Mad og drikkeOpskrifter

Tilberedning af kartoffelpandekager i ovnen

Meget få mennesker ved det, men pandekagerne i ovnen er så knappe og velsmagende som i panden. Desuden er disse produkter meget mere nyttige. De fremstilles trods alt med et minimum af olie.

I dag præsenterer vi dig 2 forskellige måder, hvordan du kan lave pandekager i ovnen. Hvilken en, der skal bruges til arkivering til en familie middag, er op til dig.

Kartoffelskræl kartofler i ovnen: opskrift til madlavning

På trods af at sådanne produkter er meget nærende og kalorieindhold, kræver de et minimum af enkle og overkommelige komponenter.

Så før du bager draniki i ovnen, skal du købe:

 • Kartofler er ikke meget store - 7 stk.
 • Søde pærer - 2,5 stk.
 • Olie uden aroma grøntsager - 40 ml;
 • Salt kogt og peber sort knust - gælder smag.

Forberedelse af grundlaget

Inden du bager kartoffelpandekager i ovnen, bør du forberede basen. For at gøre dette skal knoldene af friske grøntsager rengøres og revet på et stort rivejern. Desuden skal de krydres med bordssalt, blandes godt og efterlades i 5 minutter. I mellemtiden kan du tackle løg. Det skal rengøres af skinker og skæres i tynde hylstre.

Efter at kartoflerne er infunderet og giver deres saft, skal det stærkt presses ud og overføres til en anden skål. I fremtiden er det nødvendigt at returnere den stivelse, der blev tilbage i væsken. Derudover er vegetabilsk forpligtet til at sætte peber, løg ringe, salt og vegetabilsk olie. I sidste ende skal du omhyggeligt blande alle ingredienserne (helst med hænder).

Vi danner og bager produkter

Efter tilberedningen af kartoffelbunden skal den lægges portionsvis på et bageplade med bagepapir (1 stor ske - 1 pandekage). Fyldning af arket skal placeres i en forvarmet ovn. Madlavning er ønskelig ved en temperatur på 210 grader i ¼ time. Efter den angivne tid skal pandekager vendes med et blad. Du bør også sænke temperaturen til 175 grader. I denne tilstand skal produktet bages i yderligere 40 minutter.

I løbet af denne tid bliver kartoflerne helt bløde og brune. Om nødvendigt kan pandekagerne vendes flere gange mere.

Vi serverer til middag

Som du kan se, fremstilles pandekager i ovnen ret let. Efter at de er bagt, skal produkterne omhyggeligt fjernes fra bagepapiret og lægge i en fælles plade. Server dem til bordet anbefales sammen med tomatsauce, frisk creme, grønne og søde te.

Hjertelig draniki i ovnen: opskrift trin for trin forberedelse

Den tidligere version af madlavningspandekager er god at bruge, hvis du ikke har æg og hvedemel. Hvis disse ingredienser er tilgængelige, anbefales det at lave sådanne produkter sammen med dem.

Så har vi brug for:

 • Kartofler er ikke meget store - 7 stk.
 • Pærer sød - 2 stk.
 • Olie uden aroma grøntsag - 20 ml;
 • Hvidt mel - 3 store skeer;
 • Rå æg - 1 stykke;
 • Breadcrumbs - ½ kop;
 • Saltet kogt og peberkrydret - gælder smag.

Forbereder grundlaget

Grundlaget for nærende draniki fremstilles nemt og enkelt. For at gøre dette skal du skrælle kartoffelknolde, rist dem og læg dem i en dyb skål. I fremtiden, til grøntsagerne, skal du tilføje halvcirkler af sød løg, peber, salt, slået æg og hvidt mel.

Blanding af ingredienserne, skal du have en ret viskøs masse med synlige indeslutninger af grøntsager.

Dannelsesprocessen

Til dannelse af kartoffelpandekager er det nødvendigt at tage en stor pande, smøre den med deodoriseret olie og drys med brødkrummer. Derefter kræves arket at udlægge den tidligere fremstillede base. For at gøre dette skal du bruge en stor ske.

Varmebehandling

Når panden er fyldt med halvfabrikata, skal den straks sættes i en forvarmet ovn. Tilberedning af pandekager, fortrinsvis ved en temperatur på 200 grader i 22 minutter. Efter denne tid skal alle produkter drejes med en spade og fortsætte varmebehandlingen i en tilsvarende tid.

Som et resultat af sådanne handlinger, bør du få meget velsmagende og ruddy kartoffel pandekager.

Korrekt foder til spisebordet

Forbered pandekagerne i ovnen, de skal fjernes fra pladen og sætte i en fælles skål. Server dem til bordet, helst i en varm form. Foruden pandekager, skal du præsentere enhver sauce, creme eller majones. Det anbefales at spise dem uden brød, men med varm og sød te.

Lad os opsummere resultaterne

Nu ved du hvordan man laver enkle og tilfredsstillende kartoffelpandekager i ovnen. Hvis du vil lave mad på en tallerken (i stegepande), kan du bruge de samme opskrifter som beskrevet ovenfor. Men til stegning skal du bruge mere vegetabilsk olie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.