HjemlighedVærktøj og udstyr

Elektrisk Hæftemaskine: anmeldelser af fabrikanter

Det har længe været hæftepistol er blevet en uerstattelig og uundværligt værktøj i det arsenal af guiden, og det afhænger ikke af arten af dens aktiviteter. Til salg i dag kan findes hæftemaskiner af forskellige arter, kan de være elektrisk eller mekanisk. Først gør det muligt at opnå højere produktivitet og lette arbejdet for føreren.

Fordelen ved en elektronisk udgave af

Er disse enheder Thacker, det de bruger en motor, der tager indsatsen. For mere slagkraft forlader producenter kan bruge uporistye forår, derudover er det udstyret med et instrument forbrugsstoffer af passende størrelse. Hvis vi betragter de elektriske hæftemaskiner, kan det bemærkes, at det har alle de nyttige funktioner en simpel hæftemaskine, men mobilitet - ikke hans stærke side, fordi stikket er nødvendig for driften. Problemet kan løses ved hjælp af batteri, men det tilføjer kapacitet og vægt.

Hvorfor vælge en hæftemaskine, der arbejder fra netværket: anmeldelser af de mest populære modeller

Hvis du beslutter dig for at købe en elektrisk hæftemaskine, derefter, i udtalelsen fra køberne skal være opmærksom på, at dens kapacitet kan være op til 1500 watt. Denne funktion er karakteristisk for modellen BLACK & DECKER KX418E. Ved hjælp af dette udstyr kan drives til at snappe en imponerende dybde. Men hvis vi betragter den elektriske hæftemaskine Rapid EN50, det er i stand til at bruge 50 mm studs.

Den mest mulige længde af hæfteklammer, hvilket understreges af brugerne for den beskrevne udstyr er 25 mm, og sammenlignet med muskulære udførelsesformer denne indstilling kan de variere fra 10 til 15 mm. For sikkerheden for operationen, i henhold til forbrugerne, kan du ikke være bange, som fabrikanterne sørge for en gummibelagt puder og et plasthus, som udelukker sandsynligheden for at ramme master elektrisk stød. Dobbelt isolering forsynet med motorviklingen og ledningen.

Anmeldelser af modellerne i forhold til kablet og virkningen kraft

At vælge en elektrisk hæftemaskine, bør du være opmærksom også til strømforsyningen kabel længde. Pli udførelsesform er udstyr til hvilken kablet har en længde på 5 m eller mere. Dette forbedrer ergonomien af indretningen. Hvis du ønsker at købe et funktionelt og holdbart værktøj, bør du være opmærksom på de vigtigste komponenter, såsom tunge. De er som regel lavet af metal. Men vægten af udstyr, herunder vægten af motoren overstiger mærket af 2 kg.

Hæftemaskine med motoren har yderligere systemer efter type trinløs hastighed og justere den kraft af virkningen. Den første funktionelle model er udstyret med Metabo Ta M 3034, der, takket være dette, kunderne ofte vælger. Som for indstillingsmuligheder, er det kendetegnet ved en hæftemaskine Sparky T 14. Forbrugerne opmærksomme mere af pulsfrekvensen, beskyttelse mod utilsigtet opstart, dybdemåler, sikkerhedslåse og automatisk genanvendelige slag. Alle disse har modeller Novus J-155 A. Men indstillingen udstyr Bosch PTK 14 E har følgende funktionalitet:

 • en indretning til fjernelse fastgørelseselementer;
 • Et skud ved tryk på spidsen;
 • ramt to konsoller.

Mange kunstnere siger, at den elektriske hæftemaskine har en lav rente, så det er nødvendigt at tage hensyn til det maksimale antal af pulser i et vist tidsrum. Til traditionelle modeller dette tal er i området på op til 30 skud i minuttet.

Anmeldelser af pistoler fra "Zubr" på eksemplet med producentens model WSP-2000

Elektrisk hæftemaskine "Bison 2000" koster kun 3300 rubler., At, i udtalelsen fra kunder, prisen er acceptabel. Nævnte Hæftepistol bruges til at fastgøre en række forskellige materialer, nemlig:

 • klud;
 • læder;
 • træ;
 • film;
 • paneler;
 • plast.

Designet gør det muligt at bruge søm eller hæfteklammer. Forbrugerne ligesom det faktum, at værktøjet er udstyret med elektronisk justerbar chok styrke, garanterer det muligheden for at fastsætte den pistol på arbejdet med et bestemt materiale. Den elektriske hæftemaskine ifølge købere, har mange positive egenskaber, højdepunkt blandt dem:

 • beskyttelse mod utilsigtet aktivering;
 • afkøling af motoren;
 • sikkert greb.

Tilfældig aktivering vil ikke ske, før pistolen kommer i kontakt med materialet. Motoren er godt afkølet, når der arbejdes gennem ventilationshullerne, placeret på kroppen. Købere især understrege, at modellen har en behagelig håndtag med særlige indsatser til greb uden skred hænder.

Den elektriske hæftemaskine, anmeldelser, som skal hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, i henhold til købere, har en god præstation, som er garanteret af en imponerende frekvensgang. værktøj butik er ganske rummelig, fordi det kan genoplades op til 50 enheder af udstyr.

Hvorfor skal du foretrækker den "Bison"

Holdbarhed og pålidelighed af enheden vil stige, som leveres af en erfaren angriberen. Helt slukke for strømmen, du skal bruge hovedafbryderen, hvilket er meget praktisk. Beskrevet elektrisk hæftemaskine "Zubr" har fremragende præstationer. For eksempel er antallet af slag er 20 per minut. Enhed magt er 2000 watt. Udstyr vejer kun 1,6 kg. Denne funktion, i henhold til forbrugeren, giver mulighed for at arbejde med værktøjet i længere tid.

