HjemlighedVærktøj og udstyr

Dej hjem maskinhåndbogen og

For at forenkle processen med at rulle dejen ud, er der specielle maskiner. de er ret ens i deres konstruktion. Hovedelementerne i indretningen antages valser. Men i realiteten, at de kan drives på forskellige måder. Den nemmeste måde anses for at være en mekanisk påvirkning.

Til dato, manuelle maskiner er i efterspørgslen mere til hjemmebrug. Der er også modeller med en elektrisk motor. Blandt dem, for huset er det også muligt at afhente en interessant mulighed, men det skal være før købet at afveje fordele og ulemper.

Fordele og ulemper ved manuel skrivemaskiner

Hånd model maskiner er mere kompakt, og dette er den første, samt en ganske betydelig fordel. I den forbindelse kan de opbevares næsten overalt. Hertil kommer, ejermanual maskiner billigere. Direkte hastighed kan styres af et håndtag. Elektricitet i dette tilfælde ikke vil bruge penge.

Således er det muligt at rulle dejen ud og gemme. Elementerne i indretningen er meget mindre sammenlignet med elektriske analoger. Derfor sliddele er ikke så meget under operationen af udstyret. Serveres til manuelle modeller er i stand til i lang tid. Ulemperne omfatter de dårlige resultater af disse enheder. På trods af enkelheden i den mekanisme i Servicehåndbogen modeller er også i nød.

Hvad er kendetegnene for elektriske maskiner?

Performance i elektriske maskiner er meget stort. Konfigurere enheden kan være enkle. Ud over de elektriske modeller er ofte knyttet forskellige dyser. Blandt de mangler bør bemærkes en kompleks tjeneste. Sådanne anordninger er en størrelsesorden mere manuelle modstykker. Det skal også bemærkes, at de professionelle elektriske modeller forbruge en masse.

Model "cue-B22"

Denne elektriske dej sheeter udmærker sig ved sin pålidelighed. Driftsspændingen er 380 V. Device Reserve frekvens, mens svinger omkring 43 Hz og en nominel kapacitet af udstyret - hele 5 kW. Til hjemmebrug det passer perfekt. Skilsmisse ruller det er muligt at gøre. Således kan tykkelsen af dejen justeres. Dough Opskæremaskiner "cue-B22" serveres på en særlig bakke. I størrelse model det er små og vejer 22 kg. Specifikke indstillinger i det er ikke tilgængelige. Omkostninger "cue-B22" til køberen i 35 tusind. Rub.

Gennemse "cue-B40"

Denne dej sheeter udmærker sig ved sin evne til hjemmet. Den elektriske motor i det, er der en ganske høj kvalitet. Omsætning ruller justere meget let. For bløde bevægelser er yderligere lejer. Den nederste ramme er lavet af heavy-duty. Kølesystemet i denne model er tilvejebragt af producenten.

Brug "cue-B40" temmelig komfortabel hjemme. Direkte på prøve bakke, kan du levere hurtigt, og fastsættelse af hullet i denne manual modifikation. Juster rullerne i maskinen er muligt med et enkelt håndtag. Som et resultat, kan vi sige, at enheden er i stand til at håndtere enhver nytilkommen. Stativer Sheeter Home "cue-B40" i gennemsnit omkring 40 tusind. Rub.

Hvad er interessant maskine "Horn Maxi"?

Denne plade-hånd er forholdsvis ligetil. Dyse til nudler som standard til rådighed. Ben i denne model er installeret aftagelige. I alt er der to arme til kontrol. Tjenesten enheden er enkel. Rullerne kan rengøres efter brug uden nogen indsats, og for at lette yderligere scroll lejer er installeret. I størrelse dej folie maskine til hjemmet (manuel model) "Horns Maxi" er meget kompakt og kan opbevares på ethvert praktisk sted.

Den nye model "Easy 500"

Danae elektrisk maskine er kendetegnet ved sin funktionelle del. Der er tre tilstande at vælge imellem. Således kan dejen rulles ved forskellige hastigheder. Ydelse ved skrivemaskinen "Easy 500" meget god, så det er ofte brugt ikke kun derhjemme, men også på arbejdet. Kilden udfører indretningen kraftnet med en spænding på 220 V. Indikatoren udstyr grænsefrekvens er nær 46 Hz.

At styre valsespalte har en separat regulator. Hele kroppen af modellen er ganske robust, og ben i maskinen helt obrezinena. Under drift, vibrationer er minimal og næsten umærkelig. Blandt de mangler bør bemærkes højt støjniveau. I en afstand på 5 meter udlæser hele anordningen 55 dB. Det er således den elektroniske maskine "Easy 500" i lang tid ubehageligt for personen. Prisen for forbrugeren er bemærkelsesværdig på grund af den velkendte mærke. Det er denne model omkring 48 tusind. Rub.

Muligheder maskiner "Easy 200"

Denne dej sheeter designet til at gøre dumplings og ravioli. Tips inkluderet er varieret. Rengøringsrullerne er ganske enkel, og de kan vaskes almindeligt postevand. Herefter bør de aftørres med en klud.

Kontrollere mellemrummet mellem overfladerne kan ske ved hjælp af en regulator. Strøm fra enheden er god. denne enhed er ideel til at rulle hård prøve derhjemme. Performance "Easy 200" model er præcis 10 kg i timen. Bredden af pladen i apparatet er lig med 210 mm. Fortyndet med et maksimum på 5 mm. Det er denne model omkring 34 tusind. Rub.

