HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvordan vælger en motorsav?

Beslutter at købe en motorsav skal du først afgøre, hvor ofte og hvad intensiteten af det købte værktøj vil blive brugt? Svaret på dette spørgsmål afhænger, kædesav hvilken klasse er den rigtige for din sag.

For eksempel, hvordan du vælger den motorsav , hvis det er nødvendigt kun fra sag til sag til at save træ til pejsen eller brændeovnen villa? I dette tilfælde kan du købe husstand motorsav der imeeet lidt strøm, men kompakt og let. Brug en sav kan være omkring 20 timer om måneden.

Hvis en motorsav er nødvendig for at udføre et seriøst stykke arbejde, er det bedst at vælge fra en landmand-end modeller, også kendt som semi-professionelle. De, der har brug for at værktøj arbejdede hele dagen, det tager en professionel model. Dette værktøj er mere kraftfuld og har en ressource, tre gange højere end i den indenlandske instrument.

I tilfælde af at en motorsav er nødvendig for at løse specifikke problemer, for eksempel for at danne kroner af træer i parker, så er du nødt til at kigge efter nogle af de særlige værktøjsmodeller.

Det næste skridt i at løse problemet med, hvordan man vælger en motorsav, er at definere vægt-forhold og elværktøj. Effekt påvirker den hastighed og brugervenlighed. For eksempel til brug i hjemmet, er det som regel nok til at købe værktøj magt 1,2-2 hk Men når du vælger et professionelt værktøj er det vigtigt at vælge det bedste match vægten og elværktøj, som variation af disse parametre i denne klasse drak stort nok og det rigtige valg afhænger af brugerens erfaring og produktivitet.

Nu skal du beslutte, hvad der skal være i bussen motorsav. Når man overvejer spørgsmålet om, hvordan man vælger en motorsav, at træffe beslutning om denne indikator er meget vigtigt, fordi længden af bussen afhænger af en diameter af logfiler kan savet med det valgte værktøj. Men her må vi huske på, at størrelsen af dækket skal svare til motorens effekt. Lang dæk med utilstrækkelig effekt af motoren vil føre til for tidlig slitage af motoren og klingen sæt. Derfor skal det angives i brugsanvisningen til det instrument, som den maksimale længde af bussen kan installeres på denne sav. I så fald skal en kortere bus kan være, men at vælge headsettet, der overskrider grænsen på længden, det er særdeles uønsket.

Dæk Chainsaw sat to typer. I en første udførelsesform er det drevne tandhjul værktøjet ikke repareret, og den anden, er påkrævet ud over at købe en speciel smøremiddel og en sprøjte.

Når det besluttes, hvordan du vælger en motorsav, skal du være opmærksom på kæden banen. For indenlandske og semi-professionelle værktøj sæt kæde med fine pitch - de er lettere at arbejde, men deres præstationer er meget mindre.

Under alle omstændigheder, hvis spørgsmålet opstår, hvad er bedre motorsav, er at besvare så - købt hos en autoriseret forhandler og har ramt markedet af den officielle. Ingen kan sige, om det arbejde værktøj, der illegalt importeret, da det er muligt, at det er bare efterligning af kendte mærker, indsamlet på nogle af de underjordiske asiatiske fabrik.

Og selv en meget god motorsav kræver kompetent behandling. Inden du begynder at være korrekt indstillet og justeret saver omhyggeligt headset (kæde, stjerne, bus). Hvis du ikke gør det, så saven kan direkte skade koblingen.

Ny motorsav, samt værktøj efter udskiftning af elementet som en bus eller kæde, der skal køres ind og indkørt. Til realisering af denne proces har brug for en motorsav til at arbejde ved lav hastighed i 40 minutter, og først derefter gå videre til aktiv drift. En sådan drift er forpligtet til at arbejde saven elementer varmet op og olien er fordelt jævnt over de smurte dele af værktøjet.

Chainsaw, kan du vælge den russiske eller udenlandske produktion. værdsat motorsav "Ural" mærke blandt indenlandske professionelle værktøjer og "Taiga". Det er en pålidelig og høj kvalitet værktøj, men ringere end udenlandske analoger i vægt og komfortabel arbejde. Fordelen ved disse modeller er deres pris, det er væsentligt lavere end for importerede analoger.

Blandt de importerede værktøj værdsat mærke Makita, Husqvarna, Stihl og Jonsered. Disse virksomheder producerer en lang række forbruger- og professionelle værktøjer. Motorsave disse mærker er ikke kun pålidelige, men også behageligt at arbejde. Hertil kommer, at i mange byer i Rusland i dag er der servicecentre, hvor du kan vælge at reparere instrumentet, eller der er de nødvendige reservedele.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.