ModeTøj

Hvor mange striber på skjorten sømand og Marine?

Legendary Marine sweatshirt - hvor meget blev investeret i betydningen af disse ord! Dette er historien om flere generationer. Vest skat på niveau med helligdommen. I Rusland er det blevet ikke blot en del af de former for marine infanteri og navy ubåd, men også luftbårne væbnede styrker, den nødsituationer ministeriet, grænsevagter, specialstyrker og Indenrigsministeriet militær. Hver russiske hære har deres egen vest med en unik farve bands, kriterierne for udvælgelse, som kan antages at karakterisere hvert aktivitetsområde ...

Navy

Om sejlere og marinesoldater for den store patriotiske talte tysk modstandere som "stribede djævle." Denne gren har en skjorte med sorte striber. Det var ikke farve, ikke hvor mange striber på vesten, ikke engang i en meget viljestærke kvaliteter af russiske sømænd. Rødderne af sådanne øgenavne gå tilbage til Europas historie, hvor i fortiden en meget lang tid stribet tøj slidt udstødte af samfundet kættere, spedalske, bødlerne, der ikke taler nogen rettigheder. Da tyskerne så i jorden Marines - de er overvældet med frygt på det genetiske niveau. Matroserne selv i kampe på land nægtede at ændre deres vigtigste del af skemaet: uden koncentrationstoppe kasket og vest med jakke. Dette er, hvad adskiller dem fra infanteri soldater.

Til maskering marinesoldater klædt i form af landtropper. Men selv i hendes undertøj skjorte vest tilbage. Hvis nogen havde det i en Duffel taske, fordi jeg ønskede at spare lidt længere, så hun lægger på før kampen nødvendig. Efter alt, siden oldtiden er der en russisk tradition at sætte på en ren skjorte, undertrøje før slaget. Nogen mener, at effekten af russiske sømænd gemte sig i en særlig trøje - dens farver og hvor mange strimler en fighter skjorte.

Efter alt, på tidspunktet for den franske flåde standarden blev vedtaget i 1852, hvorefter, i vesten skal være 21 bånd. Dette er antallet af sejre i den store Napoleon.

frygtløshed

Sømænd har altid været særlig modig ånd. Kaste sin frakke og jakke på jorden, klædt i en vest, de er med en bajonet i hånden gik til møde fjenden. Den første kamp på land sejlere afholdt i juni 1941 den 25. dag.

Foreman Prostorov ledes baltiske sørøvere, under råb af "Look out," med skam kørte tyskerne, der blev ry for at være vinderne i Europa. Af mændene i veste dannede slående del af den russiske hær. Hele pointen er ikke, hvor mange striber på vesten, og den indre kraft af den russiske ånd. Kommando vidste, at disse soldater ikke ville trække sig tilbage! De var der, hvor den farligste kamp. Marines af Sovjetunionen kastet ud i panik og skræmmer en fjende ...

oprindelse

Historien i sig selv optjenes går tilbage til de tider af erobringen af jordens geografiske rum - i det syttende århundrede. Så maritime erhverv bare udviklet sig. Følgelig var der mangel på rammerne. De fleste af de europæiske flåde sejlere fra Bretagne. Mest sandsynligt, gjorde de Bretons ikke ligegyldigt hvor mange striber på skjorte - de bar sort-hvid arbejde skjorte, spiller rollen som en talisman af onde hav.

Desuden er i sådan en sømands skjorte på baggrund natur bedst ses. Hertil kommer, ikke kastet snavs i øjet. De fleste af Breton søfarende mandskab var på hollandske skibe. Der er godt betalt og ikke forbudt at bære stribede tøj Bretons. Ved udgangen af det XVII århundrede bliver det en form for undertøj sejlere i hele Europa.

spredning

Russisk var ingen undtagelse. Det vides ikke, hvor mange strimler af en sømand skjorte og præcis når hun trådte den russiske flåde liv. Men mest sandsynligt, i Rusland bragte vesten midt i det hollandske syttende århundrede. Deres handelsskibe begyndte at gå til Arkhangelsk og Kholmogory. Hollandske og britiske lovgivere ry mode marine ammunition. Peter Jeg vedtog derfor at hollændere danne russiske flotille, som var i sin vorden.