Fordelene ved enhed "Pisa Group"

Med denne maskine kan forberede pasties, og også pizzaer. Huset model "Pisa-gruppen" er lavet af rustfrit stål. Blades i modellen er helt skarp, og med udskæringer til at klare godt. Således nudlerne at lave mad derhjemme er enkel. Minimumafstand "Pisa grupper" kan sættes 1,5 mm, og den maksimale - så meget som 6 mm.

Brug maskindata også i restauranter. Udførelsen af denne enhed er 12 kg pr time. Ruller inkluderet er temmelig stærk og klare den hårdhed test. Ialt hastigheder i modellen "Pisa Group" har fem. Maksimale omdrejninger per minut kan gøre 100. Controlleren har også en tykkelse på dejen. Denne maskine vil koste kunden 40 tusind. Gnid.

Oversigt maskiner "Fima 23"

Dette board sheeter udstyret med en kraftig motor i solfangeren typen. Dyse som standard er der kun én. Pizza maskine "Fima 23" kan bruges. Rullerne i enheden er underlagt ganske glat. Alle har et valg mellem fire tilstande. Mezhuyev gap valser kan justeres. Til at rengøre enheden, blot afmontere sidedækslet.

I almindelighed er rullerne vaskes nemt. Lås knop i modellen af "Fima 23 'er fjederbelastet. Reserve udstyr er den frekvens ved 45 Hz. Således strømforbrug af ovennævnte maskine er ubetydelig. Pull-out bakke til belastningstest der. Desuden skal det bemærkes, en særlig niche, hvor du kan gemme redskaber. Overførsel model "Fima 23" kæde-typen forudsat. Generelt kan en mindre forringelse af detaljer, og enheden vare i ganske lang tid, men er det værd sheeter omkring 34 tusind. Rub.

Er dette et hjem, "Fima 30"

Denne brochure (elektrisk) for huset blandt andet kan generere højt moment. Elektromotoren i "Fima 30" maksimal effekt er på et niveau på 4 kW. Til gengæld driftsfrekvensen udstyr er omkring 45 Hz. Den mindste frigang mellem drivrullen er 1 mm, og den maksimale kan indstilles 5,5 mm.

Skuffe er tilvejebragt i strukturen. Den er lavet udelukkende af rustfrit stål. Sidevæggene af kroppen er ganske stærk. Som et resultat, den elektriske motor svag vibration. rotationsdrevet er installeret umiddelbart under den centrale akse. Omkostninger sheeter "Fima 30" forbruger et gennemsnit på 44 tusind. Rub.

Model "Fima 32"

Denne dej folie maskine til hjemmet (manuel model) er meget alsidig. Bits til nudler er tilgængelige. Brug "Fima 32" er ganske praktisk på grund af den interessante form af håndtaget. Den roterer jævnt, og derfor kræves større fysisk indsats for at gøre. Feet understøtninger er meget høj kvalitet, og under driften af indretningen forbliver stationær.

Direkte clearance "Fima 32" modellen kan justeres meget nemt. Den mindste afstand mellem valserne er 1,2 mm, og kan udvise et maksimum på 5,2 mm. Således kan dejen køre flere gange, og belastningen på samme tid er lille. Bakke inkluderet er ganske holdbare. Han fremstillet udelukkende af rustfrit stål. Tykkelsen af metalpladen er 1,5 mm. Der er også en ekstra skuffe, hvor du kan gemme en række køkkenredskaber. Gennem denne blandt manuelle modeller af maskinen, mange foretrækker. Det bør være "Fima 32" i området på 30 tusind. Gnid.

Karakteristik af indretningen 122 DZM

Denne dej sheeter bruges til nationale behov og til produktionsordrer. Professional på samme tid, det er ikke for at være. Elektromotoren i 122 DZM kunne prale en kapacitet grænse på 4 kW. Som et resultat heraf kan den maksimale hastighed opnås i området af 500 per minut. to håndtag til at justere puden højde. Systemet Beskyttelsen i apparatet har, og når motoren er overophedet det virker med det samme.

Blandt de mangler bør bemærkes kun de store dimensioner. I denne model længde - 760 mm, en bredde - 320 mm, højden - 680 mm. Vægt DZM 122 i samlet form er 45 kg. Som et resultat, at finde et sted at opbevare udstyret ganske vanskeligt. Det bør være på markedet denne brochure (elektrisk) til hjemmet præcis 40 tusind. Gnid.

Hånd model for DZM 130 boliger

Denne maskine er kendetegnet, blandt andre enheder, der inkluderede en særlig sigte. Med det, kan dejen være jævnt drysses med mel under valserotation. Monteret løberuller i design temmelig hård. For optimal drejningsmoment yderligere lejer er til rådighed i systemet. Afhængig af mængden af arbejde er der bakker i forskellige størrelser at vælge imellem. De er fastgjort til rammen er ret enkel, og vil være i stand til at klare det selv en nybegynder. Bare DZM 130 giver tre tilstande at vælge imellem.

På det første hastighed ruller vil gøre op til 150 omdrejninger i minuttet. Strømforbrug af maskinen på samme tid vil være minimal. For meget tynd dej folie kan trygt bruge tredje gear. I dette tilfælde ruller i minuttet er i stand til mere end 550 omdrejninger i minuttet. På markedet for en model DZM 130 forbruger bede om 43 tusind. Gnid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.