Rostov ved Don - det er dette område er berygtet. Den mest berømte lokale sindssyg - Andrei Chikatilo, men med sin fangst og modtage dommen roligt i "dårlig stedet" er ikke. Criminal herlighed blodige sindssyg hjemsøgt mange. En af tilhængerne af fanatiker - Vladimir Muhankin, en seriemorder, der har lagt en ny blodig rekord i Rostov-regionen.

Jeg har ikke brug nogen før fødslen

Historie Vladimir Mukhankin sindssyg begynder i 1959. Mens hans fremtidige mor stadig var en ganske ung pige, hun var kun 19 år gammel. Far til morderen forelskede sig i en smuk ung kvinde og begyndte at se smuk. Snart lykkedes det ham at opnå gensidighed, og det endte uønsket graviditet. Unge tænkning om brylluppet, og endda fundet et hus til at leve sammen. Dog er lykke knust unge mands mor. Hun lagde ikke skjul på sin modvilje mod potentiel datter og åbent kalder det "Pig", og nogle gange endda mere end ubehagelige ord.

Sagen endte det faktum, at en gravid kvinde har sat ud af døren, og hendes frustrerede mand snart gift anden. Mest sandsynligt, på det tidspunkt, den vordende mor hadede hendes ufødte søn. Men på trods af dette faktum 22. april, 1960 blev født perfekt sund dreng - Vladimir Anatolevich Muhankin.

CV

Navnet på hans søn, moderen gav ære for Vladimir Lenin. Drengen blev født i landsbyen Krasnoarmeysky Zernogradsky distriktet i Rostov-regionen. Moderen havde ikke opgive sin søn og rejste ham selv, men han vidste ikke, hengivenhed og venlige ord. Fra den tidlige barndom, blev han straffet med eller uden årsag, og senere begyndte mobning i skolen. De mest uskadelige teasere var. "Flyve" eller "Lenin" Vladimir Muhankin kunne ikke kæmpe tilbage lovovertræderne, i bedste fald, han løb bare væk fra hjemmet.

Allerede i ungdomsårene fremtiden morderen begyndte at bespotte dyrene, for han ikke behøvede at kaste en kniv ind i kroppen af de kollektive gård heste eller køer. Indtil syvende klasse, Vladimir studerede på en specialskole for urolige børn og faldt derefter helt ud. Da de nåede voksenalderen, Vladimir Mukhankin forsøgte at blive gift og stifte familie, i et ægteskab, selv en søn. Men et lykkeligt familieliv fungerede ikke.

Begyndelsen kriminel karriere

Hans første forbrydelse begået i Vladimir Muhankin 13 år. Det hele startede med et banale røverier og tyverier. Over tid udviklede han sin egen kriminelle strategi. Den dømte valgte sit offer på den øde gade, angrebet bagfra og bedøvet hende et stærkt slag i hovedet. Efter at Vladimir Mukhankin afhente posen, pelshue, eller andre værdigenstande. Den kriminelle karriere af gerningsmanden og har uprøvede episode af seksuelt misbrug af en mindreårig pige.

Hurtigt nok, Vladimir indså, at begå forbrydelser er ikke for at profitere af nogle bagatel. Det vigtigste mål - en tørst efter blod. Forpligtet sit første mord, blev han overbevist om det, og ikke længere i stand til at stoppe.

Bloody maraton sprinter morder

I sine afsløringer anerkendte Vladimir Anatolevich Muhankin at den første blod udgydt, give efter for de bønner af kvinder. En ven sindssyg bad ham om at hjælpe med at komme af dit eget værelseskammerat. Forbrydelsen blev begået på tidspunktet for at drikke store mængder af alkoholholdige drikkevarer. Da opgaven Vladimir Mukhankin håndteres nemt, for hvilket straks fik han takket i form af frivillig samleje med "bestilt den." Tilstedeværelsen i nærheden af afkøling af kroppen ikke stoppe de elskende. De siger, at hvis dyret engang prøve humant blod, ville han aldrig glemme sin smag. Og, ja, begik sit første mord, blev Vladimir Muhankin ikke til at stoppe. Maniac endda formået at sætte en form for blodig rekord - han dræbte 8 personer i to måneder.