Men hun var stadig uden en Breton stribede skjorter. Mere bredt de spredes i de russiske sømænd af den anden midten af det XIX århundrede. Der er en legende, som i 1868, Prins Konstantin Romanov, bliver mere og admiral, deltog Cartwright fregat. Alle sejlere kom til mødet i De europæiske stribede trøjer.

De er rost for deres værdighed, at prinsen efter nogen tid har underskrevet et dekret fra kejser til den officielle lade ammunition vest i russiske sømænd (1874).

Religiøs beklædning blev hun senere - efter den russisk-japanske krig. Hvornår var demobilisering af sejlerne fyldte byen. Rundt omkring blev hørt rytmer af dans og hav historier om modige kampe for Port Arthur.

De var på udkig efter eventyr. Dette er det tidspunkt, hvor masserne gik lige forbi kultur flotille, begrebet "maritim sjæl", symbolet på hvilket var vesten.

Airborne og stribet sweatshirt

Hvornår og hvordan man bliver en kult beklædningsgenstand flåde undertøj attributter blå baretter og hvor mange striber på skjorten faldskærmssoldat Rusland? Historien går, at tilbage i 1959, de blev tildelt for faldskærmsudspringer hoppe i vandet, der betragtes som en af de mest farlige.

Så vesten og dukkede op i uniformer faldskærmstropper (uofficielt). Men det vigtigste person, der foretager marine sweatshirt danne Airborne, var den legendariske kommandør Margelov Vasily. Det er ligegyldigt, hvor mange barer var på skjorten af flåden - det gør ikke noget for Marines. Gennemførelse af "hav af sjælen" i blå baretter konfronteret Sergei Gorshkov - Kommandør af den sovjetiske flåde. Han sagde, at det er anarkistiske manifestationer i hæren faldskærmstropper.

Men Margelov fast sagde, at han havde kæmpet i marinekorpset. Og så han ved, at de fortjener, og ingen Marines!

Officielt optjenes med blå striber på debuten begivenheder i Prag i august 1968: sovjetiske faldskærmstropper, klædt i en stribet trøje, var den afgørende kraft i afslutningen af Prag-foråret. Blå Baretter modtaget en ilddåb, slå alle de bureaukratiske øjeblikke - med velsignelse Margelov.

Den nye form er ikke blevet præciseret ved et officielt dokument. Og det er ligegyldigt, hvor mange striber på skjorte Airborne (antallet afhænger af en sweatshirt størrelse) - det er blevet et symbol på maskulinitet og den særlige ånd frygtløshed. Selv fremtidige krigere har den ære at gå i en stribet sweater.

modernitet

I dag er russiske tropper er forskellige former for vesten. Sættet af studerende på Naval, civile flod og maritime uddannelsesinstitutioner omfatter marine vest som et obligatorisk element i formularen. Selvom grænsevagter, gennem oprettelsen af en grænse flotille Hvid, Baltic og Det Kaspiske Hav, og sætte det tilbage i 1893, og i 1898 blev hun med grønne striber. I 90-erne af XX århundrede, officielt designet vest til grænsen - grøn, specialstyrker sprængstoffer - Maroon, specialstyrker fra FSB og præsidentens Regiment - kornblomst, MES - appelsin.

Selvfølgelig kan du bare tælle antallet af søjler på havet skjorte, men det vil ikke fungere. Lige siden den sovjetiske periode er antallet af søjler afhænger af størrelsen af hver af militæret, hvad enten det er en sømand, marine eller grænsevagt. Konventionelt: Seksogfyrretyvende størrelse 33 rummer banen, den 56:e - 52.

Problemet med antallet af vognbaner har en nominel rod numerologi veste fransk. Samme symbolik var hollænderne med briterne. De gav præference skjorte med striber 12, da antallet af menneskelige ribben, således at ville snyde skæbnen, som om denne mand er et spøgelse, et skelet af den afdøde ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.