SundhedMedicin

Rumænsk stigning - effektiv øvelse for at øge balder og forstrækning

Rumænsk opstigningen - er en effektiv øvelse for at øge balderne og øvre rygmuskler af låret. Hertil kommer, det tykner toppen forstrækning og hans mellemnavn, og bidrager til at opnå en klar grænseflade mellem hamstrings og balder. Motion anbefales til dem, der deltager i sportsgrene som volleyball, basketball, sprint løb og spring.

korrekt udførelse

Teknik øvelser "rumænsk stigning" ganske vanskeligt. Men for at opnå de ønskede resultater, er det nødvendigt at holde sig til det. Så tag en vægtstang lidt bredere end skulderbredde greb på toppen. Hænderne skal således rettet bagud og er anbragt på hofterne. Stå oprejst, let prognuv lavere ryg, skuldre bøjet bagover, hans bryst.

Hagen bør holdes parallelt med gulvet, knæene, fødderne skulder bredde fra hinanden. Nu holder vejret lænden i truget, langsomt vippe bækkenet tilbage, og på samme tid, vippe kroppen fremad. Bommen er skrå og bør stige gradvist at falde på overfladen af benene, næsten rører hofter, knæ og skinneben. Vip kroppen, så længe kroppen ikke vil være parallelt med gulvet. Grif stang kommer til omkring midten af underbenet.

Når du når det laveste punkt af øvelsen, ikke udånder, men blot ændre retningen af bevægelsen og vende tilbage til udgangspositionen. Glem ikke at spare klatring bøjning i taljen og spænd balderne. Udånding kan kun gøres, når du passerer den sværeste lift station. Når der udfører øvelser rygsøjlen skal bøje naturligt, ben lige, hovedet er ikke vippes. Fulcrum skulle falde tilbage på hælene. Ellers kan det være nødvendigt at udøve rygsøjlen.

Anbefalinger om gennemførelsen af øvelsen

Under udførelsen af den rumænske lift ekstremt vigtigt at overvåge tilbage - det skal være en lige linje. Hvis du har svært ved at holde den nederste del af ryggen i truget, er det bedre at stoppe, selv om kroppen ikke har parallelt med gulvet. Der er ingen mening falder under en runde tilbage, så du øge sandsynligheden for at det berører køre bil og ikke træne musklerne i bagsiden af låret.

Rumænsk stigning eller pull kræver skubbe bar på hans fødder, ellers vil det være en anden øvelse, og belastningen vil falde på andre muskelgrupper. Hvis øvelse er udført i overensstemmelse med den teknik, belastningen er koncentreret på den midterste og øvre forstrækning og balder. Så musklerne og bagdel blev læsset til det maksimale, du skal holde dine ben lige og løse dem i knæleddene. Har de øvelser, du har brug for at løfte med lige ben - fleksion og udvidelse ben reducerer belastningen på hamstrings.

Træk ikke barbell med hænderne eller på grund af lumbal belastning bør falde på balderne og bagsiden af låret. spinal muskler skal strækkes, men kun for at holde den i at bevæge sig. Ingen grund til at stamme, og tryk på.

Funktioner øvelser

Der er en opfattelse, at den rumænske opstigning at klare sig bedre på bænken eller platform til biceps femoral længere strakt, men i virkeligheden er den største spænding opstår i det øjeblik, når baren ned til niveauet for midten skinnebenet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.