Han stod Vladimir Mukhankin grusomhed og trang til seksuelle perversioner. Ligene af hans ofre er ofte fundet parteret eller vansiret til ukendelighed. Hertil kommer, retsmedicinere erklærede meningsløs og alvorligt såret. Under forhøret blev det fundet ud af, at morderen har begået forskellige manipulationer med udtrukne indre organer af deres ofre, påført flere knivstik køling lig, og endda forsøgt at begå en seksuel handling med et offer gøs i sine dødskamp.

Forløbet af undersøgelsen

I 1995, Rostov-regionen, politi bogstaveligt slået ned. Region, og så det er ikke helt tilfreds (det er faktisk her, at der er en "trekant galninge"), og på det tidspunkt på dette sted regelmæssigt en gang svingede to forbrydere. Den første af dem - en psykopatisk morder, der fik øgenavnet "Lille", som er baseret på den undersøgende ekspertise kunne konkluderes, at maniac ikke er kendetegnet ved høj vækst.

På samme tid i Rostov-regionen, en bølge af voldelige angreb mod kvinder. Denne kriminelle efterforskere tilnavnet "Capper", som det ofte er taget fra deres ofre ikke kun håndtasker og værdigenstande, men også pels caps. Undersøgelsen viste, at alle de forbrydelser blev begået af én person, og det viste sig at Vladimir Anatolevich Muhankin - maniac, der kommer ind den kriminelle historie moderne Rusland på grund af sin brutalitet.

bekendelse

Det er værd at bemærke, at den meget Vladimir Mukhankin specifikt ikke skjule fra detektiver, men fangede ham helt tilfældigt. På det første forhør af en sindssyg, sagde han: "Nu vil jeg fortælle dig er, at Chikatilo synes kylling." Derefter begyndte Vladimir Anatolievich at fortælle i detaljer om alle de forbrydelser, forsøger ikke at gå glip af detaljerne. Ifølge detektiver, sådanne erklæringer Vladimir Muhankin forsøgte at overbevise efterforskerne i deres sindssyge. Undersøgelsen blev gennemført og afslørede, at sagsøgte var bekendt med de handlinger begået.

Trial og overbevisning

Umiddelbart før retsmødet Vladimir Mukhankin nægtede alle disse vidnesbyrd imod ham. Men var det ikke hjælpe at undgå straf, blev gerningsmandens skyld anerkendt af 22 forbrydelser (herunder 8 mord). Vladimir Muhankin - maniac, der modtog dødsstraf. I forbindelse med afskaffelsen af dødsstraffen, blev morderen idømt livsvarigt ophold i kolonien.

Novocherkassk fængsel - et sted, hvor på forskellige tidspunkter holdt mange kommercielt sindssyg Rusland. Muhankin Vladimir - er ingen undtagelse. Og gerningsmanden fortsætter i dag at afsone sin straf i kolonien berømte "Black Dolphin". Selv bag tremmer, til tider sindssyg giver interviews til aviser og tv og skrev lyriske digte og kan lide at filosofere.

Hvor kommer tørst til at dræbe?

Vladimir Muhankin - ikke den typiske sindssyg. Deres forbrydelser, han begik, ikke for en andens nydelse af pine. Mange eksperter, der beskæftiger sig med studiet af personlighed morderen, kom til den konklusion, at det er i en andens død fundet en vej ud af en sindssyg aggression rettet mod sin mor. Det faktum, at barndom og ungdom var ikke let, og han siger Muhankin Vladimir Anatolevich. Den biografi af denne galning indeholder mange fakta uretfærdighed og grusomhed til sig selv fra de mennesker, der er tættest på, blandt andet ved sin mor.

Men i sit interview med Vladimir Mukhankin i dag benægter eksistensen af eventuelle problemer i hans familie. Men det er i høj grad giver lyriske digte, som han skriver i dag. Om sin stilling, Vladimir Anatolievich siger en masse og villigt. Ifølge ham, livet i fængsel er uudholdelig, men at begå selvmord, er han ikke engang tænke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.