Anmeldelser af Novus hæftemaskine fra producent

Hvis du er interesseret i virksomhedens produkter Novus, kan du overveje hæftemaskiner to modeller:

 • J 171 031-0061.
 • J 105 EADHG 031-0333.

Med hensyn til den første mulighed, det har en temmelig imponerende værdi, hvilket er 12 300 rubler. For anden model af forbrugeren vil betale kun 4000 rubler. Elektrisk hæftemaskine Novus kan anvendes til fastsættelse af profilerede brædder og paneler. Den første version af udstyret har trinløs regulering af slagkraft, der tillader brug af lange skruer. Købere ligesom det faktum, at denne version af enheden er i stand til at operere fra vekselstrøm med en lav spænding.

Behageligt at arbejde selv på begrænset plads sikres ved en tynd næse. Inden du foretager et køb, skal du blive bedre bekendt med de tekniske specifikationer. Med hensyn til den første model, den vejer kun 2,3 kg. Dimensioner hæfteklammer anvendes interval fra 18 til 30 mm, mens den søm længde er lig grænsen på 16 til 30 mm. Der er en mulighed i udformningen af den dobbelte ben.

Til sammenligning, overveje den anden model, som drives i indenlandske dekorative værker, når der er behov for at score pap, film eller stof. Operation, ifølge forbrugerne, lettes ved elektronisk justering af dybde og slagkraft. Master i stand til at arbejde væk fra strømforsyningen gennem en lang netværkskabel. Udskiftning af hæfteklammer, ifølge handyman, lettes af et sikkert muliggør.

For mere information om Hæftemaskiner "Novus"

En sådan elektrisk hæftemaskine til møbler kan meget vel anvendes. Dens vægt er 1,16 kg, hvilket eliminerer de trættende operatørens hænder. For at afgøre valget, er du nødt til at blive mere fortrolig med de funktioner, der er beskrevet af modellen. I det første tilfælde kan det hævdes, at hæftemaskine giver en behagelig pasform, har et særligt vindue til overvågning af antallet af hæfteklammer i butikken, og den tilfældige hit er udelukket på grund af tilstedeværelsen af beskyttende dyser.

Den anden model forbrugerne vælger, da det giver den højeste nøjagtighed takket være en særlig linje. Sikker greb er garanteret et behageligt greb. Yderligere fordele ved denne udførelsesform for enheden forbrugerne overveje fjernstop som kræver parallelt arrangement af hæfteklammer. Huset har i dette tilfælde en indretning til at styre mængden af forbrugsmaterialer materiale.

Kommentarer om Elektrisk hæftemaskine mærke "Skill"

Hæftemaskine el Skil dag er populære hos forbrugerne. Hvis du også har været opmærksom på dette udstyr, er det muligt at betragte eksemplet med modellerne:

 • 8200LA F0158200LA.
 • 8200LC F0158200LC.

I det første tilfælde taler vi om det udstyr, hvis omkostninger er 2400 rubler. For anden model bliver nødt til at betale lidt mere - 3000 rubler. Den første version af udstyret - det er let og kompakt værktøj til limning af forskellige materialer. Der design slagkraft justering mulighed. Indretningen vejer kun 1 kg. Længden af neglene anvendte varierer fra 15 til 16 mm. Klemmer kan have en størrelse på 8 til 16 mm.

Beskrivelse af den anden model

Den anden af disse modeller har lignende karakteristika. Dens vægt er en kilogrambasis og beslag størrelse er i området fra 8 til 16 mm. Dette værktøj har en forholdsvis lang ledningen 6 m. Der design startspærre funktion, som hjælper med at forhindre utilsigtet aktivering. Forbrugerne også gerne forbrugsstoffer indikatoren margin. For at lette transport og opbevaring af forbrugeren vil være i stand til at bruge sagen leveret.

Anmeldelser af hæftemaskinen mærke Bosch PTK 14 EDT 0.603.265.520

Hvis du har brug for en hæftemaskine bygning el, kan du være opmærksom på den model, som blev nævnt ovenfor. Dens pris er 5300 rubler. Denne hæftemaskine har en gummigreb, hvilket gør processen mere komfortabel. Kunderne vælger den version af enheden er også af den grund, at elektronikken styrer magt slagtilfælde, det giver mulighed for at overholde nøjagtighed, når der arbejdes med forskellige tæthed materialer.

Designet har en bekvem "Start" knappen, har en høj maskine hastighed, hvilket er ganske let at håndtere en imponerende mængde af arbejde. Brug model kan leveres med søm og hæfteklammer. Når forbrugerne vælger denne model, de siger, at de kan lide tilstedeværelsen af indekset antallet af hæfteklammer. Dette gør det muligt ikke at stoppe for at kontrollere saldi hjælpematerialer. Til kontrolleret chok fabrikanten har givet et modelsystem Push + Release. Sættet leveres i 1000 hæfteklammer der, som fremhævet af køberne, sparer på forbrugsvarer.

konklusion

Elektrisk hæftemaskine strukturelt ganske enkel og har en smal specialisering, men optræde med ham, kan være en række transaktioner. Sådant udstyr er funktionelt og holdbart, men dens omkostninger er ikke så høj, så enheden nu kan findes i det arsenal af næsten alle master.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.