SundhedMedicin

Bumser på tungen

Indtrængen af skadelige mikroorganismer provokerer sygdomme i tænderne og gummerne. Med utilstrækkelig mundhygiejne overholdelse deres antal er stigende. Derudover kan den gateway for gennemtrængningstider infektioner blive endnu mindre skader på sproget.

Fremkomsten og udviklingen af glossitis fremmer overdreven indtagelse af alkohol, krydret eller for varmt mad, ingen rygning. Desuden betændelse og bumser på tungen er resultatet af en allergisk reaktion på fødevarer, tandpasta, freshener og så videre.

Afhængigt af de grunde, provokeret, glossitis inddelt i tre grupper.

Betændelse kan være af traumatisk karakter. Når dette sker, når glossitis mekaniske skader.

Endvidere kan inflammation være forårsaget af abnormiteter i indre organer.

Bumser på tungen peger også på udvikling af sygdomme, såsom Candidiasis, actinomycosis, tuberkulose.

De tidligste og vigtigste tegn på glossitis anses for at følelsesløshed og brændende fornemmelse i brug af varmt eller krydret mad. Derefter sproget begynder at svulme. Det bliver blød og rød. Det ser plak og bumser på tungen. Hvis ubehandlet på dette stadium af sygdommen øger risikoen for infektion i de dybe væv, såvel som proliferation af papillomavirus. Derfor bør straks kontakte din tandlæge, når de første symptomer.

Inflammatorisk behandling begynder med eliminering af årsagerne til sygdommen. For at forbedre tilstanden udnævnt hyben olie, fersken. Hjælp eliminere acne sprogprogrammer retinol-acetat og havtorn. Endvidere bør det mund skyl bouillon hypericum, celandine, sodavand løsning.

Glossitis i et fremskredent stadium karakteriseret ved proliferation i de dybere væv. Da hans identifikation, som regel, kirurgi er udpeget. Dette skyldes det faktum, at udviklede bylder og sår på tungen.

En bums på spidsen og en brændende fornemmelse kan opstå ikke kun som et resultat af glossitis. Årsagen er ofte blodmangel. Denne sygdom er forårsaget af en mangel på folinsyre og vitamin B12. Hele overfladen af tungen samtidig bliver glat, som om lakeret. Også på kroppen af flyet til tider udvikle subtile røde pletter. Når dette sprog er ligner et kort. Denne tilstand opstår som følge af stofskiftesygdomme, sygdomme i mave-tarmkanalen og blodet. I nogle tilfælde er det typisk for gravide kvinder. Patienten føler ubehag og brændende fornemmelse i tungen. Behandlingen indebærer anvendelse af lokale virkninger af narkotika. Disse omfatter antiseptiske og midler til at påvirke huden.

Forekomsten af acne som følge af en allergisk reaktion er ofte forbundet med et fald i immunitet. Hvis du oplever symptomer bør se en læge. Specialisten udpeger de nødvendige analyser, især skrabning tungen. Typisk, i sådanne tilfælde, terapi indebærer indtagelse af multivitamin komplekser for at styrke immunsystemet.

bums under tungen ofte opstår som følge af microtrauma. For eksempel kan skære hårde fødevarer, skødesløs bid osv forårsage en lille læsion overflade. Under disse betingelser anbefales det at anvende en række forskellige supper, fede og stegte fødevarer er bedre at udelukke. Typisk tre eller fire dage, en mærkbar forbedring.

Til en af de mest almindelige årsager til bumser på tungen omfatter stomatitis. Mere end noget andet denne lidelse er børn. Forbundet med udviklingen af sygdommen med udbredelsen af infektion i mundhulen. Til dato, en ganske bred vifte af antimikrobielle stoffer. Men før du bruger nogen af disse, bør du kontakte din læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.