SundhedMedicin

Hvilken temperatur skal være i et spædbarn, der anses for normal

Nye forældre, især hvis de har haft deres første barn, kan være for svært for ham at se, konstant på udkig rundt og kontrollere, om alle barnet er fint. Dette er normalt, men sådan iver kan føre til, at, uden betydning, kan forældrene begynde at opsøge en række sygdomme hos barnet, konstant chikanerende lokal børnelæge uden grund. For at undgå sådanne situationer, er det nødvendigt i den periode af graviditeten for at lære forskellige anbefalinger til pleje af den nyfødte, samt at forstå de forskellige små ting, såsom for eksempel hvad temperaturen skal være på barnet.

Nyfødte og grudnichki

I nyfødte hele kroppen fungerer i første omgang i sin egen måde, er endnu ikke fuldt tilpasse sig til den "top" af livet. Derfor er det nødvendigt at forstå sig selv for tidligt, hvad temperaturen skal være i et nyfødt barn, så at ikke være bange og ikke køre til læger med barnet. Umiddelbart efter fødslen, og i flere dage (op til en uge) barns kropstemperatur kan svinge mellem 37-37,4 grader. Og det er helt normalt, fordi det er svært for sådan en kort periode til at tilpasse sig de nye omgivelser. Og en uge senere barnet sat en konstant temperatur, som kan variere 36,2-37 grader, afhængigt af organismen baby. Også pre bedre finde ud af, hvad temperaturen bør være i måneder gamle baby. Det kan variere inden for samme ramme - 36,2-37 grader og være helt normalt og behageligt for barnet.

Hvordan til at måle spædbørn temperatur

I dag er der tre måder at måle og bestemme hvilken temperatur bør være på barnet. Den første måling kan udføres i den klassiske måde - i armhulen baby. Men for at få resultatet af denne metode kan være vanskeligt at opnå, fordi næppe grudnichok stille og roligt ligge ned i tre minutter. En alternativ fremgangsmåde kan være kropstemperatur måling rektalt, dvs. i endetarmen af barnet. Denne metode er hurtigere, tager et gennemsnit på 30 sekunder (ved brug af et elektronisk termometer), en periode, du kan holde barnet i en rolig tilstand. Du kan også måle temperaturen af et barn i lysken krølle. Mål temperaturen af barnets mund kun brug for en sut termometer.

resultater de måletekniske

Hvis du bruger forskellige metoder til temperaturmålinger på en og samme barn kan få meget forskellige resultater. Hvorfor sker det? Før du måle din kropstemperatur, du har brug for at læse, hvordan man kan dechifrere de tal og hvad temperaturen skal være i et spædbarn på et givet målemetode. Således kan for eksempel, rektal temperatur , i gennemsnit med en grad højere end armhulen og en halv grad højere end det, der opnås efter målingen i munden.

farlige temperaturer

Vide, hvad temperaturen skal være på barnet, skal du sætte dig ind i toppen, farlig ved dens værdi. For eksempel banke spædbørn kan ikke antipyretisk temperatur til 38,5 grader. Selvfølgelig, hvis barnet normalt opfører sig. Hvis temperaturen er over dette niveau, er det nødvendigt at konsultere en læge til råds. Det skal også huskes, at hvis temperaturen er overskredet for delingen af 39 grader på barnet kan gå ind kramper.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.